Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Tak aktuálně, kdyby to někoho zajímalo :D, se nám chlastací partička rozrůstá a rozrůstá, mno a pak ty párty stojej za to (ciz. včera) :D

To je náhodou luxus 8 bab a 6 chlapů....to se tady nemůže stát...jedině tak Šefčovi...:D

Bez citace obrázků, díky.

[upravil dne 23/8/2009 Béďa]

Odesláno

dnes se mi rozla kontrolka motoru, asi to bude tim, ze mam lambdu pred katem, jenze za neni misto:( Byli jsme se nasledne projet po okreskach a musim rict ze vykonove supr:) zadny nouzovy rezim apod. Nevite nekdo, jakou presne funkci plni lambda za katem a dusledky, kdyz nedava spravne informace?

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

S1600: Jj, jelo ti to moc hezky;) Určitě na tom mělo podíl i naše fandění:D:D A merglos těsně za tebou;)

[upravil dne 23.8.2009 jiri106xs]

diky,chtel jsem se stavit,ale uz jsem vas nenasel,navic probehla ostrejsi vymena nazoru..takze spesnej odjezd domu se konal...:bojim

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Lambdu před katem má snad každý auto, ne? :)

Mozna jo, kazdopadne ja mam taky jednu ve svodech a druhou za katem, jenze na novem katu byly 2 diry (pred a za) ale do te za to neslo dat, jelikoz to bylo moc blizko podlahy, tak jsme ji daly pred, 3 tydny nic a az ted se rozla kontrolka:myslim

Odesláno

myslim, ze v tomhle;) Nekde jsem cetl, ze to muze byt v klidu a jednoho \"krasneho\" dne se rozne, nekdy zhasne, jindy se to musi resit. Takze doufam, ze mocny lev peugeotu bude se mnou:D:D Jinak je to celkem zajete, takze bych rad navstivil brzdu. Akorat nwm, kde hledat, nikdy jsem se o to nezajimal:roll

Odesláno
Původně zaslal: s1600

diky,chtel jsem se stavit,ale uz jsem vas nenasel,navic probehla ostrejsi vymena nazoru..takze spesnej odjezd domu se konal...:bojim

Koukal jsem, když jsem jel z benzinky, že už mažete domů... Potom tam teprve přijel Aleš.

Njn, však srazy ještě budou, tak se někdy slezem;)

Odesláno

Hondista ne,pritelkyne:D..hold,budu muset pritvrdit ve vychove..:D

jirkaxsi-snad jo,jedete jeste nekam letos?..

brzdy jsou na srazech,ted na mimoni byla..

Odesláno

skoda ze jste tak z daleka,tento vikend je sraz v Trencine,je to tam dobre,Jezdim tam pravidelne

[upravil dne 24/8/09 jan07]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...