Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak ono jako je celý, akorát úchyty a semtam vylámaný kousíčky. nj. nedá se nic dělat :) budu kupovat nový ale to kdoví kdy...

Odesláno

no tak aktuálně jsem potkal nějaký kamínek a mám rozkřáplé levé přídavné dálkové světlo :-( Nevíte jak moc problém je to sehnat, co jsem se tak zběžně kouknul po netu, tak jsem nic neviděl. Chjo, nebo dá se sehnat aspoň sklo?

Odesláno
Původně zaslal: Starejbar

no tak aktuálně jsem potkal nějaký kamínek a mám rozkřáplé levé přídavné dálkové světlo :-( Nevíte jak moc problém je to sehnat, co jsem se tak zběžně kouknul po netu, tak jsem nic neviděl. Chjo, nebo dá se sehnat aspoň sklo?

tak to jsi si vydělal protože je to fakt drahá sranda.sklo nevim jestli se dá sehnat. já jsem hledal hledal a jedině origo v Peugeotu a ted si přesně nepamatuji ale tuším že 2 tisíce za 1:nevim

Zrovna já jsem si v pátek byl na poště pro origo přídavná světla a to z www.bazos.cz

obě 2 za 500,- Kč. Ještě jednou díky Alešku:super:super máš u mě pivko

Odesláno

hmmm tak to jsi mě moc nepotěšil, ale tak trochu jsem to čekal. No uvidíme, ještě zkusím vrakáče, jestli náhodou někde nepřežilo, doufám že to nebude tak hrozný.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...