Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chlapi kámoš má 306 v kombi má najeto asi 250000 km a má spotřebu 11 litrů což si myslím že na 1.4 motor je dost jak na to jste vy?? jasný že záleží na stylu jízdy ,délce trasy atd. je pravda že jezdí 90% město ale 11 je moc nebo néé?

Odesláno

To je hrozna hloupost to takle porovnavat... Neni mesto jak mesto, neni trasa jak trsa...

Pokud nekdo s hore napsanych jezdi tak, ze nastartuje, a prejede 20 km po meste, zastavi na par semarich a podobne, je to ine, ako ked clovek denne absolvuje 7 x 3km trasu vzdy zo studenym motorom a v kolone...

Bohuzel mesto je u nas precpane, obchvat se stavi, chodim viac krat male trasy, vzdy studeny motor, a nesetrim se, a spotrebu mam kolem 10 tky normalne, v zime v tych tuhich mrazem se mi podarilo i 12 vyjet. Ale neni to nic nenormalni, zase sem vyjel na dalncii, celou cestu o dvou sem si prdel 130 - 140 a spotrebicku som mal neco malo nad 7 litru ... Mimo mesta pri kilecku jedu pod 6 litru. Kdyz jezdim mesto jako BA, ze sem tam vkuse tyzden jazdil, ale len 2 krat za den po 10 km tak spotreba v meste byla neco pod 8 litri..

Neda se to hodnotit... Nech si sadne do auta, udela nejakou trasu mimo mesto nech ide pianko nejaky kilecko, a nech si zmeri spotrebu... Pokud bude dobra, je to jenom na jeho stylu jizdy ...

Krom to, s firemni fobii moje upchate mesto, s castimi starty sem robil prumerku 13 litru (1.2 HTP ) a dokonce i s TD ckovim puntem sem jezdil za 9 litru , i kdyz mimo mesto sem pri kilecku zvladl za 4,5 litru ...

Odesláno

No mam presne auto ake pises, ale spotrebu mam max okolo 8 litrov ked beham len po meste, 11 litrov to sa mi zda moc, ale tazko povedat, to moze byt viac veci:myslim

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Ja jazdim na 90% v meste a okolo 10l a vecsinou zdost tazkou nohou a to mam GTI 6 a tych 11l je fakt moc nech pozre na lambdu alebo cidla teploty atd...

Ako som pisal vyssie, daj mi tu 306 ku do mojho mestam s mojimi kratkymi trasami, a budes tam mat nie pri agresivnej jazde 14-15 litrov :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...