Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

S Cougarem jsem párkrát jel,má ho kamarád,ale nějak mě to nenadchlo,nic moc....akorát nafoukaná puma:D

FORD -For Only Retard Drivers :D:D

Odesláno

Teďka jedna docela funyn story s fordem - bydlim v Brně s kámošem na bytě a jeho táta nám tam vezl čak_norris_lavici. Přijel C-Maxem a tak sme se tak chvilku bavili ve stylu \"fordem tam, vlakem zpět\" :D, výprávěl sem mu historku o kámošově služebnim 1.6 Focusu II. (r.v. 2007, měl najeto cca 30-40tisíc, kdy museli měnit komplet motor :D :D a i potom ho to asi 3x nechalo někde na cestě -> odtah), zasmáli sme se tomu a on mi řikal, že na tomhle c-maxu má už asi taky těch 30k najeto a absolutně bez problému... Odjel, pohoda... A den na to volal, že ford se posral a dojezdil :D :D :D :D :D Já myslel že umřu smíchy :D :D

Odesláno

:xvul víte proč se FORD začal vyrábět v Něměcku??? Aby OPEL nebyl nejhorší automobilka v Něměcku...

a pak co znamená značka F O R D ? FORD = forever only repair day :xvul:D

[upravil dne 8/11/2009 John]

Odesláno

listy na narazníkach? ano pujdou..hodne blbe a nejde to...:D:D ale jdou dolu mel jsem je dole...ale kurvis je pac je debilni plast kterej aspon u mych sedych narazniku belal :)

Odesláno

Tak se na to asi vykašlu... Nemám s tím teď kam zajet, abych sundal nárazníky a nějak rvát se mi to nechce. Jde mi o to, že ty lišty jsou dost prasácky nastříkaný a mám sto chutí to nějakým \"barvožroutem\" sundat.

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

ted jsem nekde cetl ze ford je cosi s retard drivers:D

To jsem asi psal já o stránku dříve:D

F - For

O - Only

R - Retard

D - Drivers :D:D:D:D

Odesláno

:D vis co, levnejsi, lepsi(1000000x) atd. :D jen je hodne moc nizko...

a jinak ted nejspise kupuju toto...http://global.ebay.com/Steering_wheel_OMP_CORSICA_replica_SUEDE_350mm/270480088205/item

za 750 kc i s dopravou za OMP volant je slusny :D:D kamarad na nej furt kouka..nakonec si koupil nejakej jinej pac na tuten nemel (v CR v obchode 2500kc) tak ze bych mu dal darek za 1000 :) kterou by mi musel teda samozrejme dat

[upravil dne 10/11/09 Fr3sh]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...