miukoslav306 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Ahojte chcem sa opýtať čo može byť na chybe ked skočím na brzdu tak mi zíde pedál nižšie ako obvikle ale brzdí to aj ABS zaberie no a ked hned za tým skočím znova na pedál už zaberu brzdy skor ale ked 10 sek. nemám nohu na pedáli a znova skočím na pedál zíde zase nižšie možno podtlak v posilnovači alebo celkovo posilnovač inak myslel som že su brzdy zavzdušnené a po odvzdušnení to isté [upravil dne 3/3/09 miukoslav306] Citovat
jirka21 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 NO já bych řekl,že je to hlavní brzdovej válec. Propouští gumičky. Taky sem to měl ještě ale na staré 309. Citovat
pastorek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Záleží od toho aká je vôľa. Ak to pri prvom zošliapnutí klesne niekde k polovici a pedál je mäkký tak zrejme zavzdušnené. Ak mäkký nieje tak to môže byť veľká vôľa na brzdách. Nefungujú samostavy na bubnoch alebo sú kotúče príliš zryhované. Ak ti to pri prvom šliapnutí ide napríklad 4 cm a po opätovnom už iba 3 cm tak je to normálny jav. Proste napumpuješ systém. to Jirka21: Keby prepúšťali gumičky tak stúpi na brzdu a pedál pomaly klesá. Citovat
jirka21 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 To je jasný ,že když propouští gumičky tak bude pedál pomalu klesat ale o tom tam nic nepíše. Pokud už je ale hlavní brzdový válec vyběhaný tak se stává ,že když odvzdušňuješ brzdy a sešlapuješ pedál až na podlahu tak ty gummičky strhneš ,protože ty už mají vyběhanou dráhu a jak se dostanou dál mimo obvyklou trasu tak se většinou strhnou. Citovat
miukoslav306 Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 noo dakujem za postrehy ale pedál neklesá po zošliapnutí no ale ide o to že pedál zíde za polovicu a po opätovnom zošliapnutí pred polovicou a pedál je tvrdíale tie kotuče už svoje odbrzdili tak čakám do keddy vydržia a kupim rovno aj dosky s kotučikmi inak bolo mi povedené že to može robiť podtlak v posilovači alebo nejako poškodená membrána v posilovačči tak neviem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.