Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nakoupena nová airintake sada na vzduchový filtr, takže se budu opět upravovat po straně performance :aut chrom a red.. fotky nahodím co nejdřív..

Odesláno

no právě že už jen dobíhám :) vnitřek už je dle mých představ, venku přibude už jen maximálně prodloužení střechy a ted se jde na motor, nějaký ten lak na plasty a lepší sání a končím :) už jsem se nastěhoval do nového bytu s mojí mladou takže už půjdou finance jinam:bacha

Odesláno
:D:D:D tak bude to pořád probíhat dál.. ale už nic extrémního neplánuju... možná komplet stavitelný podovzek :aut ale to musí ježíšek a bůh dát do peněženky trochu více fialových papírků :aut
Odesláno

sprejem... odmastit benzínem, pořádně očistit, pak základ na plasty několik vrstev, červený lak po tenkých vrstvách, pak jednou přetáhnuto diamantovou barvou a finálně 3 x lakováno bezbarvým lakem..:super

Odesláno

jsem to udělal za jeden den celé :) ale ted čekám dlouho na komplet air kit... furt mi chybí rovná průchodka a krátká leštěná trubka.. snad to bude všechno do středy...pak dám foto

Odesláno

jj už se na tom pracuje.. zatím je chromový celý ten air kit... akorát jak jsem se dneska na to díval tak to kazí celkově nádobka na vodu spolu s hrdlem pro vodu do osřikovačů :myslim , fotku mám bohužel kabel jsem si nedovezl při stěhování..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...