Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: anyana2

koukám, že ses dobře rozjel ... jinak to je dobře, že dáš větší kola .... ty 17\" byly málo ;) .... pojedeš letos cup ?

jo cup určitě pojedu, snad se mi i podaří pojezdit všechny kola.. bohužel 17\"tky za ty peníze co jsem prodával vzhledem k ceně koupě 19tek nikdo nechtěl po týdnu nabízení,takže si je nechám na tuto sezonu určitě, jelikož jsem zainvestoval-prodal feliicii co jsem měl a koupil jako druhé auto octávii I 1,9 TDI od kolegy z práce...

Odesláno

jsem zvědavá, kdo letos pojede peugeoty v cupu .... tak držim palec .... no ono na těch 17\" máš i zbytečně malý profil gumy a to je opticky ještě zmenšuje ..... no s cenou jetých je to vždy složité .... většinou se prodávájí kola v ceně třech nových ...... v 19\" 4x108 moc peckový výběr není ... taky jsem je tenkrát hledala, ale našla jen 18\" zajímavé a byla za ně happy

Odesláno

MCabman: nechci tu OTčkovat .... ale už je pryč dlouho

viem že som tu videl nejakého bieleho kombíka čo si kúpila ale vtedy si tušim písala že ju ešte máš ... no škoda jej je ... a toto nové aj nejako prerábaš ? či ?

Odesláno

MCabman: tak snad se má Cecil dobře, koupila si ji mlaďounká holčina .... to nové jestli prodávám ? nééé ani náhodou, teď čekám na peckový 19\" už asi měsíc .... tak snad se brzo dočkám

Odesláno

Anyana2: Prerábáš znamená předěláváš;):D Jinak TuningCup asi pojede jen Marty a Sobol,všichni na to serióó:D Ale dost OT;)

Sobol: Když to auto bude ležet tak ty kola budou akorát;) (alespoň na sezónu),ale je fakt že 19\" s touhle roztečí se sehnat snad ani nedaji,leda 4x100 a podložky na změnu....Ale jinak mazec,těším se na live!Pojedeš Mýto? (Myslim město,né dálniční poplatky:D:D)

Odesláno

MCabman: tak snad se má Cecil dobře, koupila si ji mlaďounká holčina .... to nové jestli prodávám ? nééé ani náhodou, teď čekám na peckový 19\" už asi měsíc .... tak snad se brzo dočkám

nie predávaš ale prerábaš (tuninguješ) ... :)

Odesláno

nevadí mi OT, klidně pište.. aspoň nemusím nikde nic hledat a vidím to u sebe ve vlákně :aut:super

to Anyana2: kdybych se řídil tou matematickou úlohou tak by měla být cena 16.. když teda nepočítám gumy a nechal bych je k tomu zadarmo.. počítal jsem i s 15ti když jsem dal nohy na zem, ale vůči ceně nových 19tek spolu s gumama jsem chtěl zkusit těch 20 tis.. ale nechytil se za ten týden nikdo na 100% a pak byla ta nabídka s tou octávkou, takže jsem zainvestoval jinde a nechám to na příští rok..

309GT: jo určitě pojedu Mýto, bude to můj první sraz v tomto roce.. pak Mimoň, zkusím pojezdit všechny kola, takže se určitě uvidíme.. můžeme být i vedle sebe ať porota nemusí lítat :aut

Díval jsem se jak se dělají podložky a mám rozteč 4x108..to by byla prasárna na 4x100.. to už buď 4x110 (plovoucí šrouby) a nebo 5x108.. našel jsem jedny sice nijak peckovní ale paprsky jsou až do krajů disku jak chci a jsou bílé viz foto a rozteč v 19\" je optimální 4x108:

sp25w.jpg

Odesláno
Původně zaslal: MCabman

nie predávaš ale prerábaš (tuninguješ) ... :)

jsem to četla na rychlo a viděla jestli prodávám .... njn dyslektik ve mně se občas nezapře :D ..... jestli předělávám ? no malonko jooo .... ale pomalu není to levná záležitost ... a jako vždy kvalita na prvním místě ;) ..... teď padlo šest pětek na kolečka, chtěla jsem k tomu vzít rovnou i variante 3 ... ale nakonec jsem raději zaplatila dovču na léto .. hahaha

Odesláno

no jestli jsi dával přes bůra za jedno kolo těch co máš teď, tak to mi přijde hodně nasazená cena od prodejce :nevim ... Jaagruti nebývají drahé ..... některý prodejci si přihazujou fakt nesmysly

Odesláno

jj bílé nikde, taky jsem neobjevil a to jsem byl hodně urputný hledač :aut

To Tomazy: ty červené asi ne.. ta barva by nekorespondovala s barvou auta, jiný odstín, nebypadalo by to dobře.. navíc chci s paprskami do kraje disků a ne límce..

Odesláno
Původně zaslal: Tomazy

na 19ky to uz chce zmenu roztece na 5x108

Neříkám že je to nereálné,ale je to prasečina prvního kalibru:bojim (myšlena změna počtu šroubů) jestli myslíš podložkama...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...