antal Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Z toho druheho svetla si vybral tie čočky,to svetlo vyzera nejake rozptýlene .Inak tie kružky vo farbe auta vyzeraju dobre,chválim:super
Sobol Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 nene..to je jen odlesk slunka..a baráku.. svítí obě stejně..
anyana2 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 ty zadní vypadají zajímavě ..... nebude s těma kroužkama problém ? že nesvítí bílým světlem ? (víš jak .. vpředu není povolená žádná jiná barva než bílá a oranž směrovka... a člověk neví, na koho na silnici natrefí při kontrole)
antal Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Ja myslím že sobol si s tým hlavu neláme,vid Sobol:P
Sobol Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: anyana2 ty zadní vypadají zajímavě ..... nebude s těma kroužkama problém ? že nesvítí bílým světlem ? (víš jak .. vpředu není povolená žádná jiná barva než bílá a oranž směrovka... a člověk neví, na koho na silnici natrefí při kontrole) :D:D asi tak jak píše antal... Já při kontrole říkám: \"Zdravím, čau...\"
antal Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Sobol:Tie zadne svetla si nejak vyztužil?Prypadaju mi nejake žive.
Sobol Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 jak to myslíš vystužil.. nic jsem s němi nedělal a obrázek je se zapnutými obrysovými světly.. takže vzadu to svítí všechny diody
antal Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Ja som si ich včera tiež namontoval a nesedia tam uplne pevno.Proste sa s nima da zakymacat čo sa mi nepáči,takže ich musím trocha akoby podložit aby sa s nimy nedalo vobec pohnut.
Sobol Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 jo tak to myslíš...jo tak to se mi taky kymácelo.. je tam vůle tak prá mm ačkoliv je vše zasunuto a přišroubováno... podložení to vyřešilo..
Sobol Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Anyano2.. prosím Tě.. nebo někdo kdo má mlhovky v těch chrom pouzdrech.. jak vyměnit žárovku? jsem tam šahal rukou zespoda,a akorát se mi podařilo tu mlhovku odpojit.. je to tam nějak zadeklované? nechce se mi sundávat nárazník.. případně je tam H7 nebo H1? ta poslední otázka je pro mě nejdůležitější.. díky
Geri007 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Sobol: mlhovka je pridelana na 2 sroubek, nahore nad mlhovkou a dole pod ni.. ale zarovku ti neporadim, to az tu bude Any...:-))) nejlepsi asi bude ji vyndat... po zvednuti auta ( predek ) by ses tam mel dostat...
Sobol Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 no ale to tam je uplně do šikma.. ta díra je mimo víc na kraji od obou těch chrom pouzder...kura šroubky... no tak to je tak na sundání asi..
antal Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Dufam že si narazník ešte dole nedaval.Musíš vybrat ten plastový kryt čo je pri mlhovke,ma tvar trojuholníku.Pod ním sa skryvaju šubky,takže stačí len vyšroubovat a vybrat.
Sobol Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 tak já to teda měl uplně jinak..... ano sice za tím chrom krytem jsou ty dva šrouby.. ale stačilo odpojit konektor a potočit do jedne strany s tím středem a šup a žárovka byla venku.. jenže.. není to ani H7.. ani H1 atd... je to žárovka která připomíná H1 ale je napájena na konektory a celý ten kloub do přípojky.. Takže nárazník dolů, vykružovadlo, tavna pistole, silikon a xenony s paticí H7 a s teplotou 4300 K svítí nádherně čiře... H1 xenony bych nedoporučoval - propadly by dovnitř..
antal Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Teraz si niesom istý ale myslím že do hmlovky ide H13
anyana2 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 jak jsem psala na emilu .. člověk je sice držel v ruce kolikrát, ale když se na to nezaměří, tak to neví .... hlavně, že tě to šlo upravit dle představ
Sobol Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 tak to sorry... - ani nevím že nějaká H13 existuje.. ale jo upravil jsem to a je to pecka..
Sobol Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 tak dneska jsem si objednal pružiny od weitecu... 30/30.. tak snad si to krásně sedne.. jinak uvažuju o sportovních sedačkách, má je někdo? uplně nejlepší by byly samozřejmě origo z rc, ale tam je možnost je sehnat nulová..
antal Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Nulova byt nemusí,vid moj prípad.Aj ked to sice nedopadlo uspešne,no ale možnost bola.
Recommended Posts