Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

tak ta nerez trubka šla do světa:) Jirka bude mít po mě krom svodů a katu celej výfukovej systém:D pak nám sem hoď Jirko video jakej to má zvuk...

[upravil dne 14.6.2009 Lentilka]

Jj určitě nějaký video nahodím....Počítám, že v úterý bych mohl mít nasazeno;)

A až budeš mít nějaký svody na 8V, tak dej vědět:D:D

[upravil dne 14.6.2009 jiri106xs]

Odesláno
Původně zaslal: makouš

tak trosku aktualne o me 106 neco mi zaclo klepat v motoru vsechno nasvedcovalo tomu ze je to dole na klice tak jsem obednal nove saly a modlil se at neni v haji klika rozebralo se to a saly i klika jsou dobre tak zitra tam dam ty nove u uvidi se ale pry tam bude jeste nekde jiny problem tak budu muset udelat nejspis cely motor:bojim:bojim:bojim

jej,to je skoda..ja delal komplet motor,kdyz to privezli z D..nezavidim..uz nikdy vic..:nevim

Odesláno

tak nikdy nevis co se muze stat:D bude to funkcni, zadna nalepovaci atrapa a doplni to celkovy rallyovy nadech:) jinak kapota zustane puvodni..

[upravil dne 22/6/09 Ondra_S16]

Odesláno

Ahoi lidi. Chtěl sem se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s těmahle světlama http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/predni-tuningove-svetlomety/predni-tuningove-svetlomety-cerne-peugeot-106-o-s1590589 nejlépe, kdybyste někdo neměl fotku jak tyhle světla vypadaj na autě. Nechci žádný angel eyes a podobný. Tyhle se mi líběj že sou takový decentní, nenápadný a myslim že by mohli vypadat dobře. děkujííí ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...