306gti6 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 No ved koli tomu vsetkemu som ju aj predal a ajtak som chcel GTI 6stku uz pred alfou len som ju nemohol zohnat:grr a terz ju mam:D:D Citovat
jozefsv Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 co je to alfa? aha uz viem.tej sa radujes dvakrat.ked ju kupis a ked ju predas:blicismajlik Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: jozefsv co je to alfa? aha uz viem.tej sa radujes dvakrat.ked ju kupis a ked ju predas:blicismajlik Ze zrovna od teba som takyto obmedzeny nazor necakal.. Takisto sa rozprava, ze francuzy sa radsej, ako vyrobe aut, maju venovat syru a vinu... Kecov je plno. Predpokladam, ze si sa v dobrej alfe neviezol... Nedokazem to popisat, ale je to CUERO SPORTIVO... Tie auta maju srdce. Dizajn je priam nadcasovi, a nove alfi kvalitou riadne stupli... Aj stare, pri spravnej starostlivosti, nemali chybu... Spoluziak, a dobry znamy, zijuci v bratislave, ma cervenu alfu 156 SW cko, s 2 bielimy rychlimi pruhmi. Ma 2.0 T Spark, a nadmieru spokojny, sekvencna prevodovka na volante, stara sa o nu, a tak mu jazdi bez jedineho problemu ... Citovat
.mycTD Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: 309GT Do Opelu se teda rozhodně žádný motor JTD nedává,dává se do Fiatu,ale s Opelem nemá nic společného! Fiat sdili motory s GM pomerne bezne, takze spolecneho maji docela dost. Původně zaslal: 306gti6 Mišák:ako som ju kupil neslo-ABS,klima,airbagy, skakali otacky,prve 4sekundy hrkotal ako diesel a bola taka hnila ze som musel davat novu celu podlahu:grr A takto vizerala po vecsinu opravach hrkocani po startu zpusobuje variator vacky a souvisi to zase se zminovanym olejem, podlaha ti shnije u kazdeho auta po par rovnacich procesech na stolici, jinak je to pochopitelne pozink (jako dnes vsechno ostatni) btw vrta mi hlavou duvod koupe, bo vsechny tebou zminovane zavady jsou evidentni na prvni pohled Citovat
306gti6 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 .mycTD :dvovd bol ten ze som ju kupoval vzime takze klima sa spusti tusim az od 16stich stupnou,ABS kontrolka a airbag nesvietili-naschval boli vibrate:grr a tie otacky zacali skakat az za 1mes.. Citovat
jozefsv Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: jozefsv co je to alfa? aha uz viem.tej sa radujes dvakrat.ked ju kupis a ked ju predas:blicismajlik Ze zrovna od teba som takyto obmedzeny nazor necakal.. Takisto sa rozprava, ze francuzy sa radsej, ako vyrobe aut, maju venovat syru a vinu... Kecov je plno. Predpokladam, ze si sa v dobrej alfe neviezol... Nedokazem to popisat, ale je to CUERO SPORTIVO... Tie auta maju srdce. Dizajn je priam nadcasovi, a nove alfi kvalitou riadne stupli... Aj stare, pri spravnej starostlivosti, nemali chybu... Spoluziak, a dobry znamy, zijuci v bratislave, ma cervenu alfu 156 SW cko, s 2 bielimy rychlimi pruhmi. Ma 2.0 T Spark, a nadmieru spokojny, sekvencna prevodovka na volante, stara sa o nu, a tak mu jazdi bez jedineho problemu ... alfa nie je auto.4-kamosi mali v minulosti alfy,nikdy viac.tie chyby co mali na autach snad ani nie su normalne.mechanik si spieva: to co som s alfou skusil s nicim uz nemusim... a peugeot rozhodne moje dalsie auto nebude bo neni z coho vybrat;) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: jozefsv co je to alfa? aha uz viem.tej sa radujes dvakrat.ked ju kupis a ked ju predas:blicismajlik Ze zrovna od teba som takyto obmedzeny nazor necakal.. Takisto sa rozprava, ze francuzy sa radsej, ako vyrobe aut, maju venovat syru a vinu... Kecov je plno. Predpokladam, ze si sa v dobrej alfe neviezol... Nedokazem to popisat, ale je to CUERO SPORTIVO... Tie auta maju srdce. Dizajn je priam nadcasovi, a nove alfi kvalitou riadne stupli... Aj stare, pri spravnej starostlivosti, nemali chybu... Spoluziak, a dobry znamy, zijuci v bratislave, ma cervenu alfu 156 SW cko, s 2 bielimy rychlimi pruhmi. Ma 2.0 T Spark, a nadmieru spokojny, sekvencna prevodovka na volante, stara sa o nu, a tak mu jazdi bez jedineho problemu ... alfa nie je auto.4-kamosi mali v minulosti alfy,nikdy viac.tie chyby co mali na autach snad ani nie su normalne.mechanik si spieva: to co som s alfou skusil s nicim uz nemusim... a peugeot rozhodne moje dalsie auto nebude bo neni z coho vybrat;) O dobre postaranu ALFU su neni zaidne starosti. 95 percent alf na slovensku, s dovozu, su v katastrofalnom stave ... Pokial si nejaku tvoji kamarati kupili, nie je to vysledok o znacke. AJ my sme mali 4x na firme 307SW 2002 - 2004 pred faceliftom, a tiez boli vsetky katastrofalne kazove... Ale nesvedci to o celej znacke... Citovat
VladoHA Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 pokial alfa slape tak je super ale par krat mal som cest to opravovat a nikdy viac ku vsetkemu pristup jak k peniazom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.