Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ale podle me to bude tak jak napsal boulik na ten konektor budu muset sehnat protikus a pak uz jenom zapojit ty dva draty na ty andelske oci a melo by to jet

Odesláno

ale ted jak se tak na to poradne divam tak mam strach ze mam ty svetla na starsi typ a pritom tam mam svetla z noveho typu a jinak s jeste zeptam jestli by to potom nejak slo udelat aby to slo nejak zapojit???

Odesláno

nebo ustipnout konektory z origo i z angel eyesu a ten z origo naletovat na eysy.......bo sehnat ten spravnej protikus..........draty promerit (propiskat) multimetrem kterej kam vede a podle toho napojit.........ale nejdriv si teda zjisti co to mas za svetla...new/old model.....aby ti tam pasovaly....

Odesláno

jj meldal mel pravdu tak jsem to myslel akorad stim rozdilem ze kdyz ustipnes na origo svetlech tak uz je nezapojis ale kdyby jsi sehnal ten protikus (teba z nejaky bouracky jen ten konektor u svetla) muzes si popripade mit oboje nikdy nevis jakej hodny clovek ti tukne do auta a budes to muset zase chanet nebo letovat.Pak sem dej foto az to budes mit

Odesláno

No urcite sem foto hodim ale ted mi zbyva cekat na mail co mi napisou jestli mi to vubec vymeni a pak jak budou doma nove tak je hodim na auti a hodim sem foto ;)

Odesláno

volviku,nefachaj mi ty fotky,zkus to opravit,kluci maj novej model,tam to je trochu jine, ja budu mit stejne,ale nevidim fotky,pak se ti pokusim poradit!

Odesláno

oni: uz jsem zjistil cim to mam ty co jsem koupil jsou mensi takze ted budu doufat ze mi je vymeni a pak uz tady hodim foto jak to vypada na aute

Boulik: tak sem hod a diky moc ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak vyskytl se dalsi problem mam uz svetla na novy typ a porad nesedi uz si nevim rady konektor je zase uplne jiny tak mi nekdo prosim vas poradte co s tim mam delat a jestli to uz nekoho z vas potkalo :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...