Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Našiel som ich na ebay.uk,štartovali na 100 librach.Kedže som ich nemal v plane tak som si povedal že tak max 200 libier za nich dam.Zaukoloval som zname v anglii aby ich kupili a nasledne po ne šli lebo sa museli prevziat osobne.Preto som sa tu aj pýtal či by išli do 5 dverového auta.Tak som to sledoval a tešil sa ako tam nikto neprihadzuje ale 3 dni pred koncom to začalo a cena skončila na cca 630libier:( .Boi komplet aj zo zadnou lavicou,no čo už.

Odesláno

sobol: už ses mi jednou ptal a já Ti zde odpovídala :) ... jinak koukala jsem na KW variante 3 .... ale asi se tam s nim nevejdu kvůli kolům ...... (ale podvozek zatím neřeším ... pořád dost jinejch věcí, kde se ztrácí peníze :myslim )

Odesláno

no protože čekám ještě až mi prodejce vymění výbojky..- jedna je špatná a nezahřeje se do požadované teploty a barvy, tak jedno očičko svítí trošku jinou barvou..ale spodek můžu klidně vyfotit :)

Odesláno

Tak zvažuji.. jestli koupit sportovní skořepiny a nebo nechat ty nově očalouněné sedačky.. :blablabla

pomožte mi se rozhodnout... skořepiny jsou klasické sklopné.. černé uprostřed s červenou kolem + kůže na bočních místech..

Odesláno

Tak za mna nechat klasiku.Aby si ma pochopil rozhodne niesom proti lepším sedačkam ale nepači sa mi ked su predne sedačky iné než zadna lavica,posoby to nejak chaoticky.Takže ked už nejake sport.sedačky tak bud z RC(všetci vieme kde sa pohybuju ceny:blicismajlik)alebo z nejake ineho auta ale rozhodne komplet zo zadnou lavicou.

Odesláno

ješět jsem uvažoval že bych ty skořepiny očalounil do toho samého jak ten zadek... takže stejně by to už vypadalo...

Odesláno

nevíte jak to je s kotouči brembo pro náš model?:myslim ani na oficiálních stránkách jsem pro 207čku nenašel ani použitou destičku...:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

nevíte jak to je s kotouči brembo pro náš model?:myslim ani na oficiálních stránkách jsem pro 207čku nenašel ani použitou destičku...:bojim

hmm to by mne taktiez zaujimalo :P

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...