Qcko Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 Keby sa tak dalo:fnuk ... tak som tam stale:roker Citovat
Qcko Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Takze dnes som sa konecne pustil do planovanej ocisty motora, spopod tesnenia pod hornym krytom zacinal presakovat olej a tak som dal umyt motor (vyzera jak novy, nasiel som tam dost novych veci ) a kryt siel dole...takto to vyzera Citovat
Qcko Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Moje rozcarovanie bolo extremne, tesnenie ako nove (myslel som si ze to bude nim), ale stav dekla a stupen korozie bol alarmujuci, vyzeral takto :blicismajlik Citovat
Qcko Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Z druhej strany to bolo az moc hnusne, nechapem, kde sa to tam mohlo zobrat:bojim Citovat
Qcko Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Kazdopadne som si zohnal druhy kryt (z Citroena ZX, az na jeden detail si absolutne rovnake), vyzera ako novy, tesnenie som riadne vycistil, pouzil som tento tmel a motor je ako novy (neviem preco som neodfotil vysledok ) Citovat
Qcko Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 To tu este vlakno nema ... ale spravil som na nom dnes ten kryt na motore, uz je vsetko ako ma byt Vyzera takto --> [upravil dne 15/2/10 Qcko] Citovat
Qcko Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Taaaaak som ho konecne cvakol, motor vyzera nadherne, kazdemu ho ukazujem, dal som si zalezat :D Este chcem dat do cierneho laku tie ramena, ktorymi je pripevneny ku karoserii a proste take \"o nicom\" diely, uz aby bolo teplo Citovat
orbin.1988 Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 Zeptám se jako jsme se ptal jinde,jak jsi sundal u středového panelu to větrání - mřížky? Sundaval jsem to vubec aby jsi nalepil folii? Já se snažil a nejde mi to :/:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.