Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

Nevite nekdo zda pasuje z 309 GTi prevodovka na 309 1.6 XS vyroby 90? Nebo popr.jak udelat kratsi prevodovku? :)

Nevím o tom zase tolik,tak to neber nějak vážně,ale podle mého je převodovka z GTI delší než je na 1.6!Přeci jen je to zpřevodovaný na ten výkon co GTI má.Kratší převodovku bude mít třeba 1.4 nebo slabší.Ale počítej s tím že pojedeš na pětku na 5tisíc otáček třeba plácnu 140 ale zrychlení by mělo být si myslím znatelně lepší:) Ale jestli kecám :blablabla tak sorry:papa
Odesláno

No taky me to napadlo :) Slabsi modely by to mohli mit kratsi.A proto bych to chtel zkombinovat,abych mel prvni 3 rych.stupne kratky (na zrychleni),ctyrku delsi a petku stejnou jako ted-dlouhou na dalnice :D

Odesláno

No taky me to napadlo :) Slabsi modely by to mohli mit kratsi.A proto bych to chtel zkombinovat,abych mel prvni 3 rych.stupne kratky (na zrychleni),ctyrku delsi a petku stejnou jako ted-dlouhou na dalnice :D

No,tak to by možná udělala ta z 1.4,ale nevím jistě,nezkoušel jsem to nikdy.Kamarád má na 205 GTI 1.6 převodovku z 1.9 a na prd,tak že asi z většího obsahu bych nedával....
Odesláno

Tak to jo no.Tak to by prichazela v uvahu z 1.4 nebo z 1.1 :D Myslis,ze bude stejna spojka s tou mou? A jestli by to sedelo stejne na tu prirubu ta prevodovka? :roker

Odesláno

Tak to jo no.Tak to by prichazela v uvahu z 1.4 nebo z 1.1 :D Myslis,ze bude stejna spojka s tou mou? A jestli by to sedelo stejne na tu prirubu ta prevodovka? :roker

Tak to netuším,ale možná by to sedět mohlo,ale pro jistotu bych se zkusil optat nějakého člena co má 309 1.4 nebo 1.1,ať se koukne jak to tam vypadá,ale podle mě je to jen o vnitřnostech:)
Odesláno

Ja som dával z 1,4 na 1,6 a všetko sedelo. Spojka sadne lebo majú všetky lamely rovnaký počet drážok.

Tiež si myslím že je to všetko iba o prevodoch vo vnútri.

[upravil dne 3/3/09 pastorek]

Odesláno

Tak bych to mohl zkusit ;) NEbo jen posunout cele vnitrosti v prevodovce-ale tim bych zmenil pomer cele prevodovky a byla by cela dorychla nebo dopomala :)

Odesláno

Já bych asi převodovku pokud jí máš v dobrym stavu nerozdělával,ale jestli se na to cejtíš tak proč nedělat pokusy:D Já bych do toho nešel,nesnášim kolečka a už vůbec né se zubama:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...