Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja ti moc dekuji!!!!!!! Hned v pondeli s tim dojedu neco udelat! Jeste jednou dekuji! Pak dam vedet jak sem dopadl :papa

p.s.: kdyz sem sel po pojistkach tak sem nikde zadny odber nenasel tak nevim co mi to bere.Ani alarm nemam... :myslim

[upravil dne 11/4/09 SV 24]

• O 2 týdny později...
Odesláno

chlapci ja uz jsem bezmocny!!! Porad mi to neco vybiji a nevim co.Dnes sem jel k elektrikari ale nemel na me moc cas tak sme na nic neprisli... Nevite nekdo o nejakem dobrem a levnem elektrikari v okoli Prahy? Uz jsem z toho zoufalej :nevim

Odesláno

Tak sem to konecne zjistil.Pujcil sem si poradny ampermetr a meril sem co se dalo.Zjistil jsem,ze nejvic mi odebira 0,06A osvetleni interieru a 0,01A central.To osvetleni me ani tak nestve,ale ten odber centralu 0,01A je hodne??? Muze mi to porad casem vybijet baterku??? :nevim

Odesláno

0,01A je 1,68Ah za týždeň. To sa mi vôbec nezdá veľa. Kontroloval si ten alternátor? Prípadne skús pri dlhšom státi odpojiť káble z alternátora či sa baterka vybije i tak.

Odesláno

Altik sem meril vcera a na volnobeh dobiji 14,08V a pri vsem zaplem 13,68V... Tak snad uz budu mit pokoj od elektriky.Ale stejne si radsi zrepasuju ten altik a budu mit klid ;)

Odesláno

Nemal som na mysli dobíjanie ale skôr vnútorný skrat ktorý by spôsoboval vybíjanie. Preto som ti i kedysi radil ten repas. Používaním sa obrusujú uhlíky, prach z nich sa usádza vo vnútri a je vodivý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...