Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,mam problem s naladenim stanic...

nekdy stanici naladi,ale je se sumem.Nekdy nenaladi vubec.Jednou se mi stalo ze jsem sedl nastartoval a vse ok,ujel jsem 50m a nic o5 sum...:myslim

Co se tyce autoradia, ted nevim presny typ,ale ma v sobe telefon a zobrazeni je na displaji na str.\"konzole\" :nevim

Odesláno

Jestli nemáš nastaven místní příjem.

CITLIVOST VYHLEDÁVÁNÍ

Automatické vyhledávání stanic mùže probíhat na dvou úrovních citlivosti:

- Pro pøíjem silných vysílaèù zvolte režim lokálního vyhledávání „LO“ (výchozí nastavení).

- Pro pøíjem slabších nebo vzdálených vysílaèù zvolte režim zvýšené citlivosti „DX“.

Vyhledávání stanice se nejdøíve provádí s citlivostí „LO“ (lokální), a poté s citlivostí „DX“ (vzdálený).

Pro pøímý pøechod na vyhledávání s citlivostí „DX“ (vzdálený), je nutné stisknout dvakrát po sobì nìkteré z tlaèítek (M) nebo (N).

REŽIM REGIONÁLNÍHO SLEDOVÁNÍ

Vzhledem k tomu, že nìkteré stanice jsou organizovány formou vnitøní sítì, vysílají buï ve stejném èase rùzné programy nebo spoleèné programy

v odlišném èase.

Mùžete zvolit sledování:

- Buï výhradnì regionální stanice.

- Nebo celé sítì s možností pøíjmu jiného programu.

Stiskem tlaèítka „RDS“ (T) na dobu delší než dvì sekundy se provede aktivace nebo deaktivace tohoto režimu.

Odesláno
Původně zaslal: btl.a

Jestli nemáš nastaven místní příjem.

CITLIVOST VYHLEDÁVÁNÍ

Automatické vyhledávání stanic mùže probíhat na dvou úrovních citlivosti:

- Pro pøíjem silných vysílaèù zvolte režim lokálního vyhledávání „LO“ (výchozí nastavení).

- Pro pøíjem slabších nebo vzdálených vysílaèù zvolte režim zvýšené citlivosti „DX“.

Vyhledávání stanice se nejdøíve provádí s citlivostí „LO“ (lokální), a poté s citlivostí „DX“ (vzdálený).

Pro pøímý pøechod na vyhledávání s citlivostí „DX“ (vzdálený), je nutné stisknout dvakrát po sobì nìkteré z tlaèítek (M) nebo (N).

REŽIM REGIONÁLNÍHO SLEDOVÁNÍ

Vzhledem k tomu, že nìkteré stanice jsou organizovány formou vnitøní sítì, vysílají buï ve stejném èase rùzné programy nebo spoleèné programy

v odlišném èase.

Mùžete zvolit sledování:

- Buï výhradnì regionální stanice.

- Nebo celé sítì s možností pøíjmu jiného programu.

Stiskem tlaèítka „RDS“ (T) na dobu delší než dvì sekundy se provede aktivace nebo deaktivace tohoto režimu.

Diky za rady.

Ale zda se mi ze uz jsem zkousel nastavovat (zapinat) RDS,DX atd...ale bez vysledku...Stalo se to uz jednou,ale stacilo odpojit bat a pripojit a radi zaclo normalne ladit...tak jsem z toho :aut

Odesláno
Původně zaslal: VPetr

Původně zaslal: Ravel

nemáš překlesaný konektory v zadním levým okýnku?

Jak to myslis...pod plastem na zadnim sloupku ci kde???:myslim

v levym zadnim (kufrovym) skle okna je antena. a na ní vede nad oknem takový konektor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...