VPetr Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Ahojte,mam problem s naladenim stanic... nekdy stanici naladi,ale je se sumem.Nekdy nenaladi vubec.Jednou se mi stalo ze jsem sedl nastartoval a vse ok,ujel jsem 50m a nic o5 sum... Co se tyce autoradia, ted nevim presny typ,ale ma v sobe telefon a zobrazeni je na displaji na str.\"konzole\" Citovat
btl.a Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Jestli nemáš nastaven místní příjem. CITLIVOST VYHLEDÁVÁNÍ Automatické vyhledávání stanic mùže probíhat na dvou úrovních citlivosti: - Pro pøíjem silných vysílaèù zvolte režim lokálního vyhledávání „LO“ (výchozí nastavení). - Pro pøíjem slabších nebo vzdálených vysílaèù zvolte režim zvýšené citlivosti „DX“. Vyhledávání stanice se nejdøíve provádí s citlivostí „LO“ (lokální), a poté s citlivostí „DX“ (vzdálený). Pro pøímý pøechod na vyhledávání s citlivostí „DX“ (vzdálený), je nutné stisknout dvakrát po sobì nìkteré z tlaèítek (M) nebo (N). REŽIM REGIONÁLNÍHO SLEDOVÁNÍ Vzhledem k tomu, že nìkteré stanice jsou organizovány formou vnitøní sítì, vysílají buï ve stejném èase rùzné programy nebo spoleèné programy v odlišném èase. Mùžete zvolit sledování: - Buï výhradnì regionální stanice. - Nebo celé sítì s možností pøíjmu jiného programu. Stiskem tlaèítka „RDS“ (T) na dobu delší než dvì sekundy se provede aktivace nebo deaktivace tohoto režimu. Citovat
VPetr Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: btl.a Jestli nemáš nastaven místní příjem. CITLIVOST VYHLEDÁVÁNÍ Automatické vyhledávání stanic mùže probíhat na dvou úrovních citlivosti: - Pro pøíjem silných vysílaèù zvolte režim lokálního vyhledávání „LO“ (výchozí nastavení). - Pro pøíjem slabších nebo vzdálených vysílaèù zvolte režim zvýšené citlivosti „DX“. Vyhledávání stanice se nejdøíve provádí s citlivostí „LO“ (lokální), a poté s citlivostí „DX“ (vzdálený). Pro pøímý pøechod na vyhledávání s citlivostí „DX“ (vzdálený), je nutné stisknout dvakrát po sobì nìkteré z tlaèítek (M) nebo (N). REŽIM REGIONÁLNÍHO SLEDOVÁNÍ Vzhledem k tomu, že nìkteré stanice jsou organizovány formou vnitøní sítì, vysílají buï ve stejném èase rùzné programy nebo spoleèné programy v odlišném èase. Mùžete zvolit sledování: - Buï výhradnì regionální stanice. - Nebo celé sítì s možností pøíjmu jiného programu. Stiskem tlaèítka „RDS“ (T) na dobu delší než dvì sekundy se provede aktivace nebo deaktivace tohoto režimu. Diky za rady. Ale zda se mi ze uz jsem zkousel nastavovat (zapinat) RDS,DX atd...ale bez vysledku...Stalo se to uz jednou,ale stacilo odpojit bat a pripojit a radi zaclo normalne ladit...tak jsem z toho Citovat
plaz Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 tak to udelej znova restni radio a mas na pul roku klid Citovat
Ravel Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 nemáš překlesaný konektory v zadním levým okýnku? Citovat
VPetr Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: Ravel nemáš překlesaný konektory v zadním levým okýnku? Jak to myslis...pod plastem na zadnim sloupku ci kde??? Citovat
Ravel Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Původně zaslal: VPetr Původně zaslal: Ravel nemáš překlesaný konektory v zadním levým okýnku? Jak to myslis...pod plastem na zadnim sloupku ci kde??? v levym zadnim (kufrovym) skle okna je antena. a na ní vede nad oknem takový konektor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.