Guest Lubk0 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Robil tu uz niekto hudbu, do 306 Sedanu ? Celkem mne to irituje. Zadne plato je totiz strasne. Na vrchu je jen nejaka latka , vystuzena nejakym jemnym laminatem, pod tym neni skoro nic, a pak je tam na surovo plech s par vyrezi. Plech je samozrejme na pevno. Pristup k tomu vrchu je strasnej, a prostor medzi vrchem a plechem urco neni dostacujuci, na hlavu repra... Rozmyslal som i mustnit repro zospodu na plech, len fakt netusim ako by to hralo. Skusim to nakreslyt, nesmejte sa Samozrejme, ze tam, kde by bol reprak otoceny, do toho plechu, tak by tam bol vyrez, tj membrana by smerovala rovno do priestoru. Otazne je, aky by to malo zvuk nerobil uz nekdo neco podobne ? [upravil dne 18/3/09 Lubk0] Citovat
mindwipe Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 a nepohraval si sa s ideou urobit komplet nove plato? ;-) sice neviem ako to je u 306, ale pride mi to lepsie, pokial sa to urobi poriadne :-) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 To by bol strasny kopec roboty. Ked som minule neco hladal, tak sem se to snazil rozebrat, vubec nevim, jak bych tu latku zvrchu, dostal odtud pric. Je v kuse az po pasi, tj je tam dira na pasy, kterou bych asi musel rozrezat pak to vpredu drzi cca na 3 stuplech, a vzadu nevim ci to neni narazene az do toho plechu. Zospodu je na pevno plech, na nem je svetlo pro osvetleni kufru, a je tam kabelaz, v tom prostore medzi platom a plechom. Takze este tu schovavat, a uchytavat jinde. A pak tam rvat nejakou desku ... Je mi s toho na bliti ... Keby tam bolo nieco vyberatelne, tak v poho, lenze tu se rata s tym ze to odtal nikdo nikdy nevybere asi Citovat
GRiMx Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Hele vůbec si z toho nic nedělej, je tam špatnej přístup ale jinak je to bez problémů .. dělal jsem to cca před 2 měsíci a měl jsem to za cca 3 hodinky i s kabeláží napiš mi na icq 300-106-469 a poradím Citovat
dolly1010 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Taky jsem to rozdělával. Másta tam moc není. Leda tam dám nějaký tenký repráky (jestli se něco takovýho vůbec vyrábí), nebo nový plato, nebo něco co vymyslel GRiMx. Pak sem napište co ste vymysleli, mě by to taky zajímalo Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Grimx vymislel len to, co som nechcel. Dole cez existujuce diery, si oznacil na plate kruhy, zhora do neho vyrezal diery, a osadil tam gulate mensie repro ... A nemoze to dat na max, lebo to trochu drnci... To ja nechci... To plato urcite neni stavano na noseni repraku, bude drncet jak hova... o Stale se pohravam z myslenkou, ze to predsa jen dam zespodu na ten plech. Do plata nad tym vyrezem dieru, a dam tam len ochranne mriezky. Alebo tam nevyrezem nic, a nikto ani nebude vedet ze mam zadne repro, a nikto mi to nevyradne Citovat
GRiMx Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Repro drncá jen když ho přepnu na SW.. na basy tam není dost místa ale jinak hrajou bez problému. Citovat
SiMi 406 Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Doporucuju ke zvazeni, jestli se vubec na ty zadni repraky nevykaslat... Taky jsem si to bez nich neumel predstavit, pak jsem ale dostal doporuceni od par zkusenejsich auto-hifistu a nakonec jim musim dat plne za pravdu - 2.1 bohate staci. Tedy do prednich dveri nejake slusnejsi kompa a do kufru (klidne maly) subik. Takhle jsem si to postavil v citrakoj, cely to vyslo i s radiem na neco malo pres 11t a hraje to az desive slusne ;-) Reci o prostoru, ktery maji vytvorit prave ty zadni repraky jsou zbytecne - kvalitni kompa zvladnou vepredu ten prostor vytvorit lip a sub zase zvladne daleko kvalitnejsi basy, nez nejake ovaly v zadnim platu. Troufam si rict, ze vim, o cem mluvim... do 406 jsem si nechal udelat pomerne kvalitni (a relativne) drahou muziku, vcetne ovalu v zadnim plate - ale klidne je muzu stahnout na nulu a v podstate je rozdil nepozorovatelnej (kdybych to jen vedel driv - mohl jsem usetrit nejen za ty ovaly, ale i za jeden zesik navic)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.