Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Viem, ze sa tu o klime pisalo strasne vela, aj som hladal, ale taky problem ako mam ja som nenasiel, tak preto sa pytam. Mam taky problem, dal som naplnit klimu, ale neide, kompresor zapne iba ak nastartujem a aj to iba na cca 5 sec., vtedy bezi aj ventilator na sahare, po 5 sec. sa vypne a uz sa nezapne, ak stlacam tlacidlo A/C, tak uz ani necvaka. Skusal som premostit kompresor na priamo z baterky, vtedy bezal v poho, ale nebola horuca ta trubka, co ide od kompresora do chladica a vraj vtedy klima nechladi, tak neviem... povedal mi to jeden chladnickar. Hm, moze byt aj tak zly kompresor, ak na priamo ide? Alebo to moze byt vadne tlakove cidlo a robit taku sarapatu? Za kazdu radu som vdacny.

Este doplnim, ze ide o automaticku klimu.

[upravil dne 16.4.2009 maximum]

Odesláno

No toto mi robilo prave vadne tlakove cidlo, stoji okolo 100 eur (teda neviem ako pre automatiku, ale pre manualnu hej:papa)...

A v Peugeot servise to zistia urcite, mne to zistil cez diagnostiku:super

Odesláno

tak to by bolo super, keby to robilo \"iba\" tlakove cidlo... vie mi etse niekto potvrdit, ze uz to nemoze byt nic ine? ide mi hlavne o to, ci je ten kompresor isto dobry a ci funguje tak ako ma, ked na priamo sa tocila aj spojka... mam tam totiz uz druhy kompresor, no nevedeli mi potvrdit, ci funguje na 100 %, bol zadara, tak som to vyskusal, ten stary vobec nebungoval, tam bol skrat na spojke

P.S. do peugeotu s tym uz urcite nepojdem.. naposledy som tam zaplatil 3500 Sk a povedali mi akurat, ze je blby kompresor...

Odesláno

Tak to plnil asi nějakej inteligent!!!???Při plnění system vyvákuuje a pak napouští chladivo,jak se chladivo dostane na minimální tlak,tak při běhu motoru kompresor zapne,musí se hned i roztočit sahary a kompresor běží pořád dál.Každý chladař si zkontroluje i uvnitř auta,jestli to chladí atd.a kompresor běží pořád.Nevím jak to mohl vůbec plnit pokud mu kompresor neběžel!Nenapustil ti tam moc chladiva?Fungovala ti lonský rok klima normálně?

Odesláno

klima mi neide odkedy mam auto... teda 2 roky, tento rok ju uz chcem konecne spojaznit, tak uvidime... zatial to ruzovo nevyzera... on to chcel urobit presne tak ako pises EXI, ale ako vravis, kompresor nenaskocil, tak to nemohol nalpnit na 100 %, ale bol som za inym tipkom a ten napojil pred kompresor a za kompresor manometre a ukazuju presne naopak, ten co by mal klesnut, tak stupne a naopak, teda za ten cas tych 5 sekund co to bezi po nastartovani... vyzera to tak, ze je aj tento kompresor na odpis... hm.. este skusim najst neakeho sikovneho autoklimara, nech mi to potvrdi.. tak uvidime.. vidim to na beh na dlhu trat...

Odesláno
Původně zaslal: maximum

klima mi neide odkedy mam auto... teda 2 roky, tento rok ju uz chcem konecne spojaznit, tak uvidime... zatial to ruzovo nevyzera... on to chcel urobit presne tak ako pises EXI, ale ako vravis, kompresor nenaskocil, tak to nemohol nalpnit na 100 %, ale bol som za inym tipkom a ten napojil pred kompresor a za kompresor manometre a ukazuju presne naopak, ten co by mal klesnut, tak stupne a naopak, teda za ten cas tych 5 sekund co to bezi po nastartovani... vyzera to tak, ze je aj tento kompresor na odpis... hm.. este skusim najst neakeho sikovneho autoklimara, nech mi to potvrdi.. tak uvidime.. vidim to na beh na dlhu trat...

Tak to pak jo.Zkus někoho ještě,at ti vše projde.Hlavně odzkouší kompresor.at víš kde hledat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...