Guest DEEP Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Tak se mi to pěknně s**e!:grr:grr Klouže spojka a teď ješte olej ve vodě. Jaké těsnění použít: u nás mají zn. ELRING nebo VICTOR REINZ, nebo mám běžet do Peugeota pro orginál (to bude asi darda). Děkuji za názory a rady. Citovat
dolly1010 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Hele, tak to sma na tom ÚPLNĚ stejně Já měnil spojku >> tady (je tam napsaný co kolik stálo) A těsnění mě čeká, mám ve vodě takovej šedej šlem. Byl jsem u automechanika a řikal že tak za litra těsnění + práce (nevím to jistě, je to už asi 14 dní...ne dnes je to přesně 10 (skleróza útočí) ) Prej je kolem toho docela oprc...čka, protože tam je mrtě těsnění, vyčistit okruh, novej fridex, olej a tak... Citovat
pastorek Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: DEEP Tak se mi to pěknně s**e!:grr:grr Klouže spojka a teď ješte olej ve vodě. Jaké těsnění použít: u nás mají zn. ELRING nebo VICTOR REINZ, nebo mám běžet do Peugeota pro orginál (to bude asi darda). Děkuji za názory a rady. Ja by som zvolil ten ELRING, je cenovo dostupné a nepatrí medzi šmejdy. Pri takejto poruche by som každopádne odporúčal prebrúsenie a tlakovú skúšku hlavy. [upravil dne 29/3/09 pastorek] Citovat
klm16 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 ja som teraz menil daval som erling stalo ma 60€ dalsie suciastky 30€ + prebrusenie dalsich 60€, vsetko vyzera byt tip top praca uvidime casom.... Citovat
306gti6 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Ja som pozeral v peugeote a origo tesnenie pod hlavu na moju GTI 6 stoji 1900sk,myslim ze cena je dost dobra nato ze je to original:super Citovat
Guest DEEP Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: DEEP Tak se mi to pěknně s**e!:grr:grr Klouže spojka a teď ješte olej ve vodě. Jaké těsnění použít: u nás mají zn. ELRING nebo VICTOR REINZ, nebo mám běžet do Peugeota pro orginál (to bude asi darda). Děkuji za názory a rady. Ja by som zvolil ten ELRING, je cenovo dostupné a nepatrí medzi šmejdy. Pri takejto poruche by som každopádne odporúčal prebrúsenie a tlakovú skúšku hlavy. [upravil dne 29/3/09 pastorek] Je opravdu nutné přebroušení hlavy, nebo se jedná jen o prevenci?!? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: DEEP Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: DEEP Tak se mi to pěknně s**e!:grr:grr Klouže spojka a teď ješte olej ve vodě. Jaké těsnění použít: u nás mají zn. ELRING nebo VICTOR REINZ, nebo mám běžet do Peugeota pro orginál (to bude asi darda). Děkuji za názory a rady. Ja by som zvolil ten ELRING, je cenovo dostupné a nepatrí medzi šmejdy. Pri takejto poruche by som každopádne odporúčal prebrúsenie a tlakovú skúšku hlavy. [upravil dne 29/3/09 pastorek] Je opravdu nutné přebroušení hlavy, nebo se jedná jen o prevenci?!? Mne pravdepodobne to neprebruseni hlavy, odhoukalo tesneni o 3500 km. Uz sem to tady resil, tak sem to jak pako platil 2 krat. Urcite prebrusit. Prebrusy robia v trnave za 500 SK... To co pisal klm nemoze byt pravda 60 EUr za prebrus, to bude aj s niecim inym. Prebrus som volal do 3 nezavyslich firiem, a vsade 500 Sk, jeden bez blocka daval za 400. Inac mne tam daval komplet sadu na pretesnenie hlavy GOETZE, podla odporucani este lepsi ako elring, ta vysla na nejakych 2000 SK, a bola tam aj tesnenie sacieho, vyfukoveho , tesnenia vekoventilov a gufero na vacku Ale prebrus a kvalitne tesnenie odporucam. Co sa tyka original peugeot, tak to original peugeot tesnenie nam zacalo pustat olej po 18 000 km od novoty... Citovat
klm16 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 mne vraj brusili aj ventilky ci co nieco s tim robili auto ide citelne lepsie, aj ked ta cena sa mi zda dost vysoka, momentalne to neriesim.... Citovat
pastorek Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Prebrúsenie hlavy nieje povinné. Každý normálny mechanik po demontáži premeria rovinnosť hlavy a posúdi či je treba zrovnanie. To som ešte nespomínal že pri výmene tesnenia pod hlavou sa odporúča meniť i hlavové skrutky. Tiež je to skôr na posúdení mechanika či sú natiahnuté alebo nie. Pri tom tesnení to nemusíš prehánať s \"originálom\". Goetze patrí medzi špičku a dá sa kúpiť za polovicu ceny \"originálu\". Edit: vidím že Lubko bol rýchlejší ale aspom vidíš že sa zhodneme. [upravil dne 30/3/09 pastorek] Citovat
Pata Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Pri vymene tesneni pod hlavou neni od veci vymenit za ty roky zatuhle gufera ventilu a hned zkontrolovat i dosedaci plochy ventilu, popr. je zabrousit. Kdyz to bude venku, jde uz o malickost... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: pastorek Prebrúsenie hlavy nieje povinné. Každý normálny mechanik po demontáži premeria rovinnosť hlavy a posúdi či je treba zrovnanie. To som ešte nespomínal že pri výmene tesnenia pod hlavou sa odporúča meniť i hlavové skrutky. Tiež je to skôr na posúdení mechanika či sú natiahnuté alebo nie. Pri tom tesnení to nemusíš prehánať s \"originálom\". Goetze patrí medzi špičku a dá sa kúpiť za polovicu ceny \"originálu\". Edit: vidím že Lubko bol rýchlejší ale aspom vidíš že sa zhodneme. [upravil dne 30/3/09 pastorek] jasne len moj mechanik byvali zhodnotil, ze to asi treba neni, aj ked bolo Naozaj to treba porobyt vsetko poriadne, tiez som myslel ze len vymenim tesnenia, a nakonec som to platil 2 krat + cistenie chladiacej sustavy a novu nemrzku, nakolko mi natieklo do vody olej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.