greslyk Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Zdravim.... Mam problem s dalkou a centranim zamykanim. Prestalo reagovat na tlacitku na klicich. Tak jsem to nijak neresil a nechal jsem vymenit celou dalku. Asi mesic fungovalo vse v poradku. Kdyz v tom se mi najednou prestaly odemykat a zamykat oboje zadni dvere. Z toho jedny jdou otevrit zevnitr packou a s druhymi nejde ani hnout. O mesic pozdeji se prestali odemykat i zamykat dvere u spolujezdce. A skoncilo to tak ze dvere u ridice se uz taky neodemykaji a pouze se zamykaji na dalku. A kontrolky na pristrojovce normalne reaguji na dalku. Pripada mi ti naky zaklety nebo nevim:roll Predem dekuji Citovat
apeta Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Mám podobný problém a nevím co s ním. Zadní dveře za řídičem nemůžu vůbec otevřít, zámek cvaká a dveře ne a ne otevřít ani zevnitř ani zvenku. A el.okno se mi zavírá jen po krocích. Už nevím co s tím. ( Starý model 406 2,1TD) Nevíte někdo? díky Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: apeta Mám podobný problém a nevím co s ním. Zadní dveře za řídičem nemůžu vůbec otevřít, zámek cvaká a dveře ne a ne otevřít ani zevnitř ani zvenku. A el.okno se mi zavírá jen po krocích. Už nevím co s tím. ( Starý model 406 2,1TD) Nevíte někdo? díky má to super centrál? Citovat
apeta Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Má to klasickej Peugeot centrál se superblokádou. Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: apeta Má to klasickej Peugeot centrál se superblokádou. tak to by mohli být seklý zamky. stává se to. nebo to můžou být dráty, jednotka. [upravil dne 3.3.2009 čakom] Citovat
apeta Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Dráty to asi nebudou, šťáva tam jde a zámek cvaká. Seklej zámek - dá se to nějak otevřít zevnitř? Jednotka? taky si myslím , kterej černej box u spolujezdce to je? ten se dvěma konektory? Náhodou schéma eletriky na starej model nemáš? Díky za odpovědi. Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: apeta Dráty to asi nebudou, šťáva tam jde a zámek cvaká. Seklej zámek - dá se to nějak otevřít zevnitř? Jednotka? taky si myslím , kterej černej box u spolujezdce to je? ten se dvěma konektory? Náhodou schéma eletriky na starej model nemáš? Díky za odpovědi. měla by to být ta krabička se dvěma konetory. pokud to bude zámek tak přeji hodně štěstí. je to zku... prace kdyř nejdou otevřít dveře. už jsem to parkrát viděl jak to borec dělal. Citovat
Guest bostich Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Teď řešim to samý....Dálka normálně běhá a z ničeho nic je to mrtvý....Pak zase po chvilce (minule asi 15 minut) všechno ok.Zkouknu jednotku..... Citovat
havlik Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 tak já se taky přidam dálka normálně funguje ale zadní dveře za řidičem na dálku neragujou vůbec ale jdou normálně otvírat a zamknout zevnitř. Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: havlik tak já se taky přidam dálka normálně funguje ale zadní dveře za řidičem na dálku neragujou vůbec ale jdou normálně otvírat a zamknout zevnitř. dráty nebo zámek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.