Sobol Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 ne nejedu.. teprve dneska dostanu zpět mračítka.. teda doufám že snad už dneska.. teprve se budou lakovat a až v sobotu ve 12 se budou lepit, takže Pardubice tím pro mě zhasly uplně díky neschopnosti firmy pajaplast na opravu plastů a jeho lakýrníka... Pojedu až do Brna na velké finále Tuning Cupu..
Sobol Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 takže dneska jsem obsadil první místo na tuning cat v Hlučíně.. nějaké ceny v podobě poukazu na tonovaní autoskel, kavamat dárků a dexon repro taky bylo..takže opalovačka good.. bohužel mračítka které akorát ve 2 hodiny uschly nalepé se ve 4 hodiny odpoledne opět začaly vlnit díky tepla..takže , nechám to už tak jak je, nedoporučuji ty mračítka nikomu.. půjdou včetně světel pryč na příští rok..
MCabman Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 a aké dáš svetlá ? originálne so šošovkami ? lebo aj ja o tom uvažujem ...
Sobol Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 šošovky? jako čočkami? originál určitě ne.. nějakou alternativu určitě..
MCabman Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 no ano tie som myslel ... a ja dám asi originálne ale vnútro streknem na čierno ...
zero00 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 jen si \"přiseru\" s dotazem: klasický origo světla s čočkou, mají onu čočku jako potkávací a to světlo nad tím je dálka? Tedy uzpusobeno pro xenony jako potkávací? Díky
buga Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Původně zaslal: zero00 jen si \"přiseru\" s dotazem: klasický origo světla s čočkou, mají onu čočku jako potkávací a to světlo nad tím je dálka? Tedy uzpusobeno pro xenony jako potkávací? Díky jj, cocka je potkavaci a nad tim je dalka.. xenony do 207 se nedavali od vyroby...takze nevim jestli mali napad ze pro xenony...
Tomazy Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 Sobol: prave rozmyslam ze mam tu LED hd displej z notebooku 14.1\" backlight Glare Type (1366x768) neviem co snim.. islo by mi to spravit do kufra? kedze mam cabrio a strecha sa mi uklada do kufra na sietku vojde to tam?
Sobol Odesláno 23. červenec 2010 Autor Odesláno 23. červenec 2010 ahoj zdravím všechny, právě jsem dorazil z dovolené z Dubaje takže autí stálo a krom zítřejší vyjíždky na svatbu ješět stát bude, jelikož příští týden jedu ještě do Egypta.. To Tomazy: myslím že by se vlézt mělo bez problémů, přisložené střeše nic tak neomezuje aby se tam nedala dát.. foto z tuningcat nemám, ten co tam fotil a slíbil že mi je pošle na mail poslal leda tak.. něco málo je na motomagazinspeed ale nic dalšího jsem nenašel..
MCabman Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 kolega konečne som nahodil podvozok ... už sa plazím tiež
Sobol Odesláno 28. červenec 2010 Autor Odesláno 28. červenec 2010 pokud počítám i tu lištu tak 3 cm.. tzn retárder si lízne lízátko a pokračuju dál ale to nemůžeš porovnat jalikož máme oba jiný rozměr kol..
MCabman Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 to máš pravdu ... tie 18´´ kolesá spravia svoje
Sobol Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 kdyby měl někdo zájem, tak přední světla spolu s mračítkami jsou na prodej.. světla jsou angel eyes s předělanými kroužky na červené svícení, v přísvitu do zatáčky je červená led , vše samostatně vypínatelné, prodám pouze s mračítkama RDX- homologace (TUV list k tomu) mračítka jsou jemně zvlněny od dlouhého svitu slunce jak vládly 38°C teploty, stačí sundat, nahřát srovnat, nalakovat na potřebnou barvu a zpět nalepit
Recommended Posts