Blackrider Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 zdravím chci vás poprosit jestli někdo nemá schéma zapojení sahar peugeot 306 1.9Td verze bez bitronu !jestě jedna otázka má mit tento motor dvě sahary nebo stačí jedna? Citovat
pastorek Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Ak sa nemýlim tak má jeden ventilátor a stačí. Schémy sú tu: www.pepanet.sk/servis/306_15.pdf Citovat
Blackrider Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 dík moc já mam dva ventilátory a řidí je tři relátka a spíná mi jen jedno zatím jsem si zapojil aby mi fungovala jedna a druhou musím vyměnit nejede vubec .....když sou tam dvě tak pojedou obě at se to chladí pořadně Citovat
pastorek Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Ak máš dva ventilátory tak nemusia ísť naraz. Spínač je dvojstupňový. Skontroluj kontakty na spínači a relátkach. Vetráky sú ovládané spínačom, tak keď spojíš kontakty v konektore spínača zistíš či funguje i druhý stupeň. Mám tiež dvojrýchlostné a druhú rýchlosť som zaregistroval raz za posledné tri roky. Citovat
Blackrider Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 právě druhý stupen mi nefunguje a to nevím proč relátka sou přitom dobré (ty co sou u ventilátorů) v obvodě mi přijde že je ještě někde schované relátko na pomalej rozjezd ale nevím kde ho najdu Citovat
pastorek Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Pozícia 8 na obrázku je odpor. Bohužiaľ neviem kde je presne uložený. Určite bude v motorovom priestore blízko chladiča. [upravil dne 14/4/09 pastorek] Citovat
Blackrider Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 nahodou toto zapojeni s těma třema relátkama nemáš vid? Citovat
pastorek Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Mám. www.pepanet.sk/servis/306_16.pdf Citovat
Blackrider Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 jj to uz vypadá nato akorat mě pořád zaráží že je tam schéma zapojení od dubna 97.když já mám jeden z posledních 96 nebude tam jestě nakej rozdíl? Citovat
pastorek Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Konkrétne v tomto by nemal byť rozdiel. Citovat
Blackrider Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 tak dík moc schéma se mi hodí a až bude čas dám vědět čím to bylo Citovat
Milanos Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: pastorek Ak máš dva ventilátory tak nemusia ísť naraz. Spínač je dvojstupňový. Skontroluj kontakty na spínači a relátkach. Vetráky sú ovládané spínačom, tak keď spojíš kontakty v konektore spínača zistíš či funguje i druhý stupeň. Mám tiež dvojrýchlostné a druhú rýchlosť som zaregistroval raz za posledné tri roky. Hele, také mám 2 větráky a v koloně když se to zahřívá sepne vždy ten levý větrák i když zapnu klimu.. Ten druhý se sepne když bude teplota větší?? Citovat
pastorek Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: Milanos Původně zaslal: pastorek Ak máš dva ventilátory tak nemusia ísť naraz. Spínač je dvojstupňový. Skontroluj kontakty na spínači a relátkach. Vetráky sú ovládané spínačom, tak keď spojíš kontakty v konektore spínača zistíš či funguje i druhý stupeň. Mám tiež dvojrýchlostné a druhú rýchlosť som zaregistroval raz za posledné tri roky. Hele, také mám 2 větráky a v koloně když se to zahřívá sepne vždy ten levý větrák i když zapnu klimu.. Ten druhý se sepne když bude teplota větší?? Je viac zapojení a jedno z nich je i takéto. Pomalá rýchlosť je iba na jednom a rýchla na oboch. Citovat
onemec Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 nevite jestli je rozdil mezi sharou z 1,9 TD s klimou a 1,9 TD bez klimy? diky! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.