Leitlik Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Zdravím ! Je celkem vopruz obcházet auto a zamykat dveře ! Nevíte někdo, jestli je to u Partnera řešitelný ? Je to ve dveřích předchystaný na dodatečnou montáž ? Jestli ano, co všechno potřebuji a kde to nejlevněji seženu ?! Předem moc dík za postřehy. Citovat
doga Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Zdar ! Řešil jsem tento problém nákupem sady CZ 4700 DO od firmy Portman . V sadě jsou serva na 4 dveře + 2 x DO . Součástí je i kabeláž . Cena 1562 ,- Kč . V autě 2.0 Hdi 2004 jsem žádnou přípravu neměl . Práce na dvě příjemné dopoledne - dělal jsem to vloni koncem léta . Citovat
doga Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Ještě dovětek : kupoval jsem to v autodopňcích a koukám , že jsem jim dal docela slušně vydělat . Budiš jim to přáno - příště budu více hledat . Citovat
Leitlik Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Plně postačující info !!! Díky, díky !! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.