Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj me v pohode ja resim jenom zmenu barvi krouzku z zlutejch na bile a uz mi to taky pije krev porad nwm co a jak

hod to sem vecer mrkneme na to

Odesláno

volvik

To je fakt pech.Myslel jsem že na podobný jobovky mám kliku jen já.

U těch mých jsem musel prozměnu uříznout kus plastu z lampy,aby my tam pasovaly.

[upravil dne 20/4/09 Voighta]

post-0-14109606343878_thumb.jpg

Odesláno

jsem zvedavy jak to vyresim ja ale jak jsem se tam snazil dat ty na ten starsi typ tak bych to taky musel riznout ale porad byly na bokach nejake male chybely mi tam asi 2cm a to je dost tak uvidime jak ty nove jeste jsem se k tomu nejak moc nedostal aztim mi rikal bracha ze konektory nepasujou a ze svetlo tam budu muset nejak dorvat ale mohlo by pasovat tak za pul hodky koncim v praci tak se hned na to kuknu a pak napisu

Odesláno

omlouvam se za kvalitu fotek je to foceno mobilem

Voighta

Muzes mi prosim te vyfotit konektory co tam mas na zapojeni??? A vidis aspon nejsi sam ja mam taky na takove hovadiny kliku

Diky ;)

[upravil dne 20/4/09 volvik]

Odesláno

Tak panove asi jsem na to prisel ty nove svetla posilam zpet nechavam si posilat zpet ty co jsem mel ale jeste to potrebuju potvrdit od Voighty jak to ma vlastne zapojene a jestli mu trci jeden konektor co tam byl u kabelaze u auta. Ted mi vsechno docvaklo :) tak uvidime jestli umim poradne myslet :) a jinak jak jsem mel ty na ten starsi model tak bych to musel taky vyrezat ten kousek jak voighta a pasovaly by mi (mozna)

Takze diky moc za rady a ted uz cekam jenom na tebe Voighta a na fotky jinak fakt diky ze jste se mnou meli trpelivost :D:D:D a jeste jednou se omlouvam za :xvul:D

Odesláno

no jo ale nepasovaly mi tam ani ty co jsou na stary model ale doslo mi to az ted co a jak a budu to svetlo muset jeste zbrousit aby mi tam sedlo

Odesláno
Původně zaslal: volvik

no jo ale nepasovaly mi tam ani ty co jsou na stary model ale doslo mi to az ted co a jak a budu to svetlo muset jeste zbrousit aby mi tam sedlo

V jakejch místech ti to nepasovalo?

Odesláno

volvik:

Jak se dostanu večer domu,hodím sem fotky.

Já mám na angelech konektor se třema koncovkama samec a na kabelech z auta je konektor se třema koncovkama samice,takže mi to do sebe zapadlo 100%

Origo světla byly na H4.

Odesláno

Sakra voighta nemohl si mi napsat driv :grr ale v pohode byla to moje chyba :D:D:D pro priste uz vim ted jenom doufam ze mi je vymeni zase zpatky a vse bude tak jak ma byt

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...