Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale dobrý... Nemusíš to kvůli mě fotit :) v pátek je asi obědnám. Kdybych měl ty světla co mám v dobrym stavu tak je taky rozeberu a nabarvim... ale jedno světlo mám trochu roztavený :D nevim co s tim kdo dělal... a navíc každý má trochu jinej odstín tak proto chci koupit nový.

Odesláno
Původně zaslal: Ladis8

Ale dobrý... Nemusíš to kvůli mě fotit :) v pátek je asi obědnám. Kdybych měl ty světla co mám v dobrym stavu tak je taky rozeberu a nabarvim... ale jedno světlo mám trochu roztavený :D nevim co s tim kdo dělal... a navíc každý má trochu jinej odstín tak proto chci koupit nový.

To se stává když tam talent nasadí 100w žárovky;)
Odesláno

ono to je spíš zvenčí... Jo leda že by to ty skla tak rozehřálo že pak stačí do toho něčim rejpnout. Teda spíš plast než sklo no :D

Odesláno

Tak aktuálně jsme dělali Ing. malovánky v Brně cestou na Palec :) Nebyl sem tam žel bohu do konce, neb sem spěchal domů a tak sem přišel o hlavní část, kdy na milé spolužáčky přijela zásahovka :D :D :D

e6257240020112.gif 0443d940020119.gif e9bfbe40020122.gif f50aa240020125.gif 3b0d1c40020129.gif

Odesláno

Jojo, prej od jednoho z tej zásahovky při vystupování z auta zaznělo - \"ty vole, kdybych věděl že jedu sem, tak sem se na to vysral\" :D

Jako částečně chápu majitele, celej spor se prej vedl ale o !hranu! tý nepokreslený zídky po mojí pravici:

4848_1140243837135_1558610982_330258_6896205_n.jpg

Voni jí chocholové pak taky kapku počmárali, což teda jako chápu že by se dělat nemělo, nicméně postoj toho majitele, to bych blil. Když už tam byli policajti, tak vyběhnul s tim, že chce podat trestní oznámení za škodu, kterou sám vyčíslil na 18000kč. Tak to kluci smazali a omluvili se, on se ještě chvilku hádal, načež mu policajti pověděli že mu na to prděj a on po chvíli teda že VUT taky studoval a že na to teda prdí taky, no komedie :D

Odesláno

Ahoj všichni... Nechce se mi zakládat nové téma ptž se tu o tom už mluvilo tisíckrát... občas, když nastartuju tak mi dost klesnou otáčky ale většinou to nechcípne ptž přidám plyn. Pak když se rozjedu tak to má dost mezery ve výkonu prostě chvíli táhne chvíli ne, pak když přeřadim na dvojku tak ať dělám co dělám to tak třikrát dost cukne... jakmile se pak trochu zahřeje motor (stačí ujet tak 300 - 400 metrů) tak je to už v pohodě a jede jak má. Nestává se to pokaždý... i když dost často. Ale někdy jede už od začátku super. Mám motor 1.0 33kw CDY. Myslíte že by to mohlo bejt lambda sondou?? A kde vůbec u tohohle motoru sondu najdu?? tak zběžně sem koukal ale nikde sem jí neviděl. Díky moc :)

Odesláno

ja mel ten samej problem-vyresila to lambda,ale menilo se i rele na palivovym cerpadle..pry to zpusobil i nekvalitni benzin..od te doby tankuju radsi drazsi-doufam,ze kvatnejsi(kez by COI odtajnila vysledky mereni)-benzin..

Odesláno

Já zkusim zejtra kouknout na ty svíčky popř vykoušet tu lambdu. Kde jí teda najdu abych jí zkusil odpojit jestli se něco změní?? mě totiž taky přijde že to dost žere což by tu lambdu vysvětlovalo ne?

Odesláno

je to mozny...u S16 ji najdes pod danim..je to takova krychle cerna..konektor..uvidis to..zkus odpojit a uvidis..kolik ti to zere?..a cekal,ze kdyz to odpojim,tak to nebude snesitelny,ale spotreba se nijak zvlast nezmenila..jen litaly plameny z vyfuku:D

svicky jsem taky menil,i kabely..zadnej efekt..to samy aditivum do benzinu..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...