Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Mám taky problem. Kamos uz dávnejsie kupil P 206 1.1i. 44KW. Problem sa týka toho ze, spojka ktora je v aute sa mi nejak nezda.

1. na stlacenie potrebujete dost dost velku silu... to by bolo este v pohode. Taktiež pri púšťaní pedálu prudko vytláča nohu hore... to už trosku vadí.

2. pri radení napr. na dvojku..auto pri pustení spojky hodí do predu...(cukne)

3.citlivost... niekedy mi auto pár krat skape... do kym sa rozbehnem... strašne citlive.

Moja otázka znie či by sa stym dalo niečo robyt. Myslim vymeniť nejaku pružinu, alebo vymenit prítlačák...poradte prosím...:super

Odesláno

Mám takú istú motorizáciu v 106a aj mne chodi stlačenie ťažšie. Na iných autách čo som mal možnosť šoférovať išla spojka omnoho ľahšie... Čím to je??? Zaberá zatial v pohode...

Odesláno

Není to sjetou spojkou, ale unaveným přítlačným talířem. Pokud chceš měkou spojku , musíš vyměnit přítlačný talíř. a pkud se rozhodneš pro přítlačák, doporučuji vyměnit ložisko s lamelou, a v tom případě kup celej set komplet, je to levnější.

S pozdravem pery

Odesláno

no diki za rady...v spojkach sa velmi neviznam akeho vyrobcu by ste doporučovali?? a co to moze stáť cely set??..ale najviac na natom seree... ze ma to vzdycky hodi ked radim na tu dvojkuu...alebo trojku...to moze byt v čom??

[upravil dne 1.3.2009 porsche997]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...