Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi sme sa zle pochopili jasne ze budes mat namontovane len 2DIN ale tovarenske radio si nechaj doma v sufliku lebo su v nom ulozene kody... viem ocom hovorim mne to robil origo servis v peugeote

Odesláno

Tomazy má pravdu ... ja mám tiež original rádio odložené a pripájam si ho cez kábel (ktorý mám vyvedený pod volantom) ked si chcem niečo prestaviť na palubnom počitači ...

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

a už jsou doma holky...

P1014217.jpg

Ahoj....... Kolko ta vyšli?? a hlavne sedia miesto originalou.... stym že si barani nechal. Ta znamena že maš nove kotuče + doštičky a všetko povodne.......... ????? Dik za odpoveď.

Odesláno

sedí naprosto přesně, jak tyto kotouče, tak destičky ferodo thermo quiet.. stačí pouze vyměnit (dva šrouby 13tka klíč, dva šroubky šestihran na kotouč, očistit..) otázka 15 minut..

Odesláno

tak dneska dotřena druhá strana brzd, protáhnuté kabely na zadní lcd a boky, došel olej Total Quartz INEO ECS 5W-30 5L a snad zítra dorazí i rádio, takže zítra se bude měnit olej.

Nejhorší je spasovat ten interier očalouněný.. všechno nabyde a jde to špatně dát zpět na své místo.. :myslim

Odesláno
Nejhorší je spasovat ten interier očalouněný.. všechno nabyde a jde to špatně dát zpět na své místo.. :myslim

Toho sa najviac obavam a sedadla su tiez napojene na elektroniku ci ako ? kedze su vyhrievane

Odesláno

jn.. aktuálně budou prý nárazníky až za 14 dní.. rádio budu muset poslat taky zpátky (nefunguje načítání CD a nemá navigaci) víčko je taky na airbrush... třeba dodělat ještě kabely do dveří no a celé by to mohlo vyjet snad tak po 15tému...:ticho

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Paráda,tolik pana Swarowskeho jsem pohromadě neviděl:super

nejlepší je jak na to padne světlo.. :aut

Odesláno
Původně zaslal: Sobol rádio budu muset poslat taky zpátky (nefunguje načítání CD a nemá navigaci)

co nekupis radcej nejaku znamu znacku a mas pokoj

Odesláno

mi noname alebo eonon nevadí.. všechno je to stejně z číny všechno vesměs... tohle bylo udávané jako nové, přitom bylo zjevně použité (dokonce uvnitř bylo ještě dvd film) :blicismajlik

Odesláno

neni to celkom tak lebo mal som moznost porovnat eonon vs pioneer a jedno z nich hralo podstatne kvalitnejsie :roker

a to ze si tam mal zabudnute cd-dvd tak to je sila :D

Odesláno

tak sem zavital z vedlejsich 307cek bo premyslim o 207 a musim se priznat nedalo mi to a prolitl sem poctive vsech 20 stranek. Vazne krasna prace. Je to krasavec. Jen by me zajimalo uz si si takhle sedl a spocital nakolik uz to vyslo. :D

Odesláno
Původně zaslal: bl@cker

tak sem zavital z vedlejsich 307cek bo premyslim o 207 a musim se priznat nedalo mi to a prolitl sem poctive vsech 20 stranek. Vazne krasna prace. Je to krasavec. Jen by me zajimalo uz si si takhle sedl a spocital nakolik uz to vyslo. :D

jednou jo a v polovině jsem se vyvrátil, takže jsem to už nikdy nedopočítal :D:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...