anyana2 Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 sice jsem u toho byla, když se pasoval .. ale nevybavuju si to ... kouzelnou flexou se ufiknul ten origo, kousek za tlumičem, a tenhle se jím nahradil přes sponky ... v krabici to vypadalo divoce .. na autě to bylo za 20 min komplet ... a to nejdýl trvalo poladit koncovky, aby byly punktlich rovně ...... víš jak .. bylo to origo na 207 CC .. takže jsem nic nemusela řešit a vymýšlet, takže to v hlavě není
Sobol Odesláno 22. březen 2009 Autor Odesláno 22. březen 2009 aha.. no díky za info aspon... sponkama to dělat nebudu.. chci to v jednom kuse to potrubí.. tak hodl budu muset měřit a měřit
anyana2 Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 sobol: v kuse od parohů až dozadu ? ..... v tom případě bych to řešila od supersprintu ... na tu suchou jedna šest se dělá včetně svodů až dozadu .. pěkně spočítané ... to si myslím, že má význam (dělat se to na turbínu, tak do toho jdu)
anyana2 Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 nevidím nic špatného na tom, když se dotahují jednotlivé díly sponkama .... nasuneš jeden díl na druhý přes klasickou přechodku a dotahneš sponou .... klasický výfuk ..... než to vařit na tvrdo i supersprint to má na spony tak na kochačku .. performance co má smysl http://www.supersprint.com/ISP00peu20701.asp [upravil dne 22.3.2009 anyana2]
Geri007 Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Sobol: stahovacima sponkama se snad odjakziva pasuji napr koncove vyfuky.. neumim so predstavit, jak by se na tebe tvarili v servisu, kdybys ( nahodou mesic co mesic ) kupoval novej koncak - ze se ti tamty nelibi a pokazdy to musel nekdo flexou rezat a znova varit.. by te asi v tom servise milovali :-))))))) je to standartni spojovaci material na vyfucich... a nikde nic nefouka, pokud je potrubi spasovano tak, jak ma:-) takze se sponek neboj...ja im, zni to divne.. ,,sponka,, ale je to tak.. ano.. muzs mit i fyfuck svareny od zacatku az dokonce - ja to tedko taky tak mam.. ale jakmile s tim budu potrebovat neco udelat.. tak jedine s kamoskou flexou a svareckou... coz je trosku narocnejsi ....na cas... kdyz mas sponky, tak neni problem treba u vymeny koncaku zajet nekam na zdvyz a vymenit si to sam - taky jsem delala... [upravil dne 22/3/09 Geri007]
Sobol Odesláno 22. březen 2009 Autor Odesláno 22. březen 2009 jo odjakživa.. a u nás odjkaživa co mají někteří nenechavé ruce to stahují dolů na parkovišti..takže ráno dojdeš a výfuk za 2500 v čudu.. takže i proto to chci vařit..
Sobol Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 takže včera jsem si koupil zadní led diodové světla..
antal Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 jj tie su nadherne ...mam ich tiež objednane,sice už som ich mal doma ale musel som ich reklamovat takže stale čakam.Na kolko ta vyšli?
Sobol Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 už jsou na autě.. takže jen jak ho umyju tak hodím foto
Sobol Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 tam nepasujou ty samé? mě nepříjde že by máti s cc měla jjiné lampy..
Sobol Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 máme totiž ještě jedno vozítko akorát že už má koníků 150..
antal Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Tak moje by mali byt do konca týždna...za 4000kč bez znamosti:)
anyana2 Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Sobol: tak když máš doma CC a normál .. tak sundej lampy a vyzkoušej ....... nemyslím si, že to bude totožné (u 206 ti tak nebylo .. pochybuju, že nastala změna) ... ale třeba náhodou bude
Sobol Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 no ted s tím je máti v Hradci tak jak přijede tak pozkouším..
Dismay.zs Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Sobole, tak to ti ty zadní světla závidím. Já takové sháním na SW a na nic jsem nikde nenarazil.
bobek206 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Sobole, na těch světlech z Skoczowa (si mi je vyfouk) jsou motorky na naklápění (vymění se celé světla)? Kdo je výrobce? Stačí sundat jen nárazník nebo je třeba shodit i plastové podběhy? Zvládne to průměrný bambula sám nebo to musím šoupnout do servisu? Dík [upravil dne 26/3/09 bobek206]
Sobol Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 foceno bohužel jen telefonem a auto je špinavé..
Sobol Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: bobek206 Sobole, na těch světlech z Skoczowa (si mi je vyfouk) jsou motorky na naklápění (vymění se celé světla)? Kdo je výrobce? Stačí sundat jen nárazník nebo je třeba shodit i plastové podběhy? Zvládne to průměrný bambula sám nebo to musím šoupnout do servisu? Dík [upravil dne 26/3/09 bobek206] tak já tam na druhý dej jel až za ním.. průměrný bambula by nenašel ani adresu ale ted vážně...motorky na naklápění tam nejsou ale jsou tam paraboly pro přisvicování do zatáček.. a je třeba shodit uplně celý komplet přední nárazník sakum prdum.. takže lozit pod auto, zalamovat si ruce v podbězích.. výměna dvoum zkušeným montasům co už mají něco za sebou trvala 3 hodiny.. a taky že už nikdy více... je tam celkem dost šroubů..
Recommended Posts