agresssor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: s1600 az na to,ze je to 406,tak dobry:D:D:Djoke Ty me normalne diskriminujes!!!!!!!!!:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:D:D:D:D
KeiTynka Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Noo, jak myslíš....uvidíme, jakej budeš v pátek hrdina...:P :D Btw. to jistě není diskriminace, jen \"nenapadne\" pripomenuti v jake jsi sekci. [upravil dne 15.4.2009 KeiTynka]
agresssor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: KeiTynka Noo, jak myslíš....uvidíme, jakej budeš v pátek hrdina...:P :D [upravil dne 15.4.2009 KeiTynka] Bojim Bojim :D:D:D:D:D:D:D:D
KeiTynka Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 A já si naivně myslela, že agresssor se nebojí..... tak to tě asi budu muset oficiálně překřtít na agresssůrka. :aut:aut
agresssor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: KeiTynka tak to tě asi budu muset oficiálně překřtít na agresssůrka. :aut:aut Vaz slova:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha
KeiTynka Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Ale, ale, přeci by ses nečertil.... I když, za pravdu se člověk zlobí, že? Stejně kdo tě zná, tak to o tobě ví, jak to je...... :D
agresssor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: KeiTynka Stejně kdo tě zná, tak to o tobě ví, jak to je...... :D :grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha
agresssor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: KeiTynka Tímhle mě ale nepřesvědčíš..... :D Jen si zahravej, sou veci na ktery sem dost haklivej....... A tohle je jedna z nich.......
s1600 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KeiTynka Tímhle mě ale nepřesvědčíš..... :D Jen si zahravej, sou veci na ktery sem dost haklivej....... A tohle je jedna z nich....... nevidim zadnyho smajlika,to bude vazny,Keity,neprovokuj ho...
Lentilka Odesláno 15. duben 2009 Autor Odesláno 15. duben 2009 tak dneska jsem se vrátil z exkurze ze Slezké univerzity... no spíš z jejich kolejí... včera sme tam pili, ve počtvrté sme šli spát a dneska, že mě holky vemou na nějaké hodiny... dopadlo to tak že sme se válely do dvanácti v posteli, pak sme šli do menzi na oběd a pak jsem jel domů no a za chvíli jedu zase do práce:( no a hlavní poznatek: na VŠ bych chodit nemohl páč bych se nepřinutil ráno vstávat:D
jakub106GTI Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KeiTynka Tímhle mě ale nepřesvědčíš..... :D Jen si zahravej, sou veci na ktery sem dost haklivej....... A tohle je jedna z nich....... ty jo to je teda konverzace:nevim ukaž ještě nějakou fotku z boku at vidím jak to máš čisté takhle to vypadá že je to čistý jen ze přední strany...
Lentilka Odesláno 15. duben 2009 Autor Odesláno 15. duben 2009 mají pěkný dveře od garáže... jn a k té diskuzi, to se u toho počítače střídáte?
agresssor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KeiTynka Tímhle mě ale nepřesvědčíš..... :D Jen si zahravej, sou veci na ktery sem dost haklivej....... A tohle je jedna z nich....... ty jo to je teda konverzace:nevim ukaž ještě nějakou fotku z boku at vidím jak to máš čisté takhle to vypadá že je to čistý jen ze přední strany... Tady ji mas je potesujici ze alespon jednoho cloveka zajima umyta 406ka :D:D:D:D:D:D:D. Jinak Keity jen provokuje
agresssor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: Lentilka mají pěkný dveře od garáže... jn a k té diskuzi, to se u toho počítače střídáte? Ty dvere od garaze je moje tvorba:). Nestridame kazdy ma svuj:) ja sem doma a keity v praci
kujon106 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: Lentilka tak dneska jsem se vrátil z exkurze ze Slezké univerzity... no spíš z jejich kolejí... včera sme tam pili, ve počtvrté sme šli spát a dneska, že mě holky vemou na nějaké hodiny... dopadlo to tak že sme se válely do dvanácti v posteli, pak sme šli do menzi na oběd a pak jsem jel domů no a za chvíli jedu zase do práce:( no a hlavní poznatek: na VŠ bych chodit nemohl páč bych se nepřinutil ráno vstávat:D No to mi vykládej... Dneska sem musel vstát na 9tou (pro mě naprosto totálně pozdně_noční hodina) a jet do školy ! ) Tam jsem si odkroutil ty 2 hodinky, přijel na kolej a musel to jít dospat :-)
agresssor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: Lentilka tak dneska jsem se vrátil z exkurze ze Slezké univerzity... no spíš z jejich kolejí... včera sme tam pili, ve počtvrté sme šli spát a dneska, že mě holky vemou na nějaké hodiny... dopadlo to tak že sme se válely do dvanácti v posteli, pak sme šli do menzi na oběd a pak jsem jel domů no a za chvíli jedu zase do práce:( no a hlavní poznatek: na VŠ bych chodit nemohl páč bych se nepřinutil ráno vstávat:D No to mi vykládej... Dneska sem musel vstát na 9tou (pro mě naprosto totálně pozdně_noční hodina) a jet do školy ! ) Tam jsem si odkroutil ty 2 hodinky, přijel na kolej a musel to jít dospat :-) A jeje to je strasny prohresek ze te vzbudili pred devatou :D:D:D:D:D:D:D
s1600 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 btw - má to cenu, mejt 406ky? :D jej,to byla trefa:D:D
KeiTynka Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Přesně tak, jen \"lehká\" provokace. Ale docela se zadařilo, řekla bych.
Recommended Posts