Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Původně zaslal: razor

Teda destiny,tohle je teda hrůza-a ještě na mojem autě :blicismajlik

omlouvám se :(

No abych řekl za sebe, tak až na ty dveře to vypadá moooc pěkně...:-)

Odesláno

U VT je dulezite to same jako u realneho tuneni (stylingu) - a to je nepomrvit to, co je na tom aute hezke (nebo typicke) a co ma nejakou myslenku, ale naopak navazat na to a pripadne to rozvinout. Uz jenom proto se mi destinyho prace dost libi - ta prohnuta linka na dverich nema podle me chybu. Uz si nejsem tak uplne jistej tim prohnutim na blatniku, navic to nesedi uplne s kapotou, ale to uz si spis jenom rejpu, vzhledem k tomu, ze v pripade destinyho si muzeme dovolit trochu tvrdsi kritiku :-)

Ale jako celek to je moc povedena prace. I ty prahy a predni naraznik mi prijdou (v porovnani s leckteryma jinyma zde) decentni a relativne primereny. Takhle nejak, pokud odmyslim ty prohnuti na dverich a blatniku) by mohla vypadat 406 coupe GTI ;-)

P.S.: pro ty, co si radi hraji ve photoshopu s autickama mam jeden malej tip - davejte si bacha na perspektivu. Tim nemyslim jenom u kol... hodne to je videt klasicky na naraznicich - razore - mrkni treba na toho passata, co jsi sem daval. Myslim, ze se ti vcelku povedl, ale podivej se na nej znovu - pokud by mel ve skutecnosti opravdu vypadat takhle, byl by ten predni naraznik u ridice asi o 10cm niz u zeme a trcel by dobrejch 20 cm vic dopredu nez na strane u spolujezdce ;-)

Odesláno
razore - mrkni treba na toho passata, co jsi sem daval. Myslim, ze se ti vcelku povedl, ale podivej se na nej znovu - pokud by mel ve skutecnosti opravdu vypadat takhle, byl by ten predni naraznik u ridice asi o 10cm niz u zeme a trcel by dobrejch 20 cm vic dopredu nez na strane u spolujezdce ;-)

jj...s odstupem času si toho samozřejmě člověk všimne,ale pokud na tom děláš dlouho,a máš to otevřený ve photoshopu,tak si toho nevšimneš-stejně tak můžeš říct že ten nárazník má uplně jinou barvu...(měl jsem blbej monitor),a navíc jsem tën nárazník tak ze 70% kreslil-nelepil jsem to z ničeho jinýho,a na to že to byl můj první pokus o kreslenej nárazník to není tak zlý ne ??? :myslim:D:D:D

Navíc to auto bylo do soutěže z časáku Maxi tuning,a deadline byla asi 14 dní.........tohle auto nakonec otiskli,a umístil jsem se na 3. místě ze 168 lidí,tak to asi nebylo až tak hrozný..:bacha:D:D:D

[upravil dne 16.4.2009 razor]

Odesláno

jj...s odstupem času si toho samozřejmě člověk všimne,ale pokud na tom děláš dlouho,a máš to otevřený ve photoshopu,tak si toho nevšimneš-stejně tak můžeš říct že ten nárazník má uplně jinou barvu...(měl jsem blbej monitor),a navíc jsem tën nárazník tak ze 70% kreslil-nelepil jsem to z ničeho jinýho,a na to že to byl můj první pokus o kreslenej nárazník to není tak zlý ne ??? :myslim:D:D:D

Navíc to auto bylo do soutěže z časáku Maxi tuning,a deadline byla asi 14 dní.........tohle auto nakonec otiskli,a umístil jsem se na 3. místě ze 168 lidí,tak to asi nebylo až tak hrozný..:bacha:D:D:D

Vsak jasne, ja to nemyslel nijak zle ;) to bylo jenom takovy postouchnuti na co si dat pozor (jak dnes radi rikaji manazeri - podnet ke zlepseni :-) ) - ona zrovna prave ta perspektiva dela pri VT hrozne moc... i proto jsem chtel ocenit destinyho praci, protoze tam tyhle veci proste sedi (i kdyz ten prohnutej blatnik vs. kapota mu neprominu ;) )

Sam jsem se grafikou pomerne dlouho zabejval, hral jsem si i s VT, ale protoze to je hroznej zrout casu a vim, kolik to da prace dotahnout nejaky polotovar opravdu do dokonale podoby, pustil jsem to k vode. O to vetsi mam respekt k tem, kterym se to dari - vcetne tebe...

Odesláno
Původně zaslal: SiMi 406

Vsak jasne, ja to nemyslel nijak zle ;) to bylo jenom takovy postouchnuti na co si dat pozor (jak dnes radi rikaji manazeri - podnet ke zlepseni :-) ) - ona zrovna prave ta perspektiva dela pri VT hrozne moc... i proto jsem chtel ocenit destinyho praci, protoze tam tyhle veci proste sedi (i kdyz ten prohnutej blatnik vs. kapota mu neprominu ;) )

Sam jsem se grafikou pomerne dlouho zabejval, hral jsem si i s VT, ale protoze to je hroznej zrout casu a vim, kolik to da prace dotahnout nejaky polotovar opravdu do dokonale podoby, pustil jsem to k vode. O to vetsi mam respekt k tem, kterym se to dari - vcetne tebe...

děkuji za vyjasnění,já samozřejmě přijímám i kritiku,to je v pořádku-ale zaskočila mě jedna věc-když už mlvíme o tý perspektive-podívej se u destinyho na ten přední narazník(hlavně pravá část)........... :D

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

antal - dej si tam ten duplex to vypadá naprosto parádně:)

Ja stale čakam až mi Razor virtualne nahodí okruhle koncovky,myslím že to bude vyzerat ešte lepšie.Posluži mi to ako skica pre realnu montaž,len sa k tomu nejak nemá:(
Odesláno
Původně zaslal: antal

Ja stale čakam až mi Razor virtualne nahodí okruhle koncovky,myslím že to bude vyzerat ešte lepšie.Posluži mi to ako skica pre realnu montaž,len sa k tomu nejak nemá:(

Osobne si myslim, ze ani nemusis... 207 ma narozdil od 206 vyrazne hrany kombinovane s oblinkami, podle meho nazoru ji budou vic sluset prave takove koncovky, jako ti tam razor udelal predtim nejvic. Klasicke kulate tam podle me tolik nazapadnou... :papa

[upravil dne 16.4.2009 SiMi 406]

Odesláno

No ved prave preto to chcem vydiet ako to bude vyzerat lebo predstavu mat možem ale v realu to nemusí vyzerat dobre.A ja si naopak myslím že by kulaté(zrezané aby lícovali z narazníkom) vyzerali lepšie.

Odesláno

Nedávno jsem pro mého velmi dobrého kamaráda dooffyho vytvořil jeho osobní portál, kde bude umisťovat rady a tipy jak na podobné věci, které tady řešíte. Myslím si, že patří mezi top lidi v ČR co se VT a podobných úprav týče...

cca z 90% jeho výtvory Tuning.cz

a jeho portál www.dooffy.com

přeji příjemné počteníčko :super

Odesláno
Původně zaslal: @re

Nedávno jsem pro mého velmi dobrého kamaráda dooffyho vytvořil jeho osobní portál, kde bude umisťovat rady a tipy jak na podobné věci, které tady řešíte. Myslím si, že patří mezi top lidi v ČR co se VT a podobných úprav týče...

cca z 90% jeho výtvory Tuning.cz

a jeho portál www.dooffy.com

přeji příjemné počteníčko :super

Musím trošku nesouhlasit-dooffy dělá sice super wallpapery,ale co se týče VT to už není tak horký.......

Btw-pokud jsi ty stránky dělal ty,tak to teda klobouk dolu!:papa:super:super:super a jinak pro všechny co by chtěly začítnebo se zdokonalit ve vt,a nebo jen poměřit svůj skill s ostatníma tak jedině www.pacevt.com Tam je všechno-od návodů,přes galerie všech členů,až po battly.........myslím si že galerie paceho (autora stránek) mluví za vše..tohle je podle mě best V-Tuner minimálně v ČR,ale myslím si že se vyrovná i úplný elitě.......... abych to uplně zjednodušil tak tady je odkaz na jeho práce http://www.pacevt.com/pace To prostě mluví za vše................................................................................:aut

Odesláno

Musím trošku nesouhlasit-dooffy dělá sice super wallpapery,ale co se týče VT to už není tak horký.......

Btw-pokud jsi ty stránky dělal ty,tak to teda klobouk dolu!:papa:super:super:super a jinak pro všechny co by chtěly začítnebo se zdokonalit ve vt,a nebo jen poměřit svůj skill s ...

Díky, ano, web jsem dělal já - mám na to firmu. Dooffy dělá webdesign apod... Bavil jsem se s ním o tom, a prý VT už moc nedělá, že nemá čas. Mně se třeba ty jeho první výtvory moc líbily...:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...