Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: s1600

jirkaxsi-snad jo,jedete jeste nekam letos?..

To fakt nevim... Já jedu na 100% Rozkoš, to už je takový rodinný sraz, ale jestli někam pojedem v tomhle složení opravdu netuší...

Navíc cca za hodinu jedu opět na služebku do německa a stráááášně mooooc se mi nechce!!!

Odesláno

Tak ani jedna z těchhle akcí se mě tak na 99,9% netýká...bohužel.... :nevim

Budu se teď snažit šetřit, abych ty korunky zase mohla pustit do tý mojí bezedný kasičky.....:)

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

jirkaxsi-snad jo,jedete jeste nekam letos?..

To fakt nevim... Já jedu na 100% Rozkoš, to už je takový rodinný sraz, ale jestli někam pojedem v tomhle složení opravdu netuší...

Navíc cca za hodinu jedu opět na služebku do německa a stráááášně mooooc se mi nechce!!!

porad lepsi nez se ucit..:nevim

Rozkos ja ne,budu asi setrit..:mad:

Odesláno

Hmm, tak to si jenom myslíš... Když jsem tam byl poprvé, podruhé, tak to ještě šlo, ale teď už tam jedu snad po dvacátý a to je fakt o nervy:( Žádný známý, žádný auto, žádná popracovní aktivita a extrémní nuda... Bych dělal asi cokoliv, abych tam nemusel...

Odesláno

Kolegové v Německu končí a jako technolog jsem dostal pod křídlo celou jejich výrobu a její přesídlení k nám, což už trvá skoro půl roku a nevím, kdy to bude mít konce.:nevim Raději fakt doma se zlomenou nohou, než tohle. Už mi z toho hrabe:nevim

Odesláno

Tak dneska jsem chtel prepsat auto na sebe a nejak mi to neproslo evidencni kontrolou :D (odstraneny kat, kola a podlozky) takze budu muset zapracovat rychle to dat do kupy at muzu jezdit ale je jeste jedna moznost ted tam pojedu a to takova ze si ta slecna na dopravnim nevsimne toho napisu na papire z stk :aut:D

Odesláno
Původně zaslal: volvik

Tak dneska jsem chtel prepsat auto na sebe a nejak mi to neproslo evidencni kontrolou :D (odstraneny kat, kola a podlozky) takze budu muset zapracovat rychle to dat do kupy at muzu jezdit ale je jeste jedna moznost ted tam pojedu a to takova ze si ta slecna na dopravnim nevsimne toho napisu na papire z stk :aut:D

ty jsi blázen vždyt jsem ti to říkal že tam nemužeš takhle přijet:roll

Odesláno

ja vim ze si mi to rikal ale nebyla to technicka jenom to byla evidencni prohlidka a uz mam papiry prepsane na sebe vsechno mi proslo :D:aut

Odesláno

nee..s klimou a bez se ale lisi jen saharou,ne?..

no to myslím že právě ne.....Kujon měnil a byla jiná než bez klimatizace

podívej se třeba na www.e-cat.cz

tam jsou rozměry

[upravil dne 28.8.2009 jakub106GTI]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...