wojtěch Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Chci se zeptat mám novou 307 s koženýma sedadlama s vyhřívaním ale nějak mi nehřejou kontrolka svítí a po době se sedadlo řidiče mirně zahřeje ale přes triko to nejde ani citět.. nevíte jak hodně ty sedadla mají hřát?? Citovat
Guest stanisko Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: wojtěch Chci se zeptat mám novou 307 s koženýma sedadlama s vyhřívaním ale nějak mi nehřejou kontrolka svítí a po době se sedadlo řidiče mirně zahřeje ale přes triko to nejde ani citět.. nevíte jak hodně ty sedadla mají hřát?? ja mam s latkovym calunenim a vyhrievanie tiez nie je bohvieco....ked porovnam s vyhrievanim s Renaultom Lagunou co som mal predtym ,tak ako keby som to tam teraz nemal Citovat
Rosťa 307 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 mě to hřeje dost.... nech si to přeměřit tam kde jsi to koupil.... Citovat
martas182 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 ja mam taky s latkou, ale bohuzel hreje jen u spolujezdce:( zkousel jsem rozpojit a znovu zapojit kontakty, prostriknout kontaktolem, ale je asi v prd... prej cela plotna....sem se ptal a vymena stoji kolem 4tis ..... Citovat
wojtěch Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Tak já to mám dotáhle z Francie.. tak ti mi to opravovat asi nebudou.. zkusim se stavit do peugeotu protože mi stejnak blbnou ostřikovače.. Citovat
Jiří Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 látkové čalounění - hřeje super i na zádech Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.