oni Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 no me ta oranzova zacina asi vadit,bavil jsem s meldalem,co kdyz to jeste predelam na tu moji barvu co mama na aute? ale i tak moc diky! Citovat
oni Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 tak jsme byl dnes na nakupu..... jinak co se tyce barvy,tak oranzova byla nic moc a hlavne nevim proc,vubec nezaschla,takze motor je celej cernej a viko je do barvy auta. zitr se jde vymenovat,prubeh nafotim! Citovat
Meldik Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Drzim palce, at se vse povede a auti hned jezdi! Citovat
dolly1010 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 A mě, když jsem \"hodil\" motor na červeno ste říkali že je to divný Né uznávám, je to fakt pěkný (né to moje, ale Toma406) . Taky bych to tak udělal, ale motor bych nedokázal vytáhnout Ten plech nad svodama jsem musel odvrtávat. A ten nad ventilama jsem se bál oddělat abych něco nepos.... Ale až se umoudří počasí, tak půjde dolu, přebrousit a stříknu ho asi na černo PS.: Nevíte proč je na tej hadici nasávání to zúžení?? Já to pořešil >>takhle<<: Citovat
309GT Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Možná trochu ale nechci zakládat nové téma.Nevíte čim nalakovat svody?Přeci jen mají velkou teplotu tak chci nějakou barvu která alespoň něco vydrží,to že to bude smrdět je mi jasný...díky:papa Citovat
Creams Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 že by sprejem na teplotu stačí zajít do drogerie a jsou různe černé, hnědé ... teplota cca do 650°C Citovat
309GT Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Původně zaslal: Creams že by sprejem na teplotu stačí zajít do drogerie a jsou různe černé, hnědé ... teplota cca do 650°C Myslíš ze to bude na svodech držet? Jinak díky:super Citovat
Creams Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Myslím, že jo... bratr to stříkal na svody na motorce a drželo akorat to trošku smrdí chvilku než se to vypálí... jinak klasicka stříbřenka vypalovací atd je toho více zkus do seznamu žáruvzdorné barvy apod... a uvidíš co to najde Citovat
oni Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 tak motor s prevodovkou je vymenenej. presne osum hodin prace ve dvou a super, nezbyl ani sroubek a ani jedna maticka. Musim zaklepat,ale zatim je vse ok. jeste dodelam par drobnustek a pak jsem hodim foto. Co se tyce motoru, tak ve vyssich otackach je dost znat, neni tak linej. Mam Jeden dotaz, kdyz sundate vicko na ventilovym deklu,tak na volnobezny otacky to ma foukat nebo nema? diky. Citovat
oni Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: 309GT Možná trochu ale nechci zakládat nové téma.Nevíte čim nalakovat svody?Přeci jen mají velkou teplotu tak chci nějakou barvu která alespoň něco vydrží,to že to bude smrdět je mi jasný...díky:papa jak rika creams,obyc vypalovacka na kamna treba a v baumaxu mi nabizel barvu do 800 stupnu,coz by melo stacit a nebo to obal tou paskou na svody. Citovat
GRiMx Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Fakt super... to moje by to taky potřebovalo ... vypadá jak motor z vrakoviště =D Citovat
oni Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Tak prvni zklamani z motoru je zde,na strane u rozvodu asi nejspise z pdohlavy chcije volej,predpokladam ze tam je mazaci kanal. Tece to myslim ze dosti, vubec nevim co s tim. mam to nechat bejt nebo to nejak resit? Ve vode olej neni,takze to je v pohode! jsem tak nasra..j. Chjo:bojim:( Citovat
Boulik Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 me to tam taky tece nebo spis kape kdyz nekde zastavim udela to tri kapky ale kaslu na to az budou penize tak to zacnu resit ale no many:nevim Citovat
oni Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 mohl by ses nekdy zastavit,zkouknem kary a pokecame! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.