Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1.tahamoter za kazdym zaponutym zapalovanim mi ukaze celkove km 999999.

2.ovladaci panel sa vobec nevypina ked vyberiem kluc stale svieti a ked nabehne ten rezim tam mi to vsetko vypne ale vobec si nepameta poslednu udanu teplotu ani silu ventilatora.nic je to .... a klima mi vobec nefunguje,ja som cital vsetko co som nasiel o klime ale taky pripad ako mam ja to este som nenasiel mam jedinecne auto :grr ked sa mi niekedy vypne ten ovladaci panel topenia ze ked vyberiem kluc tak sa hned vypne ako u ostatnych aut,tak klima funguje,inak mi nejde vobec napetie do kompresora.skuste mi povedat vas nazor. hladal som uz aj vsetky cidla co su na tom aute,ale iba som ich premeral vycistil a nic,ono sa mi musi vypinat ten ovladaci panel! citali ste uz take???

mam digitalnu klimu cize automaticku.a mam v predu 1 ventilator a ten sa ani nerozbehne.ked zapnem klimu. a zima nebola robim to v garazi a tam je cca 18stupnou.cize ja uz neviem co stym moze byt. a chcem to dat do poriadnku lebo zase v lete v aute sauna!! a klima je naplnena.ak vas to napadlo.cca mesiac.

Odesláno

Co tak skusit odpojit baterku?

Mne sa obcas stalo ze mi zostalo svieti radio a prestalo reagovat na akekolvek tlacidlo.

Pomohlo iba odpojit baterku, ale spravilo mi to tak asi raz za cely cas.

A k tomu tachu...mne obcas tiez ukaze blbost...ale staci vytiahnut klucik a znova otocit a uz je to OK, ale to tak raz za 3 mesiac...

Tak neviem ako ti poradit....

Odesláno

to som vyskusal,a nic neurobilo,akurat mi vymazalo radiom :o a kluc to som robil ked som mal uz nervy takze tiez uistujem ze nic neurobilo :myslim a napojil som druhe bsi z ineho auta co mam do svojho auta,ale nieje este nakodovane.som pripojil vsetky konektory a tahometer sa stale tak isto spraval aj ten vladaci panel.to bola len skuska tak pisem tu co som vsetko robil.a vsetky kable v bsi som pozeral ci nahodou niekto neprehodil nejaky kabel.ale nic.som rozmyslal ci nebudem mat nejaky studeny spoj v tahometry a v ovladacom paneli,ale nezda sa mi to,lebo som to mal vsetko rozobrate na stole a cele som pozeral z lupou a nikde nic nebolo poskodene! :nevim

Odesláno

uz som nad tym rozmyslal ze to tak skusim vymenit,ale na vrakoviskach maju ale take modely ako mas ty ja mam ten novy a neviem ci to bude pasovat,lebo ty nemas bsi a ja mam. :bojim to asi nebude pasovat z tvojho? ked najdem automaticku klimu tiez.hmmm

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...