Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dneska nainstalován podvozek weitec.. zadek je na zemi, předek prozatím vyšroubován uplně nahoru kvůli návalům sněhu.. :roll

podvozek.jpg

Odesláno

jak ti pomohlo to vytlumeni interieru???, ja se chystam to delat na 206.....je to znat???

Odesláno

jo je to znát, zvuk je mohutnější, netrpí rezonancemi.. je to uplně o jiném poslechu.. děkuji za kompliment, ještě to je v zárodku, jakmile poleví sníh začnu nahazovat díly které mám již připravené

Odesláno

všechny ty díly jsou potažené koženkou se vzorem jada... (takový plastický 3d efekt) nějaké kamínky v interiéru pro Tvé oko se taky objeví :potlesk

Dneska jsem začal pracovat na předních dveřích, následně musím upravit rozteč pro uplně nové sedačky, položím koberec a už se to začne skládat pomalinku..

Odesláno

kamínky ? jako že budeš taky dávat swarovského do intoše ? ...... já toho mam taky ještě dost v hlavě .... než předělávat Cecil tak pojedu jinde tzv. znova a lépe ... ale swarovski už v šuplíčku čekají ;)

Odesláno

jj do introše... uvidíme jak to všechno dopadne.. momentálně řeším lepší post v práci tak na autě dělám jen o volných chvílích..

Odesláno

JJ interier je nadherny, nejhezci 207 na foru. A exterier je taky pekny, tek do ruky lopatu, smetacek, skrabku a sup sup at muze bobek dychat...

Odesláno

odhrabávám 2 x denně.. :fnuk do garáže to je daleko.. bych akorát dělal pluhaře s tím jak to je teď nízko, takže to musím nechat tak jak to je.. :(

Odesláno

JJ to verim, ja byl ted v Beskydech, snehu mrte, a cesta zpet do Pha po D1 max 60, spise 40km/h, takze maso... Skoda ze jsem nevyfotil svou 207. Ta nesla vydet vubec...

Odesláno

Malý dotaz... myslíte ,že když je auto v tomto zkurveně sněhovém čase uložené pod hromadou sněhu , že mu to nějak radikálně ubližuje nebo je to jedno , když je zazinkovaná karoserie atd. ...

Odesláno

tak určitě je lepší když by bylo bez sněhu..ale ten sníh co je okolo není se solí od silnic, je to jen voda.. dneska pujde odkopat cele..

• O 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...