bobek206 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 nejsem odborník - takže motorky jsi předělal z původních světel aby se daly naklápět podle zatížení auta?
anyana2 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 skoro žádné angels nemají naklápění .. elektrické ... z kabiny vozu .... prostě ji jen vezmeš, nacvakáš žárovky, zapojíš štekr a svítíš ..... no holt si to člověk z auta nenastaví .. ale upřímně ... jak často si šteluješ světla v autě ?? je to fakt, kvůli sundáním světel (jsou na tři šrouby, dva z vrchu a jeden zespoda) je třeba sundat nárazník... ale jinak nestrašila bych s tim sundaváním nárazníku .. není to takovej opruz ..... an,o je třeba vycvaknout plastové nadkolí a je k tomu horší přístup .. stačí auto dát na hever a sundat kola .... na 3h bych to určo neviděla .. za 3h se sundá a přehodí jak přední i zadní nárazník za jiný (a to u toho zadního se musej odšroubovat světla, aby šel dolů ) ..... nechci se nikoho dotknout, soudim to jako holka a dle vlastních zkušeností (jak tu občas s Geri něco pasujem ) ..... zrovna teď si jedu k lakýrovi pro nárazník ... a o víkendu ho tam nahodím až napasuju nové mřížky
Sobol Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 no jo ale já to dělal bey heveru a bey sundání kol... a jako chlap :) no možná 2 hodinky to bylo.. zas tak jsem to neměřil..
bobek206 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: anyana2 skoro žádné angels nemají naklápění .. elektrické ... z kabiny vozu .... prostě ji jen vezmeš, nacvakáš žárovky, zapojíš štekr a svítíš ..... no holt si to člověk z auta nenastaví .. ale upřímně ... jak často si šteluješ světla v autě ?? Vždycky když vezu vzadu tlusťochy.
bobek206 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Tak už vím, že angels nemají motorky, ale prodejce mi zdělil, že se montují z původních světel. Ptám se znovu:bacha Sobole, zapojoval jsi je nebo jsi je dal naostro jak píše anyana2. A výrobce Junyan?Předem děkuji za odpověď.
Sobol Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 jo junyan.. a nějak jsem nezkoumal ty motorky.. jsem původní hodil hned do krabice světla nenastavuji nikdy.. nikoho a nic tak těžkého nevozím abych to dělal
Geri007 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 no na naraznik se dneska uz tesim, ci zase spolu popovidame pod autem... hajzlik jeden, ale uz to mame natrenovany, tak to bude za chvilku nandany:-))))))) :D:D ...my holky z Plzne nejsme zadny beckaaa:roker:D
marty777 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Původně zaslal: anyana2 skoro žádné angels nemají naklápění .. elektrické ... z kabiny vozu .... prostě ji jen vezmeš, nacvakáš žárovky, zapojíš štekr a svítíš ..... no holt si to člověk z auta nenastaví .. ale upřímně ... jak často si šteluješ světla v autě ?? je to fakt, kvůli sundáním světel (jsou na tři šrouby, dva z vrchu a jeden zespoda) je třeba sundat nárazník... ale jinak nestrašila bych s tim sundaváním nárazníku .. není to takovej opruz ..... an,o je třeba vycvaknout plastové nadkolí a je k tomu horší přístup .. stačí auto dát na hever a sundat kola .... na 3h bych to určo neviděla .. za 3h se sundá a přehodí jak přední i zadní nárazník za jiný (a to u toho zadního se musej odšroubovat světla, aby šel dolů ) ..... nechci se nikoho dotknout, soudim to jako holka a dle vlastních zkušeností (jak tu občas s Geri něco pasujem ) ..... zrovna teď si jedu k lakýrovi pro nárazník ... a o víkendu ho tam nahodím až napasuju nové mřížky Já jsem AE na 306ku sehnal s naklápěnim,na origo motůrek.Bohužel u nás nelze sehnat.A jsou taky dražší,ale stojí za to.
Sobol Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 to anyana2: máš tam nějaký podvozek? právě uvažuju jaký zvolit... a rozhoduji se mezi kw a weitecem..
anyana2 Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 sobol: mam sportovní pružiny od musketier .... auto drží na silnici jako přibitý ... v současné době je pro mně zbytečnost řešit podvozek a hlavně už kvůli tomu, že to co mam vybrané je za 32tis nebo 43tis (to raději vrazím pade do výkonu) .... níž dolů jít nemohu kvůli kolům, by mi už v rejdu fakt drhly o lemy (a vytahovat to nehodlám), takže pro mně v současné době kompletní podvozek zbytečnost ..... jsou zajímavější věci, za co můžu vyhazovat :-D :-D
Sobol Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 a cenovka tam byla jaká.. to všechno objednáváš z Německa?
anyana2 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 za ty pružiny byla cena nějako s dopravou okolo bůra ..... k druhému dotazu .. spíš se dá říci, že neřeším nic v ČR a objednávám z venku přímo od distributorů (nebo výrobců) .... a kupuji v Itálii, Španělsku, Německu, Rakousku, Anglii, USA
Sobol Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 aha.. no tak já taky nakupuju od výrobců přímo ale někdy se setkám s tím že to ani nemají ještě na výrobní lince Jinak dneska byla poslední kapka kdy se mi znelíbila intenzita svícení angel kroužků v těch světlech. není to skoro vůbec vidět přes den.. takže momentálně šly světla dolů a pracuje se na optickém vláknu..
anyana2 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 ono je lepší brát věci přímo .... nejen, že v ČR není takový výběr .. ale hlavně ceny jsou kolikrát otřesný Geri má na 306 taky angel a přijde mi, že jí ty lampy svítěj na pohodu ... asi je to jak které ...... tak určo to pořešíš
Sobol Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 jo na 306..ale ne na 207 v noci nebo při šeru to svítí krásně.. ale při slunku naproti vůbec... porovnával jsem to s fábii která měla angely.. zkusím tam natáhnout optické vlákno v červené barvě..
Geri007 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Sobol: jjj mam taky andely od junyan myslim..a sviti to skvele.... a krouzky taky.. ale k tomu, ze krouzky nejsou ve dne moc videt.. to je snad jasny.. ty krouzky nejsou urceny pro denni sviceni, ale v podstate jako dekorace... u bmw, ktery to maj origo si myslim, ze o je delany trosku kvalitneji - coz je logicky.... takze nevim, no... u me rikam ze pohoda, jak sviceni - poakacek pres cocku tak andely...:-) uvidis, jestli to pomuze, jsem zvedava na vysledek
Sobol Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 no tak je to takové jak říkáš, ale já chci aby to bylo vidět pořádně i při denní světle, hold jsem náročný divák tak uvidíme jak to bude vypadat
Geri007 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Sobol: no drzim palce, at se ti to povede, jsem na to zvedava a pokud pojedes TC tak nekdy zkouknu na vlastni ocka:-)
Sobol Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 tak zadní..autko je špinavé a včera jsem dodělal ty přední..ještě to chce doladit.. foto zatím z mobilu.. [upravil dne 4/4/09 Sobol]
Recommended Posts