gasaxx Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: destiny Původně zaslal: razor Teda destiny,tohle je teda hrůza-a ještě na mojem autě omlouvám se No abych řekl za sebe, tak až na ty dveře to vypadá moooc pěkně...:-) Citovat
SiMi 406 Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 U VT je dulezite to same jako u realneho tuneni (stylingu) - a to je nepomrvit to, co je na tom aute hezke (nebo typicke) a co ma nejakou myslenku, ale naopak navazat na to a pripadne to rozvinout. Uz jenom proto se mi destinyho prace dost libi - ta prohnuta linka na dverich nema podle me chybu. Uz si nejsem tak uplne jistej tim prohnutim na blatniku, navic to nesedi uplne s kapotou, ale to uz si spis jenom rejpu, vzhledem k tomu, ze v pripade destinyho si muzeme dovolit trochu tvrdsi kritiku :-) Ale jako celek to je moc povedena prace. I ty prahy a predni naraznik mi prijdou (v porovnani s leckteryma jinyma zde) decentni a relativne primereny. Takhle nejak, pokud odmyslim ty prohnuti na dverich a blatniku) by mohla vypadat 406 coupe GTI ;-) P.S.: pro ty, co si radi hraji ve photoshopu s autickama mam jeden malej tip - davejte si bacha na perspektivu. Tim nemyslim jenom u kol... hodne to je videt klasicky na naraznicich - razore - mrkni treba na toho passata, co jsi sem daval. Myslim, ze se ti vcelku povedl, ale podivej se na nej znovu - pokud by mel ve skutecnosti opravdu vypadat takhle, byl by ten predni naraznik u ridice asi o 10cm niz u zeme a trcel by dobrejch 20 cm vic dopredu nez na strane u spolujezdce ;-) Citovat
jakub106GTI Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 antal - dej si tam ten duplex to vypadá naprosto parádně Citovat
razor Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 razore - mrkni treba na toho passata, co jsi sem daval. Myslim, ze se ti vcelku povedl, ale podivej se na nej znovu - pokud by mel ve skutecnosti opravdu vypadat takhle, byl by ten predni naraznik u ridice asi o 10cm niz u zeme a trcel by dobrejch 20 cm vic dopredu nez na strane u spolujezdce ;-) jj...s odstupem času si toho samozřejmě člověk všimne,ale pokud na tom děláš dlouho,a máš to otevřený ve photoshopu,tak si toho nevšimneš-stejně tak můžeš říct že ten nárazník má uplně jinou barvu...(měl jsem blbej monitor),a navíc jsem tën nárazník tak ze 70% kreslil-nelepil jsem to z ničeho jinýho,a na to že to byl můj první pokus o kreslenej nárazník to není tak zlý ne ??? :D:D Navíc to auto bylo do soutěže z časáku Maxi tuning,a deadline byla asi 14 dní.........tohle auto nakonec otiskli,a umístil jsem se na 3. místě ze 168 lidí,tak to asi nebylo až tak hrozný..:D:D [upravil dne 16.4.2009 razor] Citovat
SiMi 406 Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: razor jj...s odstupem času si toho samozřejmě člověk všimne,ale pokud na tom děláš dlouho,a máš to otevřený ve photoshopu,tak si toho nevšimneš-stejně tak můžeš říct že ten nárazník má uplně jinou barvu...(měl jsem blbej monitor),a navíc jsem tën nárazník tak ze 70% kreslil-nelepil jsem to z ničeho jinýho,a na to že to byl můj první pokus o kreslenej nárazník to není tak zlý ne ??? :D:D Navíc to auto bylo do soutěže z časáku Maxi tuning,a deadline byla asi 14 dní.........tohle auto nakonec otiskli,a umístil jsem se na 3. místě ze 168 lidí,tak to asi nebylo až tak hrozný..:D:D [upravil dne 16.4.2009 razor] Vsak jasne, ja to nemyslel nijak zle to bylo jenom takovy postouchnuti na co si dat pozor (jak dnes radi rikaji manazeri - podnet ke zlepseni :-) ) - ona zrovna prave ta perspektiva dela pri VT hrozne moc... i proto jsem chtel ocenit destinyho praci, protoze tam tyhle veci proste sedi (i kdyz ten prohnutej blatnik vs. kapota mu neprominu ) Sam jsem se grafikou pomerne dlouho zabejval, hral jsem si i s VT, ale protoze to je hroznej zrout casu a vim, kolik to da prace dotahnout nejaky polotovar opravdu do dokonale podoby, pustil jsem to k vode. O to vetsi mam respekt k tem, kterym se to dari - vcetne tebe... Citovat
razor Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: SiMi 406 Původně zaslal: razor jj...s odstupem času si toho samozřejmě člověk všimne,ale pokud na tom děláš dlouho,a máš to otevřený ve photoshopu,tak si toho nevšimneš-stejně tak můžeš říct že ten nárazník má uplně jinou barvu...(měl jsem blbej monitor),a navíc jsem tën nárazník tak ze 70% kreslil-nelepil jsem to z ničeho jinýho,a na to že to byl můj první pokus o kreslenej nárazník to není tak zlý ne ??? :D:D Navíc to auto bylo do soutěže z časáku Maxi tuning,a deadline byla asi 14 dní.........tohle auto nakonec otiskli,a umístil jsem se na 3. místě ze 168 lidí,tak to asi nebylo až tak hrozný..:D:D [upravil dne 16.4.2009 razor] Vsak jasne, ja to nemyslel nijak zle to bylo jenom takovy postouchnuti na co si dat pozor (jak dnes radi rikaji manazeri - podnet ke zlepseni :-) ) - ona zrovna prave ta perspektiva dela pri VT hrozne moc... i proto jsem chtel ocenit destinyho praci, protoze tam tyhle veci proste sedi (i kdyz ten prohnutej blatnik vs. kapota mu neprominu ) Sam jsem se grafikou pomerne dlouho zabejval, hral jsem si i s VT, ale protoze to je hroznej zrout casu a vim, kolik to da prace dotahnout nejaky polotovar opravdu do dokonale podoby, pustil jsem to k vode. O to vetsi mam respekt k tem, kterym se to dari - vcetne tebe... děkuji za vyjasnění,já samozřejmě přijímám i kritiku,to je v pořádku-ale zaskočila mě jedna věc-když už mlvíme o tý perspektive-podívej se u destinyho na ten přední narazník(hlavně pravá část)........... Citovat
antal Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: jakub106GTI antal - dej si tam ten duplex to vypadá naprosto parádně Ja stale čakam až mi Razor virtualne nahodí okruhle koncovky,myslím že to bude vyzerat ešte lepšie.Posluži mi to ako skica pre realnu montaž,len sa k tomu nejak nemá Citovat
SiMi 406 Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: antal Ja stale čakam až mi Razor virtualne nahodí okruhle koncovky,myslím že to bude vyzerat ešte lepšie.Posluži mi to ako skica pre realnu montaž,len sa k tomu nejak nemá Osobne si myslim, ze ani nemusis... 207 ma narozdil od 206 vyrazne hrany kombinovane s oblinkami, podle meho nazoru ji budou vic sluset prave takove koncovky, jako ti tam razor udelal predtim nejvic. Klasicke kulate tam podle me tolik nazapadnou... [upravil dne 16.4.2009 SiMi 406] Citovat
antal Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 No ved prave preto to chcem vydiet ako to bude vyzerat lebo predstavu mat možem ale v realu to nemusí vyzerat dobre.A ja si naopak myslím že by kulaté(zrezané aby lícovali z narazníkom) vyzerali lepšie. Citovat
antal Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Razor:to vyzera nejak divne,že si to spravil naschvál,priznaj sa! Citovat
razor Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 ne-naschvál ne-jen nemůžu najít žádnou normální fotku toho co chceš........... :myslim:myslim [upravil dne 16.4.2009 razor] Citovat
Boulik Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 neco takoveho mam ale jen normal ale Remus Citovat
dolly1010 Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Prosím prosím, upravte mi moje auto viz. tady Dík moc :super Citovat
@re Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Nedávno jsem pro mého velmi dobrého kamaráda dooffyho vytvořil jeho osobní portál, kde bude umisťovat rady a tipy jak na podobné věci, které tady řešíte. Myslím si, že patří mezi top lidi v ČR co se VT a podobných úprav týče... cca z 90% jeho výtvory Tuning.cz a jeho portál www.dooffy.com přeji příjemné počteníčko Citovat
razor Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: @re Nedávno jsem pro mého velmi dobrého kamaráda dooffyho vytvořil jeho osobní portál, kde bude umisťovat rady a tipy jak na podobné věci, které tady řešíte. Myslím si, že patří mezi top lidi v ČR co se VT a podobných úprav týče... cca z 90% jeho výtvory Tuning.cz a jeho portál www.dooffy.com přeji příjemné počteníčko Musím trošku nesouhlasit-dooffy dělá sice super wallpapery,ale co se týče VT to už není tak horký....... Btw-pokud jsi ty stránky dělal ty,tak to teda klobouk dolu!:super:super:super a jinak pro všechny co by chtěly začítnebo se zdokonalit ve vt,a nebo jen poměřit svůj skill s ostatníma tak jedině www.pacevt.com Tam je všechno-od návodů,přes galerie všech členů,až po battly.........myslím si že galerie paceho (autora stránek) mluví za vše..tohle je podle mě best V-Tuner minimálně v ČR,ale myslím si že se vyrovná i úplný elitě.......... abych to uplně zjednodušil tak tady je odkaz na jeho práce http://www.pacevt.com/pace To prostě mluví za vše................................................................................ Citovat
@re Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: razor Musím trošku nesouhlasit-dooffy dělá sice super wallpapery,ale co se týče VT to už není tak horký....... Btw-pokud jsi ty stránky dělal ty,tak to teda klobouk dolu!:super:super:super a jinak pro všechny co by chtěly začítnebo se zdokonalit ve vt,a nebo jen poměřit svůj skill s ... Díky, ano, web jsem dělal já - mám na to firmu. Dooffy dělá webdesign apod... Bavil jsem se s ním o tom, a prý VT už moc nedělá, že nemá čas. Mně se třeba ty jeho první výtvory moc líbily... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.