Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

funguje niekomu mail na zoname ja sam tam pokušam dostat už 3 tyždne a bezuspešne pretym mi aspomnfungovalo nahradne rozhranie a teras nič neviete čo je stym:bojim:bojim:myslim:(:grr:nevim

Odesláno
Původně zaslal: virnik

funguje niekomu mail na zoname ja sam tam pokušam dostat už 3 tyždne a bezuspešne pretym mi aspomnfungovalo nahradne rozhranie a teras nič neviete čo je stym:bojim:bojim:myslim:(:grr:nevim

Niektoré adresy fungujú stále ale dosť ich má problémy. Vytvorenie novej a jej používanie funguje bez problémov.

Odesláno

Jj,taky mi to nejde,hlásí to

Momentálne môže byť služba pre niektorých užívateľov nedostupná. Na odstránení tohto problému intezívne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

naštěstí mám adres víc:P

[upravil dne 1.3.2009 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Momentálne môže byť služba pre niektorých užívateľov nedostupná. Na odstránení tohto problému intezívne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

no to aj ja ale mam tam dodak ktory potrebujem a to ich intezivne akosi smrdí:myslim

Odesláno
Původně zaslal: virnik

Původně zaslal: vendi.stejskal

no to aj ja ale mam tam dodak ktory potrebujem a to ich intezivne akosi smrdí:myslim

ja som na tom podobne, po niekoľkých telefonátoch mi povedali že majú niečo ako hardverovú poruchu (dúfam že som to napísal dobre) či čo, že v priebehu budúceho týždňa by to malo znova fungovať, nefunguje to od 18.2.

Odesláno

no konečne už ide aleakosi sa mi všetko stratilo:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul nevie niekto či z toho niečo zachraNILI????????,:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...