volvik Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 dobre diky moc a nevis kde koupit ten protikus??? Citovat
Boulik Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 jo jeste otazka kde mas parkovacku na tech new svetlech? Citovat
volvik Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 no to prave nevim ale jinak ten konektor co si vyfotil je ten protikus nebo co to vlastne je Citovat
Meldik Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 to je konektor, ktery jde od svetel.....mam to stejne Citovat
volvik Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 no jo ale me tam jde uplne neco jineho Citovat
volvik Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 ale podle me to bude tak jak napsal boulik na ten konektor budu muset sehnat protikus a pak uz jenom zapojit ty dva draty na ty andelske oci a melo by to jet Citovat
volvik Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 ale ted jak se tak na to poradne divam tak mam strach ze mam ty svetla na starsi typ a pritom tam mam svetla z noveho typu a jinak s jeste zeptam jestli by to potom nejak slo udelat aby to slo nejak zapojit??? Citovat
Meldik Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 nebo ustipnout konektory z origo i z angel eyesu a ten z origo naletovat na eysy.......bo sehnat ten spravnej protikus..........draty promerit (propiskat) multimetrem kterej kam vede a podle toho napojit.........ale nejdriv si teda zjisti co to mas za svetla...new/old model.....aby ti tam pasovaly.... Citovat
volvik Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 no to je jasne dneska se na to podivam a hned to tady napisu Citovat
volvik Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 tak ted jsem to dodelal a zjistil jsem ze ty co mam ted tak jsou male takze je budu muset vymenit za ty novejsi Citovat
Boulik Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 jj meldal mel pravdu tak jsem to myslel akorad stim rozdilem ze kdyz ustipnes na origo svetlech tak uz je nezapojis ale kdyby jsi sehnal ten protikus (teba z nejaky bouracky jen ten konektor u svetla) muzes si popripade mit oboje nikdy nevis jakej hodny clovek ti tukne do auta a budes to muset zase chanet nebo letovat.Pak sem dej foto az to budes mit Citovat
volvik Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 No urcite sem foto hodim ale ted mi zbyva cekat na mail co mi napisou jestli mi to vubec vymeni a pak jak budou doma nove tak je hodim na auti a hodim sem foto Citovat
volvik Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Boulik: Mohl by si mi potom poslat jak a kde co zapojit??? Diky Citovat
oni Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 volviku,nefachaj mi ty fotky,zkus to opravit,kluci maj novej model,tam to je trochu jine, ja budu mit stejne,ale nevidim fotky,pak se ti pokusim poradit! Citovat
volvik Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 oni: uz jsem zjistil cim to mam ty co jsem koupil jsou mensi takze ted budu doufat ze mi je vymeni a pak uz tady hodim foto jak to vypada na aute Boulik: tak sem hod a diky moc Citovat
Boulik Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 hele dej vedet jaky tam pak budes mit konektory jestli budou normalni tak ti to napisu Citovat
volvik Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 Tak vyskytl se dalsi problem mam uz svetla na novy typ a porad nesedi uz si nevim rady konektor je zase uplne jiny tak mi nekdo prosim vas poradte co s tim mam delat a jestli to uz nekoho z vas potkalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.