Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau všichni ..... měl jsem včera auto na zvedáku a co nevidím .... na olejové vaně kapka oleje .... fuuuujjj.....

tak jsem zacal patrat po tom odkud se bere ... no a nakonec to vypada ze to sakne mezi vanou a motorem.... ted jsem se ptal primo u peugeotu kolik stají nové a rekli mi že tam žádné není :) .... tak se chci zeptat co tam kdo máte ....

díkes ...

Odesláno

nevím jak u 406ky,ale u 405ky teda těsnění je.Kupoval jsem ho před týdnem a stálo 222,-Kč.Zkus se zeptat tam,kde prodávají díly na cizí auta budou mít katalog.Možná to těsní jenom tmel,ale to pochybuju.

Odesláno

To byl dobrej nápad s tím tmelem ..... ještě že pracuju v takové dobré firmě ..... zrovna máme na skladě nějaký vysokopevnostní, a teplotní tmel LOCTITE ... prej je k těmto účelům přímo určen ..... tak ho vyzkouším .....

díky za nápad

Odesláno

Taky presne nevim jestli tam mas tesneni,ale v kazdem pripade ten tmel prodavaji a specialni.Je to tmel na motory,vydrzi vysoke teploty a da se pouzit skoro na vse.Tak mnoho uspechu.

306 xrdt

Odesláno

LOCTITE je perfektni tmel.Urcite budes spokojeny vysledkem.Odolava extremnim teplotam az 360 stupnu a zustava trvale pruzny..Musis jen dokonale odmastit stycne plochy.Jde pouzit i v kombinaci s tesnenim..VYSLEDEK ZARUCEN...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...