Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To luky106rolandgaros - ty kola z prodavane 106 jsou ATS, kvalitny, ultralehky kola s karbonovym stredem,15\", maji dve roztece 4x100 a 4x108 akorat ET 35...jinak psal sem na ne a podle fotek jsou to krasny kola

Odesláno

Torezz...taky jsem nad tim uvazoval stim turbem...ale je to takovy srani a navic kovany pisty + ojnice stoji 25000 promin ale tolik nedam ani za skoro novej motor nejakej naslaplej :D

Odesláno
Původně zaslal: luky106rolandgaros

v podnělí jsi du pro spodní rospěru OMP konečně přišla... 3neděle...

slysel jsem,ze po nasazeni motokara feeling..velkej rozdil oproti serii,ale i horni predni rozpere..:super

Odesláno

Taky ji mam v planu,puvodne od Weichers,ale bohuzel jsem je propas v jednom e-obchode,tudiz to vypada na OMP. Ale az po nakupu svodu a podvozku,ktery planuju zacatkem jara:mrk

Odesláno

porad studuju,sice mam dobrou brigadu,ale rozhodne nebudu utracet takovy sumy,jaky jsou ceny za HPcka nebo Psport..to auto ma uz hodne za sebou,nema cenu investovat desetisice..Pujde tam stavitelnej Spax+Racelan svody,ktery mely byt uz pred zimou. A tim koncim,dalsi setup by byly vacky a 11000kc+,nejsem blazen do 12 let staryho auta. Kdyby melo o 100 000km min,sel bych do toho,ale takhle?..:bojim

Odesláno

spax je taky zavodní...tak to by měl bejt taky dobrej jj je to drahej koníček ja si pořád řikam že to je užitečný dělat na motoru napravách a tak než laminátovat plasty a všeljaký křídla a spojlery vytahování lemu ale někoho tao zas baví tak je to takovej příjemně stavenej čas a nechutně drahej:-D tak neska se dá udělat go motoru a to auto zečne od nuly ale málo kdo to neska ocení...

Odesláno

Nerikam,ze je na tom moje S16 spatne,je po GO obou naprav,na motoru je toho taky hodne,protoze se dovezl potkanej. Ale prevodovka se zacina ozyvat. jednoduse jsem se rozhodl,ze tohle budou posledni upravy:) Dal uz za rozumny penize jit nejde. Mozna kdyby se objevila prevodovka z 1.3 Rallye:D

Odesláno

třeba ještě 205 rallye to točilo taky nejakejch 8000tis možná ještě AX gti ale tyhle všecky auta to jsou exempláře.... v citroen AX 1.3 sport 95ps serie 40kove solex karbce.. jsem měl možnost se svest a bomba ...fakt zažitekt jeden kvalt za druhým a furt ve votáčkách, žádný spadnutí otáček furt to tahalo:-D akorát maximalka byla tak 140...a to je normále v serii

[upravil dne 13/12/09 luky106rolandgaros]

Odesláno

no popravdě vím o jednom a má ho kámoš letos sme spolu jezdily na slalomy:-D koupil to za 10 tis od jednoho strejdy z vsnice...nářes jinak jsem vyděl asi 3 na Ebay ale vyšly by skoro na 80 tis za kus a to je rok 88:-D takže krapet paleta

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...