Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: robozv

poznamka: ja som tiez povodne chcel tieto elektrony http://www.centrumkolies.sk/akciove-disky?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=20231&category_id=10 ale nakoniec ma prehovoril svagor lebo su pekne pokial ich neskrtnem o obrubnik a ten antracit by sa osuchal no nakoniec som kupil hlinik a som spokojny preto by som si rozmyslel kupu antracitovych alu /moj nazor/

antracitovych alu ??? trosku mi pomoz o com jre rec

Odesláno
Původně zaslal: durino666

poznamka: ja som tiez povodne chcel tieto elektrony http://www.centrumkolies.sk/akciove-disky?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=20231&category_id=10 ale nakoniec ma prehovoril svagor lebo su pekne pokial ich neskrtnem o obrubnik a ten antracit by sa osuchal no nakoniec som kupil hlinik a som spokojny preto by som si rozmyslel kupu antracitovych alu /moj nazor/

antracitovych alu ??? trosku mi pomoz o com jre rec

antracit to je ta hneda farba /hnede alu disky/:papa

Odesláno

a chalani no tu je tema o tuningu : tak ked tam dam 6,5 15\" a ET 15 nebude to suchat ??

nie nebude :papa

ani pri zatazenom aute ? aka tam je medzera ?

Odesláno

a chalani no tu je tema o tuningu : tak ked tam dam 6,5 15\" a ET 15 nebude to suchat ??

nie nebude :papa

ani pri zatazenom aute ? aka tam je medzera ?

to ti nepoviem skus hladat asi pred rokom myslim tu to niekto rozoberal as s fotkami a pravitkom ale neviem uz kde ja mam 6,5x15 ET 25 a ET 15 by bolo teoreticky o 1cm smerom von. .ale ET 15 je v pohode aj to tu niekto raz pisal ze ma kolesa s tymto ET a ze je vsetko OK tu je foto 6,5x15 ET 25

post-0-14109605665075_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...