Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar Sobol, nevis nahodou aka je montazna hlbka v prednych dverach. Chcem tam osadit repra cez MDF kruzky a tlmit. Neboli mi to schopny povedat ani v servise. Dakujem.

Mimochodom, pekna praca.

Odesláno

ale jestli jsou jako zadní tak to byly snad kolem 16ti cm.. a přinýtované.. takže tak lehká práce to sundat nebude..

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

takže momentálně se pracuje na přívodu vzduchu ke sportovnímu filtru a na zabudování xenonů..

teším sa na foto:)
Odesláno

také jsem na tyto černé angely koukala a přemýšlela o nich .. ale jak zde bylo psáno, nemají přisvěcování do stran, tak jsem od nich upustila

.. tak ať dělaj radost a splní očekávání

fotečka z netu:

bild0750bh0.jpg

bild0756vx2.jpg

[upravil dne 17.3.2009 anyana2]

Odesláno

no na angely stále čekám... vyhrál jsem aukci v Německu na ebay a nějak se to nehýbe.. :( jinak já přisvěcování do zatáčky nemám ve výbavě, tak mi to vůbec nepříjde.. ale jsou moc pěkné..

Odesláno

takže momentálně se pracuje na přívodu vzduchu ke sportovnímu filtru a na zabudování xenonů..

Takže sa mu bude lepšie dýchat,a čo tak toto:http://www.allegro.pl/item577870008_silnik_peugeot_207_rc_najmocniejsza_wersja_175_km.html

[upravil dne 18.3.2009 antal]

Odesláno

jsi mi neměl ukazovat ty stránky... dneska v 9 jedu do Polska..:D:D:papa tam maji tolik věcí a v kurzu zloty ke koruně je to x6 nemám co řešit... takže jedu..

Odesláno

jsi mi neměl ukazovat ty stránky... dneska v 9 jedu do Polska..:D:D:papa tam maji tolik věcí a v kurzu zloty ke koruně je to x6 nemám co řešit... takže jedu..

jj ked si to prepočítaš tak niektoré veci su až neuveritelne lacne oproti nám.A ten motor za cca 24tkč...no mne to príde v poho,hned by som ho tam dal:D .
Odesláno

takže jelikož jsem včera na polském allegru objevil angely které byly kousek za hranicemi..tak dneska už se vyjímají na autě :P pak přidám fotku..ale robota neskutečná..celý nárazník musel dolů..

Odesláno

díky za pochvaly.. ted je na řadě komplet podvozek..takže se zase může šetřit.. :)

anyano2: prosím Tě jak jsi řešila ty výfuky... protože já chtěl jen na jednu stranu plně průchozí otto racing a přes zadní nápravu by se tam musel děla neskutečný oblouk... nemáš nějaké foto zezpod na výfukové potrubí?

Odesláno

sobol: no jestli ty máš zespoda prekérku .. tak se neboj .. určitě ne takovou jak já :D .. já mam dole ještě závaží na střechu, kterému se musí člověk vyhnout .. :D .... foto zvedlého auta nemám .. nefotila jsem to ;) .... mam klasický duplex rozvedený z tlumiče ... na autě je vše origo musketier ;)

jestli nezapomenu, tak to nafotím .. až budu auto zvedat kvůli 4 bodové rozpěře od OMP ;)

[upravil dne 22.3.2009 anyana2]

Odesláno

no to vím že je to musketier.. jen jestli to mají řešeno kolenem nahoru nad napravu a pak zase dolů.. a nebo jak víš..:super

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...