Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

prave ze se me zda,ze to jede dobre,tak nevim.On to pry nejak poladil aby to jelo.

Urcite tam dam novou,ale az za nejaky cas,nejsou prachy:(

Odesláno
Původně zaslal: jan07

prave ze se me zda,ze to jede dobre,tak nevim.On to pry nejak poladil aby to jelo.

Urcite tam dam novou,ale az za nejaky cas,nejsou prachy:(

S toho se mi vždycky ježí chlupy:D on mi to poladil :D až budeš mít novou lambda sondu, tak ať Ti to zase odladí. Neboli vrátí do původního stavu.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

nevite,jestli se da odpojit lamda a normalne jezdit?

[upravil dne 7/3/09 jan07]

JA JSEM DO NEDAVNA TAKY LAMBDA SONDU PODCENOVAL AZ KDYZ NASE 106 1.4 55kW ZACALA OKOLO 90km/h CUKAT SKUBAT, JEL

JSEM SI NECHAT ZA 300,- NAČÍST ZÁVADY Z PC A BYLA TAM JEDINA A TO LAMBDA MELA 980 HODNOTU STALOU NEMENNOU A MA PRY KOLISAT OD 400 - 1000 A MENIT SE DLE OTACEK.

SEHNAL JSEM LAMBDU NA VRAKACI Z 309 ( NEMAJI SE PAJET PAJKOU TY DRATKY - 309 MA JINY STEKR NEZ 106 ALE JINAK STEJNE ) TAKZE NA ZLATY SPOJKY A SAMOSMRTOVACI IZOL TO SLO A 106 JEDE JAK VINO NESKUBE NIC. A DOKONCE MIN ZERE A MA VETSI VYKON TAKHLE NA TU STAROU LAMBDU NETAHLA.

TAK TAKOVY MAM CERSTVY ZKUSENOSTI S LSondou

JINAK ZA TY 300,- TO NACITAJI V ROUDNICI NAD LABEM

[upravil dne 26/5/09 Unlocker]

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Unlocker

nevite,jestli se da odpojit lamda a normalne jezdit?

[upravil dne 7/3/09 jan07]

JA JSEM DO NEDAVNA TAKY LAMBDA SONDU PODCENOVAL AZ KDYZ NASE 106 1.4 55kW ZACALA OKOLO 90km/h CUKAT SKUBAT, JEL

JSEM SI NECHAT ZA 300,- NAČÍST ZÁVADY Z PC A BYLA TAM JEDINA A TO LAMBDA MELA 980 HODNOTU STALOU NEMENNOU A MA PRY KOLISAT OD 400 - 1000 A MENIT SE DLE OTACEK.

SEHNAL JSEM LAMBDU NA VRAKACI Z 309 ( NEMAJI SE PAJET PAJKOU TY DRATKY - 309 MA JINY STEKR NEZ 106 ALE JINAK STEJNE ) TAKZE NA ZLATY SPOJKY A SAMOSMRTOVACI IZOL TO SLO A 106 JEDE JAK VINO NESKUBE NIC. A DOKONCE MIN ZERE A MA VETSI VYKON TAKHLE NA TU STAROU LAMBDU NETAHLA.

TAK TAKOVY MAM CERSTVY ZKUSENOSTI S LSondou

JINAK ZA TY 300,- TO NACITAJI V ROUDNICI NAD LABEM

[upravil dne 26/5/09 Unlocker]

Diagnostiku zvladnes za 10 min doma sam a zadara. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...