Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

doporučení pneu Peugeot 407

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: nanux

2Hamin: Jééé, ty máš stejný auto jako já :D

HonzaZ: Tak teď nevím, máš stejný kola jako kajvet, ale ten říká že má Quasar a že Cosmos jsou ty, co má Zipík :myslim

[upravil dne 30/3/09 nanux]

Stříbrná raketa :D:roker

Odesláno

pěknej bordel v tom mají kluci z Peugeotu :D Pravda je, že si matně vzpomínám, že když jsem auto kupoval někde jsem vyčetl že mám 17´ COSMOSY , říkám matně my ten název něco říkal týkaje se mého auta.. :myslim:D:papa Ale katalog oficiálních stránek je katalog oficiálních stránek,ne?:D

[upravil dne 30/3/09 kajvet]

Odesláno
:xvul jak dáváte stránku jako obrázek.....třeba jako Zipík...???? Nejsem zrovna tele v počítačích ale tohle mi trochu uniká.......jak zobrazit jako obrázek aktuální stánku ????
Odesláno
Původně zaslal: Přema

:xvul jak dáváte stránku jako obrázek.....třeba jako Zipík...???? Nejsem zrovna tele v počítačích ale tohle mi trochu uniká.......jak zobrazit jako obrázek aktuální stánku ????

klávesa printscreen, hodíš to do malování, uložíš a vložíš jako obrázek na forum

Odesláno

Na klávesnici si najdi tlačítko Printscreen, jakmile ho zmáčkneš tak se ti obrazovka zkopíruje na pozadí. Pak otevři například program malování a zmáčkni Ctrl a V (vložit) a ulož jako obbrázek, no a potom už to budeš znát...:D:papa

Odesláno

Zde.... 18\"

[upravil dne 30-3-09 Přema]

teda ty 18\" jsou pěkně líbivý:super

Odesláno

radši ne, nechci tu být za ostudu.

Pánové, když bych koupil 16\" neni to moc malé?

podle čeho se mám řídit při nákupu???

- 5x108 (jasné)

- ET ???

- a další???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...