Qcko Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Zdravim ,robil som dnes udrzbu motora a napadlo ma dat dole kryt zvodov (motor 1.4, taky plech, mal som tam dost skorodovane tie 3 skrutky, tak som tam dal nove:D) a nieco padlo na zem, pozriem a jedna skrutka mi vypadla (jedna z tych 8 skrutiek co drci potrubie o blok motora), zistil som ze sa zlomila a polka jej ostala vo vnutri...tak sa len chcem spytat ci to niecomu mozu vadit, dakujem:super [upravil dne 2.3.2009 Qcko] Citovat
pastorek Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Pravdepodobne ti bude trochu prefukovať pod potrubím a bude to hlučnejšie. V horšom prípade vypadá tesnenie a bude to počuť viac. Nieje to nič tragické. Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 jedna nevadí,ale je dost pravděpodobné,že i ostatné můžou byt na rozpadnutí.určitě budou zrezivělé a prohřáte,nejviší čas je vyměnit,abys neměl vyfuk obráceně. Citovat
Qcko Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 Aha, no mna nikdy ani nenapadlo sa na to pozriet, ked to je zakryte, na Lade som mal vsetko pekne pred ocami:roll ...hmm, tak kupim 7 skrutiek a ich vymenim, pochybujem ze by som to nejako odvrtal a nebudem riskovat:bacha...a inak myslite si ze skrutkovat skrutky z/do bloku motora je lepsie pri studenom/teplejsom motore??? Alebo to je jedno:roll EDIT: no tak som si kupil 8 novych skrutiek, hned som kupil aj nove tie tesnenia a mam aj pripravok, ktorym dufam ze odtial dostanem tu zlomenu skrutku:super...tak sa zajtra do toho pustim:roker [upravil dne 6.3.2009 Qcko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.