Ziky.pažout Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 potrebuju poradit co mam udelat s tdi 1.8 motorem kdyz na nem chci udelat nejakej ten tuning zvuk kdyz tam prdnu ladenej vejfuk nic filtr taky nic a na tu pistalku kaslu je to hruza:D poradi mi nekdo dik predem :super [upravil dne 3/3/09 Pe.Tr] Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 tak s tdi toho asi moc neuděláš, a co je to za auto??? Citovat
Ziky.pažout Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 je to 306 vim prave se ptam mam moznost dat tam tu pistalu ale to je hruza bych piskal jak na puti a to fakt ne Citovat
Ziky.pažout Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 je tu jedna moznost prekopat motor z tdi na benzina ale to se mi fakt nechce Citovat
Chip Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 a chceš jen tak na efekt nebo fakt zvednout výkon ale u takovýhleho motoru se nemá cenu pouštět do extra úprav. a jestli jsi tam mel ladenej vyfuk a nic tak asi moc ladenej nebyl a byl to jen nejakej \"sportovní\" tlumič Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 peugeot nedělá tdi ale jen td nebo hdi, a jestli chceš jen efekt tak kup blow off ventil a bude ti odfukovat turbo, ale na dieslu nevim jaký ten projev bude Citovat
čakom Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: Lukas4469 peugeot nedělá tdi ale jen td nebo hdi, a jestli chceš jen efekt tak kup blow off ventil a bude ti odfukovat turbo, ale na dieslu nevim jaký ten projev bude blow off je spíš na benzín;) když se uzavře škrtící klapka. [upravil dne 2.3.2009 čakom] Citovat
Ziky.pažout Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 spis na efekt hele na vykon zas tak moc nekoukam rikal jsem si ze chci nejakej ladenej vejfuk ale nevim prave jakej tak se ptam urcite mi nekdo tady pomuze Citovat
Ziky.pažout Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 asi vazne prekopu motor na benzina kvuli jendomu zvuku :D to jeji mozny Citovat
Přema Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas4469 peugeot nedělá tdi ale jen td nebo hdi, a jestli chceš jen efekt tak kup blow off ventil a bude ti odfukovat turbo, ale na dieslu nevim jaký ten projev bude blow off je spíš na benzín;) když se uzavře škrtící klapka. [upravil dne 2.3.2009 čakom] Ale i na diesla je jen je ovládáná elektricky přes plynový pedál..... Citovat
čakom Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas4469 peugeot nedělá tdi ale jen td nebo hdi, a jestli chceš jen efekt tak kup blow off ventil a bude ti odfukovat turbo, ale na dieslu nevim jaký ten projev bude blow off je spíš na benzín;) když se uzavře škrtící klapka. [upravil dne 2.3.2009 čakom] Ale i na diesla je jen je ovládáná elektricky přes plynový pedál..... nj ale benzin je benzin. Citovat
Přema Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Přema Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas4469 peugeot nedělá tdi ale jen td nebo hdi, a jestli chceš jen efekt tak kup blow off ventil a bude ti odfukovat turbo, ale na dieslu nevim jaký ten projev bude blow off je spíš na benzín;) když se uzavře škrtící klapka. [upravil dne 2.3.2009 čakom] Ale i na diesla je jen je ovládáná elektricky přes plynový pedál..... nj ale benzin je benzin. Jo to ano...... Citovat
Chip Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 hodne lidi si chváli layting ale já mám zkušenosti větsinou se samodomo. na 309 1.9D jsem delal pokusy a dal sem na konec nejakej první tlumic tusim z audiny 1.8 a ten měl uvnitř jen děrovanou trubku jinak nic. motor šel dost rychle do otáček takže jsem měl pocit že je auto rychlejší ale neměl takovou sílu ale to jsem poznal až ve vyšších rychlostech a hlavně jsem si to uvědomil až když sem tam dal zpátky origo. takže ted bych osobně šel do neceho jako layting nebo jen navarit koncovku at to hezky vypada (kua uz starnu:bojim tohle mi vždycky říkal Táta) Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Přema Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas4469 peugeot nedělá tdi ale jen td nebo hdi, a jestli chceš jen efekt tak kup blow off ventil a bude ti odfukovat turbo, ale na dieslu nevim jaký ten projev bude blow off je spíš na benzín;) když se uzavře škrtící klapka. [upravil dne 2.3.2009 čakom] v hluku diesla by se projev ventilu mohl ztratit, a byla by to zbytečná investice Ale i na diesla je jen je ovládáná elektricky přes plynový pedál..... nj ale benzin je benzin. Citovat
Ziky.pažout Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 je no ale co muzu delat kdyz mam naftaka Citovat
Přema Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: Lukas4469 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Přema Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas4469 peugeot nedělá tdi ale jen td nebo hdi, a jestli chceš jen efekt tak kup blow off ventil a bude ti odfukovat turbo, ale na dieslu nevim jaký ten projev bude blow off je spíš na benzín;) když se uzavře škrtící klapka. [upravil dne 2.3.2009 čakom] v hluku diesla by se projev ventilu mohl ztratit, a byla by to zbytečná investice Ale i na diesla je jen je ovládáná elektricky přes plynový pedál..... nj ale benzin je benzin. I vytočený benzín není zrovna nejtižší......myslím že hluk motoru nebude mít na to vliv spíše otáčky a ty jsou u diesla podstatně menší.....je tu pár lidí co slyšelo mého vytočeného diesla a nevěřili že je to diesel..... Citovat
Ziky.pažout Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 takze mi chces rict ze mam vic vytacet naftaka :D Citovat
Přema Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: Ziky.pažout takze mi chces rict ze mam vic vytacet naftaka :D Ne ne to chce jen menší upravy na výfukovém systému ale určitě nepomůže jen sportovní výfuk.....ti co byli na zimním klouzání ví.... Citovat
Ziky.pažout Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 jasny no ja se jen ptam momentalne mam auto v servisu opravuje se z bouracky tak se priblizne ptam ze bych tam mohl neco prdnout a porad nevim co Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.