Marlin Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 Co treba udelat sraz pro Liberecka a okli a treba v New boru, nebo v Ceske Lipe :D Nebo v Liberci? Citovat
John Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 Jo to by nebylo spatny jsem zvedavej jestli se nekdo chytne,je to bliz nez ject na moravu ta je krapet z ruky... Jinak nic proti Morave... Zkus nahodit nejaky datum a cas a tak... Citovat
Marlin Odesláno 8. červen 2004 Autor Odesláno 8. červen 2004 no, datum, treba zacatek prazdnin? Cervenec? Citovat
Guest ZILA Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 chce to nejakej kosek placku a hlavne kde:papa Citovat
Marlin Odesláno 8. červen 2004 Autor Odesláno 8. červen 2004 no, prave s tim silamu hlavu, kde....tak misto by se urcite naslo :D:D Citovat
John Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 Jo cervenec to by mi nevadilo,kdyz se rekne presny datum dopredu tak si to zapisu do kalendare a pripravim se na ti... , Ale nejhorsi bude najit nejaky dobry misto na ten sraz.. A hlavne kdo to bude organizovat a tak.. Delat a udelat nejaky porazdny sraz to chce fakt odvahu... Citovat
Marlin Odesláno 8. červen 2004 Autor Odesláno 8. červen 2004 ja vim, ja vim, ze sem se pustil do neceho velkeho, promluvim se tady s jednim Pežotákem jestli mi s tim nepomuze a dame to dohromady :D urcite se povede Citovat
Honza Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Hmmm...Peugeo?áci v Liberci? To tu ještě nebylo. Určitě se zučastním. Citovat
John Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Jo se uvydi a nejaky ten placek na sraz se urcite taky najde alespon doufam.. Citovat
Sepp Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 No sice jsem po 7. srazu trosku zklamany, ale mozna bych se na Sever Cech nechal ukecat Citovat
Marlin Odesláno 16. červen 2004 Autor Odesláno 16. červen 2004 dotaz, kolik bych vas jelo, abych vede jak velkej placek..... tak ja si myslim, ze treba parkoviste u penny marketu by stacilo Citovat
Honza Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 To myslíš jako u Penymarketu v Liberci? Pokud jo, tak mě nějak nenapadá co tam chceš dělat. Třeba poznavací výlet do Kauflandu Citovat
Marlin Odesláno 16. červen 2004 Autor Odesláno 16. červen 2004 neee, penny market v Novym Boru to by se jeste doladilo, ale mel bych asi najit hospodu co, kam by se potom zaslo a chcete vodu? na koupani :D:papa Citovat
rider... Odesláno 22. červen 2004 Odesláno 22. červen 2004 Severni cechy by mi taky vyhovovali vic nez Morava. Zacatek prazdnin je sice casove slabsi,ale zkusil bych to vykoumat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.