Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sice jsem u toho byla, když se pasoval .. ale nevybavuju si to ... kouzelnou flexou se ufiknul ten origo, kousek za tlumičem, a tenhle se jím nahradil přes sponky ... v krabici to vypadalo divoce .. na autě to bylo za 20 min komplet ... a to nejdýl trvalo poladit koncovky, aby byly punktlich rovně ...... víš jak .. bylo to origo na 207 CC .. takže jsem nic nemusela řešit a vymýšlet, takže to v hlavě není

Odesláno

aha.. no díky za info aspon... sponkama to dělat nebudu.. chci to v jednom kuse to potrubí.. tak hodl budu muset měřit a měřit :)

Odesláno

sobol: v kuse od parohů až dozadu ? ..... v tom případě bych to řešila od supersprintu ... na tu suchou jedna šest se dělá včetně svodů až dozadu .. pěkně spočítané ... to si myslím, že má význam (dělat se to na turbínu, tak do toho jdu) ;)

Odesláno

Sobol: stahovacima sponkama se snad odjakziva pasuji napr koncove vyfuky.. neumim so predstavit, jak by se na tebe tvarili v servisu, kdybys ( nahodou mesic co mesic ) kupoval novej koncak - ze se ti tamty nelibi a pokazdy to musel nekdo flexou rezat a znova varit.. by te asi v tom servise milovali :-)))))))

je to standartni spojovaci material na vyfucich... a nikde nic nefouka, pokud je potrubi spasovano tak, jak ma:-)

takze se sponek neboj...ja im, zni to divne.. ,,sponka,, ale je to tak.. :roker;):super

ano.. muzs mit i fyfuck svareny od zacatku az dokonce - ja to tedko taky tak mam.. ale jakmile s tim budu potrebovat neco udelat.. tak jedine s kamoskou flexou a svareckou... coz je trosku narocnejsi ....na cas... kdyz mas sponky, tak neni problem treba u vymeny koncaku zajet nekam na zdvyz a vymenit si to sam - taky jsem delala...

[upravil dne 22/3/09 Geri007]

Odesláno

jo odjakživa.. a u nás odjkaživa co mají někteří nenechavé ruce to stahují dolů na parkovišti..takže ráno dojdeš a výfuk za 2500 v čudu..:papa:D takže i proto to chci vařit..

Odesláno

jj tie su nadherne ...mam ich tiež objednane,sice už som ich mal doma ale musel som ich reklamovat takže stale čakam.Na kolko ta vyšli?

Odesláno

Sobol: tak když máš doma CC a normál .. tak sundej lampy a vyzkoušej :papa ....... nemyslím si, že to bude totožné (u 206 ti tak nebylo .. pochybuju, že nastala změna) ... ale třeba náhodou bude

Odesláno

Sobole, na těch světlech z Skoczowa (si mi je vyfouk) jsou motorky na naklápění (vymění se celé světla)? Kdo je výrobce? Stačí sundat jen nárazník nebo je třeba shodit i plastové podběhy? Zvládne to průměrný bambula sám nebo to musím šoupnout do servisu?

Dík

[upravil dne 26/3/09 bobek206]

Odesláno
Původně zaslal: bobek206

Sobole, na těch světlech z Skoczowa (si mi je vyfouk) jsou motorky na naklápění (vymění se celé světla)? Kdo je výrobce? Stačí sundat jen nárazník nebo je třeba shodit i plastové podběhy? Zvládne to průměrný bambula sám nebo to musím šoupnout do servisu?

Dík

[upravil dne 26/3/09 bobek206]

tak já tam na druhý dej jel až za ním.. průměrný bambula by nenašel ani adresu :D ale ted vážně...motorky na naklápění tam nejsou ale jsou tam paraboly pro přisvicování do zatáček.. a je třeba shodit uplně celý komplet přední nárazník sakum prdum.. takže lozit pod auto, zalamovat si ruce v podbězích.. výměna dvoum zkušeným montasům co už mají něco za sebou trvala 3 hodiny.. :blicismajlik a taky že už nikdy více... je tam celkem dost šroubů..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...