jarco623 Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 1.tahamoter za kazdym zaponutym zapalovanim mi ukaze celkove km 999999. 2.ovladaci panel sa vobec nevypina ked vyberiem kluc stale svieti a ked nabehne ten rezim tam mi to vsetko vypne ale vobec si nepameta poslednu udanu teplotu ani silu ventilatora.nic je to .... a klima mi vobec nefunguje,ja som cital vsetko co som nasiel o klime ale taky pripad ako mam ja to este som nenasiel mam jedinecne auto ked sa mi niekedy vypne ten ovladaci panel topenia ze ked vyberiem kluc tak sa hned vypne ako u ostatnych aut,tak klima funguje,inak mi nejde vobec napetie do kompresora.skuste mi povedat vas nazor. hladal som uz aj vsetky cidla co su na tom aute,ale iba som ich premeral vycistil a nic,ono sa mi musi vypinat ten ovladaci panel! citali ste uz take??? mam digitalnu klimu cize automaticku.a mam v predu 1 ventilator a ten sa ani nerozbehne.ked zapnem klimu. a zima nebola robim to v garazi a tam je cca 18stupnou.cize ja uz neviem co stym moze byt. a chcem to dat do poriadnku lebo zase v lete v aute sauna!! a klima je naplnena.ak vas to napadlo.cca mesiac. Citovat
Y2K Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Co tak skusit odpojit baterku? Mne sa obcas stalo ze mi zostalo svieti radio a prestalo reagovat na akekolvek tlacidlo. Pomohlo iba odpojit baterku, ale spravilo mi to tak asi raz za cely cas. A k tomu tachu...mne obcas tiez ukaze blbost...ale staci vytiahnut klucik a znova otocit a uz je to OK, ale to tak raz za 3 mesiac... Tak neviem ako ti poradit.... Citovat
jarco623 Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 to som vyskusal,a nic neurobilo,akurat mi vymazalo radiom a kluc to som robil ked som mal uz nervy takze tiez uistujem ze nic neurobilo a napojil som druhe bsi z ineho auta co mam do svojho auta,ale nieje este nakodovane.som pripojil vsetky konektory a tahometer sa stale tak isto spraval aj ten vladaci panel.to bola len skuska tak pisem tu co som vsetko robil.a vsetky kable v bsi som pozeral ci nahodou niekto neprehodil nejaky kabel.ale nic.som rozmyslal ci nebudem mat nejaky studeny spoj v tahometry a v ovladacom paneli,ale nezda sa mi to,lebo som to mal vsetko rozobrate na stole a cele som pozeral z lupou a nikde nic nebolo poskodene! Citovat
Y2K Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Tak to ozaj bude chciet vacsich odbornikov Citovat
jarco623 Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 to mas pravdu dufam ze sa tu najde niekto kto mi bude vediet pomoct. Citovat
Yantschi Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Nie som sice odbornik, ale skus si s niekym vymenit napr. cely panel s budikmi. Ak to bude fungovat, poobzeraj sa po vrakacoch po budikoch. Citovat
jarco623 Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 uz som nad tym rozmyslal ze to tak skusim vymenit,ale na vrakoviskach maju ale take modely ako mas ty ja mam ten novy a neviem ci to bude pasovat,lebo ty nemas bsi a ja mam. to asi nebude pasovat z tvojho? ked najdem automaticku klimu tiez.hmmm Citovat
jarco623 Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 zeby nikto mi nevedel pomoct z mojim problemom?? neverim!! Citovat
tomkyj Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 mám úplně ten stejný problém s panelem, vyřešil jste ten problém nějak, já už su úplně bezradný :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.