Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim....

Mam problem s dalkou a centranim zamykanim. Prestalo reagovat na tlacitku na klicich. Tak jsem to nijak neresil a nechal jsem vymenit celou dalku. Asi mesic fungovalo vse v poradku. Kdyz v tom se mi najednou prestaly odemykat a zamykat oboje zadni dvere. Z toho jedny jdou otevrit zevnitr packou a s druhymi nejde ani hnout. O mesic pozdeji se prestali odemykat i zamykat dvere u spolujezdce. A skoncilo to tak ze dvere u ridice se uz taky neodemykaji a pouze se zamykaji na dalku. A kontrolky na pristrojovce normalne reaguji na dalku. Pripada mi ti naky zaklety nebo nevim:roll

Predem dekuji

Odesláno

Mám podobný problém a nevím co s ním. Zadní dveře za řídičem nemůžu vůbec otevřít, zámek cvaká a dveře ne a ne otevřít ani zevnitř ani zvenku. A el.okno se mi zavírá jen po krocích. Už nevím co s tím. ( Starý model 406 2,1TD) Nevíte někdo? díky

Odesláno
Původně zaslal: apeta

Mám podobný problém a nevím co s ním. Zadní dveře za řídičem nemůžu vůbec otevřít, zámek cvaká a dveře ne a ne otevřít ani zevnitř ani zvenku. A el.okno se mi zavírá jen po krocích. Už nevím co s tím. ( Starý model 406 2,1TD) Nevíte někdo? díky

má to super centrál?

Odesláno

Má to klasickej Peugeot centrál se superblokádou.

tak to by mohli být seklý zamky. stává se to.

nebo to můžou být dráty, jednotka.

[upravil dne 3.3.2009 čakom]

Odesláno

Dráty to asi nebudou, šťáva tam jde a zámek cvaká.

Seklej zámek - dá se to nějak otevřít zevnitř?

Jednotka? taky si myslím , kterej černej box u spolujezdce to je? ten se dvěma konektory?

Náhodou schéma eletriky na starej model nemáš?

Díky za odpovědi.

Odesláno

Dráty to asi nebudou, šťáva tam jde a zámek cvaká.

Seklej zámek - dá se to nějak otevřít zevnitř?

Jednotka? taky si myslím , kterej černej box u spolujezdce to je? ten se dvěma konektory?

Náhodou schéma eletriky na starej model nemáš?

Díky za odpovědi.

měla by to být ta krabička se dvěma konetory.

pokud to bude zámek tak přeji hodně štěstí. je to zku... prace kdyř nejdou otevřít dveře. už jsem to parkrát viděl jak to borec dělal.

Odesláno

Teď řešim to samý....Dálka normálně běhá a z ničeho nic je to mrtvý....Pak zase po chvilce (minule asi 15 minut) všechno ok.Zkouknu jednotku.....

Odesláno

tak já se taky přidam dálka normálně funguje ale zadní dveře za řidičem na dálku neragujou vůbec ale jdou normálně otvírat a zamknout zevnitř.

Odesláno
Původně zaslal: havlik

tak já se taky přidam dálka normálně funguje ale zadní dveře za řidičem na dálku neragujou vůbec ale jdou normálně otvírat a zamknout zevnitř.

dráty nebo zámek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...