Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ne nejedu.. teprve dneska dostanu zpět mračítka.. teda doufám že snad už dneska.. teprve se budou lakovat a až v sobotu ve 12 se budou lepit, takže Pardubice tím pro mě zhasly uplně díky neschopnosti firmy pajaplast na opravu plastů a jeho lakýrníka... Pojedu až do Brna na velké finále Tuning Cupu..

Odesláno

takže dneska jsem obsadil první místo na tuning cat v Hlučíně.. nějaké ceny v podobě poukazu na tonovaní autoskel, kavamat dárků a dexon repro taky bylo..takže opalovačka good.. bohužel mračítka které akorát ve 2 hodiny uschly nalepé se ve 4 hodiny odpoledne opět začaly vlnit díky tepla..takže :blicismajlik , nechám to už tak jak je, nedoporučuji ty mračítka nikomu.. půjdou včetně světel pryč na příští rok..

Odesláno

jen si \"přiseru\" s dotazem: klasický origo světla s čočkou, mají onu čočku jako potkávací a to světlo nad tím je dálka? Tedy uzpusobeno pro xenony jako potkávací? Díky

Odesláno
Původně zaslal: zero00

jen si \"přiseru\" s dotazem: klasický origo světla s čočkou, mají onu čočku jako potkávací a to světlo nad tím je dálka? Tedy uzpusobeno pro xenony jako potkávací? Díky

jj, cocka je potkavaci a nad tim je dalka..

xenony do 207 se nedavali od vyroby...takze nevim jestli mali napad ze pro xenony...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Sobol: prave rozmyslam ze mam tu LED hd displej z notebooku

14.1\" backlight Glare Type (1366x768)

neviem co snim.. islo by mi to spravit do kufra?

kedze mam cabrio a strecha sa mi uklada do kufra na sietku

vojde to tam?

smk34kvb.jpg

Odesláno

ahoj zdravím všechny, právě jsem dorazil z dovolené z Dubaje takže autí stálo a krom zítřejší vyjíždky na svatbu ješět stát bude, jelikož příští týden jedu ještě do Egypta..

To Tomazy: myslím že by se vlézt mělo bez problémů, přisložené střeše nic tak neomezuje aby se tam nedala dát..

foto z tuningcat nemám, ten co tam fotil a slíbil že mi je pošle na mail poslal leda tak.. :roker něco málo je na motomagazinspeed ale nic dalšího jsem nenašel..

Odesláno

pokud počítám i tu lištu tak 3 cm.. tzn retárder si lízne lízátko a pokračuju dál :) ale to nemůžeš porovnat jalikož máme oba jiný rozměr kol..

• O 3 týdny později...
Odesláno

kdyby měl někdo zájem, tak přední světla spolu s mračítkami jsou na prodej..:super

světla jsou angel eyes s předělanými kroužky na červené svícení, v přísvitu do zatáčky je červená led , vše samostatně vypínatelné,

prodám pouze s mračítkama RDX- homologace (TUV list k tomu) mračítka jsou jemně zvlněny od dlouhého svitu slunce jak vládly 38°C teploty, stačí sundat, nahřát srovnat, nalakovat na potřebnou barvu a zpět nalepit

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...