Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte chcem sa opýtať čo može byť na chybe ked skočím na brzdu tak mi zíde pedál nižšie ako obvikle ale brzdí to aj ABS zaberie no a ked hned za tým skočím znova na pedál už zaberu brzdy skor ale ked 10 sek. nemám nohu na pedáli a znova skočím na pedál zíde zase nižšie

možno podtlak v posilnovači alebo celkovo posilnovač inak myslel som že su brzdy zavzdušnené a po odvzdušnení to isté

[upravil dne 3/3/09 miukoslav306]

Odesláno

Záleží od toho aká je vôľa. Ak to pri prvom zošliapnutí klesne niekde k polovici a pedál je mäkký tak zrejme zavzdušnené. Ak mäkký nieje tak to môže byť veľká vôľa na brzdách. Nefungujú samostavy na bubnoch alebo sú kotúče príliš zryhované.

Ak ti to pri prvom šliapnutí ide napríklad 4 cm a po opätovnom už iba 3 cm tak je to normálny jav. Proste napumpuješ systém.

to Jirka21:

Keby prepúšťali gumičky tak stúpi na brzdu a pedál pomaly klesá.

Odesláno

To je jasný ,že když propouští gumičky tak bude pedál pomalu klesat ale o tom tam nic nepíše. Pokud už je ale hlavní brzdový válec vyběhaný tak se stává ,že když odvzdušňuješ brzdy a sešlapuješ pedál až na podlahu tak ty gummičky strhneš ,protože ty už mají vyběhanou dráhu a jak se dostanou dál mimo obvyklou trasu tak se většinou strhnou.

Odesláno

noo dakujem za postrehy ale pedál neklesá po zošliapnutí no ale ide o to že pedál zíde za polovicu a po opätovnom zošliapnutí pred polovicou a pedál je tvrdíale tie kotuče už svoje odbrzdili tak čakám do keddy vydržia a kupim rovno aj dosky s kotučikmi

inak bolo mi povedené že to može robiť podtlak v posilovači alebo nejako poškodená membrána v posilovačči

tak neviem :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...