Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

angel eye a xenony  

1. 1. angel eye a xenony

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: PnR

takze vravis ze ti vydrzali pri kazdodennom svieteni pol roka? to by stalo za pokus..

Nie pol roka ale rok a pol, no priznám že som v lete nesvietil. Predpokladám že tieto ďalšie vydržia asi rok. Menil som len tlmené (H4), diaľkové (H1) mám pôvodné.

Odesláno

Osobně jsem odpůrce hid, ale pokud máš čočku tak jsem pro proč né... nejméně nápadne jsou 4300k, ale ideal jsou 6000k, ale ty už jsou docela poznát ... je to velky rozdil zdali to máš v čočce či normálním světle...

Odesláno

tak som sa rozhodol.. skusim tam strcit tie NB, ak vydrzia aspon ten rok tak ok.. ak nie tak tam dam hid..

len stale som na pochybach s policajtmi a poistovnami takze si to budem musiet este silno zvazit..

Odesláno
Původně zaslal: PnR

tak som sa rozhodol.. skusim tam strcit tie NB, ak vydrzia aspon ten rok tak ok.. ak nie tak tam dam hid..

len stale som na pochybach s policajtmi a poistovnami takze si to budem musiet este silno zvazit..

Jen jedna malá věc více Watové žárovky se dost zahřívají a nevím zdali to té čočce prospěje...

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Ja ich mám v oboch.

:D Na diaľnici musím prepínať na tlmené lebo ak svietim na tie veľké reflexné tabule tak oslňujem sám seba. :D

[upravil dne 30/3/09 pastorek]

Presne a to mam este klasicke svetla (nie cire):D

Odesláno

zdarec,nikdo mě do dnes nevysvětlil,jestli vám všem jde o dálková světla nebo o tlumená nebo o obě.asi jsem nepochopil význam xenonu!asi jde o dalko:myslimvy

Odesláno

Já měl půl roku na svoji 306 angel eyes s čočkama a k tomu sem tady přes forum koupil HID sadu H1. Už montáž byla hrůza, prostě světla made in taiwan = drahý šmejd, ale to tady netřeba řešit. K montáži xenonů. První výbojku jsem opatrně soukal do patice pro žárovku a ačkoliv odpovídala patice typově, tak výbojka byla podstatně delší, ale trochu i širší, takže se ji tam nechtělo a když sem zkusil s citem zatlačit, prasklo sklo na výbojce. Myslel sem, že je po smrti, ale nedalo mi to a převrtal sem dírky na větší a výbojky tam následně dostal. Kupodivu svítily obě stejně, takže má zřejmě dvojsklo když vrchní prasklo. Když pominu téměř totálně rozeštelované světlomety, tak byl efekt pěkný, tak sem před černýma garážovýma vratama začal štelovat sklon světel, na to sem couvnul a už sem viděl jak lom světla přechází směrem vpravo hodně dovrchu. Dalo se to čekat, když je výbojka delší a takový lom mají i origo světla, jenom několikrát menší. To není moc dobré pro protijenoucí auto po pravé straně (v zatáčce) a proto bylo nutné světla co nejvíce sklopit dole. To mělo zase takový efekt, že sem viděl sice krásně na všechny tabule na krajnici, ale před auto jen pár metrů, dál byla tma. Jelikož to mám jako druhé auto, tak sem s tím takhle jezdil půl roku, ale pak přišel měsíc kdy končila STK a bylo jasné, že už z důvodu nemožného nastavení světel z interiéru bude nutné nasadit původní světla. Tak se i stalo a dodnes mám na autě (asi navěky) originál světla starý typ s dělenýma parabolama H7+H1 a svítí mnohem líp. Doma mi leží v origo krabici angel eyes, HID sada a žárovky H1 osram nightbreaker. Rád bych to prodal nebo aspoň vyměnil ty žárovky za H7. Tak sem se nějak rozepsal, ale závěrem: nedoporučuju xenony do světel určených na žárovky, už vubec ne do těch taiwanských šmejdů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...