Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chtěl bych se zeptat zda-li nemá někdo nové mapy do 407, RD3 s radiotelefonem. Linky můžou být na rapid nebo na uložto či něco podobného díky.

Odesláno

A co použít hledání a napsat do již udělaného vlákna.Tam se i dozvíš odkaz na stáhnutí nové mapy:bachaMapa je v sekci download 407

[upravil dne 1.3.09 Zipík]

Odesláno

Co byl tady link na foru, tak to nebyla verze rt3/rt4 , ale connect digital pro italsky auta, ktery jede taky v rt3, ale v rt4 uz ne. V sekci download je uz ta verze RT3/RT4?

Odesláno
Původně zaslal: parik

Co byl tady link na foru, tak to nebyla verze rt3/rt4 , ale connect digital pro italsky auta, ktery jede taky v rt3, ale v rt4 uz ne. V sekci download je uz ta verze RT3/RT4?

Mám ji vypálenou a jede mi:superJe to ta správná;)

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

nejlépe v Neru a pálit jako Obrza disku !! a co nejmenší rychlostí 4x a méně

JJ taky to pálím v Neru a taky 4x ale jen proto, že pro notebook je tato rychlost lepší.V pc jsem to vypálil na RW 10x a taky to jelo.Někdo ale píše ,že má problémy tak raději vypalovat s co nejmenší rychlostí;)

Odesláno
Původně zaslal: parik

v download sekci, sem si vecir zaplatil clenstvi, uz to maj na ucte, ale ja furt cekam na aktivac :(

Napiš někomu z vedení ať se Ti podívají na tvoji platbu.Mě to šlo do 3 dnů

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj, mám navigaci - download 407, ale nelze načíst. SW CD mám originál 6.61 (CD865) neustále ale vyjíždí a zajíždí, nejde přes něj změnit ani jazyk. :myslim

Nevíte čím by to mohlo být? Vypaloval jsem v Neru co nejpomaleji(4x), systém ho ale nenačte.

V návodu jsem nenašel pomoc, proto tak činím touto cestou. Mooooooc děkuji :potlesk

Odesláno

S tím mám nedávné zkušenosti... Potřeboval jsem také změnit jazyk PC. Také mi SW CD vyjíždělo. Nakonec jsem zajel do Peugeotu a tam mi jazyk zdarma přepli přes novější SW CD. Prostě a jednoduše jsem k autu dostal starou verzi SW CD..... Možná to bude i tvůj případ. A doporučuju, než riskovat odpálené radio doma \"neodbornou\" aktualizací SW CD, radši s tím do Peugeotu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...