Thaosk Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Tak tuu matee moju starsiu pracicku ktoru som nasiel tiez celkom poradena Citovat
Strejdakopec Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 jo je to pěkný,pořesně tenhlke styl se mi líbí ...v čem to děláš?? ja dělal ve photofiltre....ale je to takovej program co skoro nic neumí a adobe photoshop už se mi za poslední rok nepovedlo stáhnout a natož v češtině...to asi neseženu free...nebo nemáte kdyžtak někod nějakej odkaz? Citovat
Strejdakopec Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 staženej program mám...dík za odkaz...koukám že admin asi vymazal příspěvek...nevadí...nicméně bych asi potřeboval pomoct s prací v tomhle programu...je to oproti tomu co jsme měl dost složitý navíc návody jsem našel ale vše je převedeno do anglištiny a tento je v češtině.......prostě si s tím envím vůbec rady... Citovat
wooody Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 a můžu jenom jméno programu??? žádnej link Citovat
Strejdakopec Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 a můžu jenom jméno programu??? žádnej link adobe photoshop cs4 Citovat
Thaosk Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 no tak to je zlozite ja som sa s tym hral sam a prisiel som nato ale az po 3-4 rokoch Dakujeemmm Citovat
Strejdakopec Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 v čem to děláš ty? ja u photoshopu zkoušel asi 2 hodiny a fakt jsem nepřišel ani na to jak se změní barva ..dokázal jsem jen lasem označit kolo ale nic víc jsem prostě nedokázal urobit.... Citovat
Bobor722 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Zmena farby je jednoduchá. Označíš si časť, ktorú chceš prefarbiť, stlačíš Ctrl+Shift+U a hneď na to Ctrl+U. Vpravo dole zaškrtni colorize a už len namiešaj farbu, akú chceš. No z vlastnej skúsenosti musím priznať, že málokedy z toho vyjde pekná reálna farba. Môžeš ešte skúsiť Color Balance, Chanel Mixer alebo Variations (všetko nájdeš v Image-Adjustments). Citovat
Strejdakopec Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 nojojenže všechny návody jsou v těchto anglických verzích ale já mám celý program v češtině proto zrovna netuším co znamená chanel atd atd Citovat
Bobor722 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 nojojenže všechny návody jsou v těchto anglických verzích ale já mám celý program v češtině proto zrovna netuším co znamená chanel atd atd Colorize - Kolorovat Color Balance - Vyvážení barev Chanel mixer - Míchaní kanálů Variations - Variace Ja osobne mám tiež český Photoshop. Citovat
Strejdakopec Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 třeba tyhle slova mi tak nějak dojdou ale je tam prostě těch slov víc a navíc je to naprosto odlišnej postup oproti photofiltre pač tady je to v několika vrstvách a tam je pouze jedna Citovat
Strejdakopec Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 z toho nic nepoznám navíc moje němčina není zrovna nejlepší... poraďte mi prosím jen s těmi základy které jsou úplně odlišné od programu co jsem měl před...názorný příklad...mám označený disk která bych chtěl vyjmout a vložit do jiného obrázku....jediné čeho jsem dosáhl je že jsem disk označil....dál jsem se prostě nedostal Citovat
Thaosk Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 to je tazko ti to vysvwtlit musis sa ucit sam Citovat
Strejdakopec Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 tak z tohodle ve photoshopu jako začátečník Citovat
Strejdakopec Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 teda ale je to složitýá naučit se ve vrstvách....hlavně když je člověk zvyklej dělat v anglickejch programech tak chce českej a pak zjistí že v něm nedokáže stejně nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.