virnik Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 funguje niekomu mail na zoname ja sam tam pokušam dostat už 3 tyždne a bezuspešne pretym mi aspomnfungovalo nahradne rozhranie a teras nič neviete čo je stym:bojim:bojim:myslim:(:nevim Citovat
pastorek Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: virnik funguje niekomu mail na zoname ja sam tam pokušam dostat už 3 tyždne a bezuspešne pretym mi aspomnfungovalo nahradne rozhranie a teras nič neviete čo je stym:bojim:bojim:myslim:(:nevim Niektoré adresy fungujú stále ale dosť ich má problémy. Vytvorenie novej a jej používanie funguje bez problémov. Citovat
vendelinek Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Jj,taky mi to nejde,hlásí to Momentálne môže byť služba pre niektorých užívateľov nedostupná. Na odstránení tohto problému intezívne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie. naštěstí mám adres víc:P [upravil dne 1.3.2009 vendi.stejskal] Citovat
virnik Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Jj,taky mi to nejde,hlásí to Momentálne môže byť služba pre niektorých užívateľov nedostupná. Na odstránení tohto problému intezívne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie. naštěstí mám adres víc:P [upravil dne 1.3.2009 vendi.stejskal] no to aj ja ale mam tam dodak ktory potrebujem a to ich intezivne akosi smrdí Citovat
PaloLM Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: virnik Původně zaslal: vendi.stejskal Jj,taky mi to nejde,hlásí to Momentálne môže byť služba pre niektorých užívateľov nedostupná. Na odstránení tohto problému intezívne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie. naštěstí mám adres víc:P [upravil dne 1.3.2009 vendi.stejskal] no to aj ja ale mam tam dodak ktory potrebujem a to ich intezivne akosi smrdí ja som na tom podobne, po niekoľkých telefonátoch mi povedali že majú niečo ako hardverovú poruchu (dúfam že som to napísal dobre) či čo, že v priebehu budúceho týždňa by to malo znova fungovať, nefunguje to od 18.2. Citovat
virnik Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 no u nich ta chvika trva akosi pridlho radšej mali nechat povodnu verziu čo bola pred 2 rokmi ta fungovala skvele Citovat
robozv Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 ja mam zoznam na outloku a ide bez chyb ale tiez sa neviem dostat na mail cez ich stranku ale uz som rozhodnuty ze im dam baj baj Citovat
virnik Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 no konečne už ide aleakosi sa mi všetko stratilo:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul nevie niekto či z toho niečo zachraNILI????????,:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.