Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: s1600

az na to,ze je to 406,tak dobry:D:D:Djoke

Ty me normalne diskriminujes!!!!!!!!!:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:D:D:D:D

Odesláno

Noo, jak myslíš....uvidíme, jakej budeš v pátek hrdina...:P:P :D :D

Btw. to jistě není diskriminace, jen \"nenapadne\" pripomenuti v jake jsi sekci. ;):D

[upravil dne 15.4.2009 KeiTynka]

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

Noo, jak myslíš....uvidíme, jakej budeš v pátek hrdina...:P:P :D :D

[upravil dne 15.4.2009 KeiTynka]

Bojim Bojim :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

tak to tě asi budu muset oficiálně překřtít na agresssůrka. :D:aut:aut:aut

Vaz slova:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Odesláno

Ale, ale, přeci by ses nečertil.... :D I když, za pravdu se člověk zlobí, že?

Stejně kdo tě zná, tak to o tobě ví, jak to je...... :D :D :D

Odesláno

Stejně kdo tě zná, tak to o tobě ví, jak to je...... :D :D :D

:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Odesláno

Tímhle mě ale nepřesvědčíš..... :myslim:D :D

Jen si zahravej, sou veci na ktery sem dost haklivej....... A tohle je jedna z nich.......

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Jen si zahravej, sou veci na ktery sem dost haklivej....... A tohle je jedna z nich.......

nevidim zadnyho smajlika,to bude vazny,Keity,neprovokuj ho...:myslim

Odesláno

tak dneska jsem se vrátil z exkurze ze Slezké univerzity... no spíš z jejich kolejí... včera sme tam pili, ve počtvrté sme šli spát a dneska, že mě holky vemou na nějaké hodiny... dopadlo to tak že sme se válely do dvanácti v posteli, pak sme šli do menzi na oběd a pak jsem jel domů:( no a za chvíli jedu zase do práce:( no a hlavní poznatek: na VŠ bych chodit nemohl páč bych se nepřinutil ráno vstávat:D

Odesláno

ty jo to je teda konverzace:nevim

ukaž ještě nějakou fotku z boku at vidím jak to máš čisté takhle to vypadá že je to čistý jen ze přední strany...:)

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

ty jo to je teda konverzace:nevim

ukaž ještě nějakou fotku z boku at vidím jak to máš čisté takhle to vypadá že je to čistý jen ze přední strany...:)

Tady ji mas :) je potesujici ze alespon jednoho cloveka zajima umyta 406ka :D:D:D:D:D:D:D:D. Jinak Keity jen provokuje :)

post-0-14109605961905_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

mají pěkný dveře od garáže...

jn a k té diskuzi, to se u toho počítače střídáte?

Ty dvere od garaze je moje tvorba:). Nestridame kazdy ma svuj:) ja sem doma :) a keity v praci :)

Odesláno

tak dneska jsem se vrátil z exkurze ze Slezké univerzity... no spíš z jejich kolejí... včera sme tam pili, ve počtvrté sme šli spát a dneska, že mě holky vemou na nějaké hodiny... dopadlo to tak že sme se válely do dvanácti v posteli, pak sme šli do menzi na oběd a pak jsem jel domů:( no a za chvíli jedu zase do práce:( no a hlavní poznatek: na VŠ bych chodit nemohl páč bych se nepřinutil ráno vstávat:D

No to mi vykládej... Dneska sem musel vstát na 9tou (pro mě naprosto totálně pozdně_noční hodina) a jet do školy ! :)) Tam jsem si odkroutil ty 2 hodinky, přijel na kolej a musel to jít dospat :-)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

No to mi vykládej... Dneska sem musel vstát na 9tou (pro mě naprosto totálně pozdně_noční hodina) a jet do školy ! :)) Tam jsem si odkroutil ty 2 hodinky, přijel na kolej a musel to jít dospat :-)

A jeje to je strasny prohresek ze te vzbudili pred devatou :D:D:D:D:D:D:D:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...