Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: soto1

Obvodný úrad je napojený na evidenciu takže si vedia pozrieť cez server MDPaT že čo máš v COC( tzv. rodný list vozidla) a to všetko už máš zapísané v (TP) po novom OEV Ak som dobre pochpil TY chceš menšie kolesá než mš na aute, že ?

Je to neobviklé, lebo všetci chcú väčšie klesá by to lepšie vyzeralo a sedelo na ceste ?Dobre som to pochopil ?

hej, dobre si pochopi ;)

pretoze mam 17\" od vyroby a okrem toho podla COC mam aj 16\" zapisane a k tomu prisluchajuce rozmery pneu s roznymi rychlostnymi indexmi...

lenze ja nepotrebujem mat 16\" zimne pneu, stacia mi 15\" pretoze lepsie drziiii 15\" ako 16\" zimna pneu... a druhaa vec ze ta znacka zimnej pneu co chcem kupit je ovela lacnejsia...

cize to je dovod.. hej chcem mensie.. a sranda je ze chcem tam dat oficialny rozmer disku a pneu 15\" co sa dava vo vyrobe uz na 207....

cize uplne ze nechapem preco peugeot mi to nedovoli, pretoze som sa tam pytal :nevim

takze tak...

Odesláno

Obvodný úrad je napojený na evidenciu takže si vedia pozrieť cez server MDPaT že čo máš v COC( tzv. rodný list vozidla) a to všetko už máš zapísané v (TP) po novom OEV Ak som dobre pochpil TY chceš menšie kolesá než mš na aute, že ?

Je to neobviklé, lebo všetci chcú väčšie klesá by to lepšie vyzeralo a sedelo na ceste ?Dobre som to pochopil ?

a toto je tiez pekna blbost,o tom co mas zapisane ty v tp vie len DI ktori ti vytlaci oev,nikto iny,dokonca ani z ineho okresu DI,co myslis,preco ked prehlasujes auto do ineho okresu vsetky udaje nanovo nahadzuju do pc? sa nad tym trosku zamysli,ja to mam overene,mimochodom,ziadna databaza neexistuje podla ktorej by ti policajti vedeli skontrolovat co mas mat v tp a co nemas,takze si to mozes doma dotlacit na pc ak si sikovny,ale pozor,policajne tlaciarne maju specialne znaky podla krotych sa to da rozoznat na expertize ze na akej tlaciarni to bolo tlacene

Odesláno
Původně zaslal: mato88

Nie nie ja som na Obvodný úrad doniesol podklady od predajcu alu kolies a na základe toho my to tam zapísali,

tak na zaklade takejto blbosti ti to nikdy nezapisu oficialne,jedine tak u vas,si takych papierov natlacim milion kedze som predajca,oficialne ti to nikdo u nas nezapise,jedine ak by si mal disky z alcaru a dotycny predajca ma na to certifikat,ale ani ten ti ho neda zadarmo

ma to na skodovke 130 Rapid a ja na 1.4 8v ;)

akoze toto je to co nechapem...

nacpat na skodu 130 disky 16\"

no extreeeem, akoze fakt..

a aj tebe na 206 17\" ako uz 16\" je hranica ..

ale tak ty vies :D:xvul

mna len sere ze normalny rozmer mi nechcu zapisat... :bojim

Odesláno
Původně zaslal: buga

Nie nie ja som na Obvodný úrad doniesol podklady od predajcu alu kolies a na základe toho my to tam zapísali,

tak na zaklade takejto blbosti ti to nikdy nezapisu oficialne,jedine tak u vas,si takych papierov natlacim milion kedze som predajca,oficialne ti to nikdo u nas nezapise,jedine ak by si mal disky z alcaru a dotycny predajca ma na to certifikat,ale ani ten ti ho neda zadarmo

podla mna tam kvoli brzdam ani mensie kolesa nedas,resp.na 16\" sa daju kupit tiez uzsie gumy,treba len hladat :-)

Odesláno

podla mna tam kvoli brzdam ani mensie kolesa nedas,resp.na 16\" sa daju kupit tiez uzsie gumy,treba len hladat :-)

keby som tam nevedel dat mensie disky , kolesa tak sa ani nepokusam o zapis, nemyslis ?

prave preto som pozrel ako to je s kotucom napr, brzdicom a atd.. cize viem to tam dat, zmestii sa mi :)

a to co pises ze na 16 sa daju dat aj mensie pneu.. hej daa sa urcite... lenze na 16 mas mat rozmer 195 55 R16 na peugeot 207 a nebudem tam cpat iny rozmer napr 185 55 R16 alebo co ja viem co...pretoze tym stracas uz na obvode kolesa atd...

preto su rozmery dane na auto, aby to sedelo ku naprave, ohladom obvodu a hlavne tachometer...

to len extremny ..... ludia robia ze davaju na nejaky X palcovy disk rozmery hociakeho typu , tak aby vsetok prazdny centimeter pod blatnikom vyplnili pneumatikou :D

tak takuto blbost ja nerobim..necham na tych expertov :))

ked chces vediet ake su rozmery na 207

tak to je takto, oficialne

6 J 15 4 ET23 185/65 R15

6 J 16 4 ET27 195/55 R16

6.5 J 16 4 ET24 195/55 R16

7 J 17 4 ET26 205/45 R17

a nemienim tam davat blbosti , irrelevantne...

ja chcem len dat zapisat 15\" nic ine

Odesláno

tak ako som povedal,oficialne v tvojom pripade to nejde,ked na tvoje vin nie je schvalene to co tam chces,tak to asi nema vyznam dalej riesit,kup si 16\" so 195 gumou a vybavene,ze das za kolesa o 10 eur pri aute viac hadam nema dalej tiez cenu riesit,to ze sa davaju vacsie kolesa nema len opticky vyznam,nehovoriac o tom,ze ked si das prepocty,vacsinou obvod je taky isty,mne napriklad teraz 206 na 17\" ukazuje tacho uplne presne

Odesláno

tak ako som povedal,oficialne v tvojom pripade to nejde,ked na tvoje vin nie je schvalene to co tam chces,tak to asi nema vyznam dalej riesit,kup si 16\" so 195 gumou a vybavene,ze das za kolesa o 10 eur pri aute viac hadam nema dalej tiez cenu riesit,to ze sa davaju vacsie kolesa nema len opticky vyznam,nehovoriac o tom,ze ked si das prepocty,vacsinou obvod je taky isty,mne napriklad teraz 206 na 17\" ukazuje tacho uplne presne

tak ako si povedal?

nepovedal si nic..

citaj rozumne co ti niekto pise a potom odpovedaj

to ze sa na moje auto neda oficialne 15, to viem uz od februara

po druhe so zimnymi, nechapem ludi ktori hovoria nieco mudre, ale nevedia co je za tym...

si tu pisal aby som dal na 16\" mensi rozmer pneu... co myslis ze ked je od vyroby na 16\" 195 55 R16 tak to tam by si aj mal dat a nie 185 55 R16 alebo 185 65 R16, tym sa ti meni obvod ovela viac ako je povod, URCENY rozmer k danemu autu...

a do tretice zimne pneu, rozdiel medzi cenou goodyear UG 7+

185 65 R15 a 195 55 R16 nie je 10 EUR ale okolo 80 eur na jednu pneumatiku, pretoze 195 rozmer vyrabaju s technologiou RUN ON FLAT...

takze tak a je rozdiel ked dam za 15\" 220eur za 4ks, alebo za 16\" 530 eur, nemyslis???

pytal som sa jednoduche veci a ty mudrujes o inom :):myslim

[upravil dne 25.8.2009 buga]

Odesláno

nema vyznam sa tu bavit s tvojimi priblblymi teoriami,chces kupit 15\" lebo su lacnejsie,ale pri tom riesis good yeary,preco neriesis nieco ine v lepsej cene? zimne ti aj tak vydrzia len 3 roky,potom zacnu menit strukturu,jazdis cez zimu 180??? kup si micheliny,good yeary,ale potom je hovadina riesit nejake 15\",si sam protirecis,nehovoriac o tom,ze sa tu ohanas nejakym zaberom,a akym? na snehu? kolko bolo za posledne styri roky napadaneho snehu?? neries uzke gumy,ktore ti na lade a odhrnutej ceste nepomozu

Odesláno

1 to ze niektore roky nebolo snehu neznamena ze tento rok nemoze byt

2 ty vies ze kde ja jazdim? ci na slovensku v zime ci niekde v alpach? kde je dostatok snehu?

3 riesim to co sa mi osvedcilo a ten typ pneu ktore som si ja vybral

4 aj 15 aj 16 ktore som tu pisal vyssie su znacky takisto goodyear

5 len idiot jazdi 180 na snehu

viac k tomu nemam co dodat.... :blicismajlik

Odesláno

No mato 88, ak máš certifikát na alu disky pre kazdy typ vozidla tak to zapíseš a mne to spravili normalne a fuk a neviem o čom ešte bavíme. Ja som chcel väčšie a máto a pre mna t skončilo. Nerozumiem bugovi že chce menšie kolesá. Good Year nie sú dobré gumy mám osobnú skúsenosť, ôžem potvrdiť Michelin, sú fakt dobré na zimu. Leto mám Brigestonne a sú super......

Odesláno

No mato 88, ak máš certifikát na alu disky pre kazdy typ vozidla tak to zapíseš a mne to spravili normalne a fuk a neviem o čom ešte bavíme. Ja som chcel väčšie a máto a pre mna t skončilo. Nerozumiem bugovi že chce menšie kolesá. Good Year nie sú dobré gumy mám osobnú skúsenosť, ôžem potvrdiť Michelin, sú fakt dobré na zimu. Leto mám Brigestonne a sú super......

chcem preto, lebo som aj predtym mal ultragrip 7 a ziadne problemy s tym nemam, drzi to az moc dobre..

a uz som tu napisal ze 16palcove goodyeary stoja zhruba 130 eur a 15 palcove stoja 55 eur

dovod ze preco je 16tka 130, je ta ze je uz Run On Flat...

tak vie uz niekto pochopit ze preco chcem 15? a nie 16?

vyhodit 520 eur alebo 220 je rozdiel nie? :)

a inak ultragrip 7+ vyhralo aj testy v adac.de tak si zas nemyslim ze to nebudu dobre..

skusal si konkretne ultragrip 7 na zimu ?

alebo si skusal nejaky iny goodyear a preto hovoris..

lebo mal som uz aj ja goodyear excellence a tie fakt ze nie su dobre, to poviem aj ja... ale ultragrip 7 na zimu mi osvedcili to ze to chcem nadalej.....

snad uz chapate dovod kupy 15palcovej :D

Odesláno

nemam certifikat,ale viem to dat zapisat,a v podstate vo vsetkych okresoch,mne to riesi DI neoficialne :ticho mimochodom,uz riesime do predajne certifikaty,hadam od januara budeme dat vediet zapisat aj my vsetko co je ine ako v tp :-)

Odesláno

chcem preto, lebo som aj predtym mal ultragrip 7 a ziadne problemy s tym nemam, drzi to az moc dobre..

a uz som tu napisal ze 16palcove goodyeary stoja zhruba 130 eur a 15 palcove stoja 55 eur

a inak ultragrip 7+ vyhralo aj testy v adac.de tak si zas nemyslim ze to nebudu dobre..

lebo mal som uz aj ja goodyear excellence a tie fakt ze nie su dobre, to poviem aj ja... ale ultragrip 7 na zimu mi osvedcili to ze to chcem nadalej.....

napis mi rozmery 15\" a 16\" lebo tie rozdiely v cene co tu pises su dost prehnane

Odesláno

napis mi rozmery 15\" a 16\" lebo tie rozdiely v cene co tu pises su dost prehnane

tak nechapem ludi ako ty, si myslis ze vymyslam ??? :grr

hovorim ze 16\" su uz s technologiou RUN ON FLAT, fakt nechapes?

tak som zvedavy

Goodyear Ultragrip 7+

185/65 R15

195/55 R16

prosim, tak som zvedavy na ceny... na Ultragrip 7+ nie na 7 !!!

pretoze 7 je starsia

takze kolko stoji 15\" a kolko 16\" pneu tohto typu ?

Odesláno

mas pravdu,nasiel som sice aj mensie rozdiely v cene,ale nebudem to dalej riesit,inak dole v poznamkach mas pisane ze je to vhodne hlavne pre auta strednej a vyssej triedy,ale tvoja vec,stale su to podla mna zbytocne vyhodene peniaze,ze su prve v testoch nic neznamena,lebo sa testuju uplne nove pneu,tak to by si po kazdych 5000 km musel menit za nove aby sa to spravalo furt rovnako,a znacka ktora viacej zaplati je lepsia,plati to bohuzial aj v nemecku a ked som si precital rozdiel medzi 7 a 7+,nevidim uz absolutne dovod na kupu 7+,uplne zbytocne vyhodene peniaze,mimochodom,v alpach som na cestach toho snehu moc nevidel a som tam skoro kazdy tyzden,po piaty rok,vacsinou uplne suche udrziavane cesty,ale uz som ticho :papa

Odesláno

ja nic inee nechcem zatial, len aby som tie 15\" disky mal original rozmery na peugeot aj v TP... ale za tu cenu co si hovoril je mooc moc :bojim

to ze 7 a 7+ nepoznam rozdiel, beriem.. tak ci tak 54 eur za 15\" je dobra cena :) tak uz radsej kupim ked som s nimi bol spokojny :papa

ked to pujde za lacnejsie ozvi sa :) :):):P

Odesláno

okej, to za 54 ci 53 € je v cechach, dovoz zadara..taze pohoda

a to tvoje je kde v Tlmacoch ci v LV ?

bo aj pre otca by som potrebowal 4 ks :))

cize 8 hned ;)

inak ked kukam tie iste rozmery, Michelin ci Bridgestone.. a tak

su drahsie jak Goodyear

[upravil dne 30.8.2009 buga]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...