Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dík moc já mam dva ventilátory a řidí je tři relátka a spíná mi jen jedno :myslim zatím jsem si zapojil aby mi fungovala jedna a druhou musím vyměnit :grr nejede vubec .....když sou tam dvě tak pojedou obě at se to chladí pořadně :D

Odesláno

Ak máš dva ventilátory tak nemusia ísť naraz. Spínač je dvojstupňový. Skontroluj kontakty na spínači a relátkach. Vetráky sú ovládané spínačom, tak keď spojíš kontakty v konektore spínača zistíš či funguje i druhý stupeň. Mám tiež dvojrýchlostné a druhú rýchlosť som zaregistroval raz za posledné tri roky.

Odesláno

právě druhý stupen mi nefunguje a to nevím proč relátka sou přitom dobré (ty co sou u ventilátorů) v obvodě mi přijde že je ještě někde schované relátko na pomalej rozjezd ale nevím kde ho najdu

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Ak máš dva ventilátory tak nemusia ísť naraz. Spínač je dvojstupňový. Skontroluj kontakty na spínači a relátkach. Vetráky sú ovládané spínačom, tak keď spojíš kontakty v konektore spínača zistíš či funguje i druhý stupeň. Mám tiež dvojrýchlostné a druhú rýchlosť som zaregistroval raz za posledné tri roky.

Hele, také mám 2 větráky a v koloně když se to zahřívá sepne vždy ten levý větrák i když zapnu klimu.. Ten druhý se sepne když bude teplota větší??
Odesláno
Původně zaslal: Milanos

Původně zaslal: pastorek

Hele, také mám 2 větráky a v koloně když se to zahřívá sepne vždy ten levý větrák i když zapnu klimu.. Ten druhý se sepne když bude teplota větší??

Je viac zapojení a jedno z nich je i takéto. Pomalá rýchlosť je iba na jednom a rýchla na oboch.

• O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...