Lenale Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 čau všichni ..... měl jsem včera auto na zvedáku a co nevidím .... na olejové vaně kapka oleje .... fuuuujjj..... tak jsem zacal patrat po tom odkud se bere ... no a nakonec to vypada ze to sakne mezi vanou a motorem.... ted jsem se ptal primo u peugeotu kolik stají nové a rekli mi že tam žádné není .... tak se chci zeptat co tam kdo máte .... díkes ... Citovat
Ráďa Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 nevím jak u 406ky,ale u 405ky teda těsnění je.Kupoval jsem ho před týdnem a stálo 222,-Kč.Zkus se zeptat tam,kde prodávají díly na cizí auta budou mít katalog.Možná to těsní jenom tmel,ale to pochybuju. Citovat
Lenale Odesláno 4. červen 2004 Autor Odesláno 4. červen 2004 To byl dobrej nápad s tím tmelem ..... ještě že pracuju v takové dobré firmě ..... zrovna máme na skladě nějaký vysokopevnostní, a teplotní tmel LOCTITE ... prej je k těmto účelům přímo určen ..... tak ho vyzkouším ..... díky za nápad Citovat
Poleg Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Taky presne nevim jestli tam mas tesneni,ale v kazdem pripade ten tmel prodavaji a specialni.Je to tmel na motory,vydrzi vysoke teploty a da se pouzit skoro na vse.Tak mnoho uspechu. 306 xrdt Citovat
PESEK79 Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 LOCTITE je perfektni tmel.Urcite budes spokojeny vysledkem.Odolava extremnim teplotam az 360 stupnu a zustava trvale pruzny..Musis jen dokonale odmastit stycne plochy.Jde pouzit i v kombinaci s tesnenim..VYSLEDEK ZARUCEN... Citovat
paradise Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Já tam mám taky tmel, nějakej oranžovej a je to v pohodě... Citovat
dandandys Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Na 306 není těsnění,ale jenom tmel.Je to tmel přímo na motory,takovej červenej (speciálek). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.